ייעוץ אימונים כל יום

Udi Iluz

משתמש מתחיל
106
0
נק' מוניטין:
1
106
0
אפשר לעשות אימונים עם משקל גוף כל יום ?
שכיבות סמיכה, כפיפות בטן, סקוואט עם משקל גוף וכו'..

ואותה שאלה לגבי ריצת 2-5 קילומטר

השאלה אם צריך לתת לשרירים ולגוף לנוח או שבאימונים מסוג זה אפשר להתאמן כל יום ?

שמע, אלה אם כן אתה מתאמן נוסה אז לא כדאי להתאמן כל יום, כי רוב הסיכויים שסתם תגיע למצב של אימון יתר וכל המאמץ שלך לא יניב שום תוצאות. אתה יכול להתחיל לאט לאט מ3 פעמים בשבוע ולעלות בהדרגתיות. כי משהו אומר לי שאתה עושה את זה בבת אחת.

• פותח/ת השרשור
סבבה קראתי את האשכול ההוא, כמה שאלות :
לא עדיף לעשות ריצה בחוץ מאשר על הליכון ? או שאין באמת הבדל ?, כי הבנתי שצריך את ההליכון כדי למדוד מרחקים ומהירויות שאת זה אי אפשר לעשות בחוץ ממש ..
וטעיתי, היום סיירות עוד 4 חודשים בערך, הגיבוש בערך חודש-חודש וחצי אחריו.

השאלה אם הכושר זה מה שיספיק לי כי בגיבושים צריך לסחוב דברים ולהרים דברים למשך זמן ממושך.
ויש עוד משימות פיזיות מעבר לריצה ..
אני בחור קטן יחסית 1.70 עם כוח ממוצע לא יותר מזה.
השאלה אם לשפר את הכושר זה יספיק ..

אתה יכול לרוץ בחוץ, אתה יכול גם לשלב.

רצוי שתהיה חזק אבל אין לך זמן לפתח כח וכושר אירובי. אתה יכול אולי לעשות תוכנית כח במשך החודשיים הקרובים ואז תוכנית ממוקדת ריצות.

• פותח/ת השרשור
נגיד אם עוד שבועיים אני מתחיל SS אני יכול במשך חודשיים לפתח מספיק כוח בשביל זה ?
ותוך כדי SS אפשר לשלב ריצות או שאין מצב לזה ?

סביר להניח שלא תוכל לרוץ תוך כדי SS. אתה יכול לנסות SS במשך חודשיים ואז לעבור לתוכנית תחזוקה של הכח שצברת ולהתחיל להתמקד בריצה.

סביר להניח שלא תוכל לרוץ תוך כדי SS. אתה יכול לנסות SS במשך חודשיים ואז לעבור לתוכנית תחזוקה של הכח שצברת ולהתחיל להתמקד בריצה.

אתה יכול לתת אולי דוגמה לתכנית תחזוקה בשילוב עם תכנית ריצה? את התכנית של הריצה אני מכיר אבל איך לשלב אותה עם תכנית כח?

להוסיף על הריצה אימון כח אחד fbw או שניים, אחד פלג גוף עליון ואחד תחתון
אפשר לעשות 3x3 עם המשקל שאתה עובד איתו כרגע בלי לנסות להתקדם.

ימים נפרדים. בהנחה שאתה רץ 3 פעמים בשבוע אתה יכול לעשות א'+ג'+ה' ריצה ויום שישי כח.

ימים נפרדים. בהנחה שאתה רץ 3 פעמים בשבוע אתה יכול לעשות א'+ג'+ה' ריצה ויום שישי כח.

יש לי עוד שאלה קצת מפגרת סליחה על ההצקה.. כמה זמן לדעתך יקח לי להגיע לכושר אירובי טוב אם אני עכשיו רץ 2000 ב11 דקות בערך ולא מסוגל לרוץ יותר מ2500 מטר בערך? (בכושר אירובי טוב אני מתכוון ליכולת לסיים 2000 ב8 דקות בערך ולהצליח לרוץ ריצות ארוכות יותר)
דרך אגב תודה רבה אתה עוזר לי מאוד!!🙌

יש לי עוד שאלה קצת מפגרת סליחה על ההצקה.. כמה זמן לדעתך יקח לי להגיע לכושר אירובי טוב אם אני עכשיו רץ 2000 ב11 דקות בערך ולא מסוגל לרוץ יותר מ2500 מטר בערך? (בכושר אירובי טוב אני מתכוון ליכולת לסיים 2000 ב8 דקות בערך ולהצליח לרוץ ריצות ארוכות יותר)
דרך אגב תודה רבה אתה עוזר לי מאוד!!🙌

אני מאמין שחודש וחצי חודשיים של השקעה ובקלות אתה עושה 2000 מטר בשמונה דקות זה לא כזה קשה להגיע לזה תתחיל לרוץ לפי המטרה שלך בין אם זה אינטרוולים לריצות קצרות ובין אם זה ריצות ארוכות של 10-20 קילומטר תתאים לך את האימון למטרה שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית