אני מעוניין לעשות חיטוב.
אבל יש לי כמה שאלות
בשביל חיטוב אני צריך גם לעשות ריצות?
אני יכול להתחזק בזמן חיטוב? (נגיד אני עכשיו עושה 15 קילו כפיפות מרפקים אני יוכל להגיע ל20+?)
אפשר להתחטב גם בבית?
1. לא חובה לעשות ריצות. מתחת ל11-12% שומן כדאי אינטרוולים בשביל להוריד שומן עיקש
2.כולם מתחזקים בזמן חיטוב, הכל יחסי. מתחזקים כמובן הרבה יותר בתקופת מסה כי אוכלים בצורה שונה יש לגוף יותר אנרגיה להרים משקלים
3. ברור שאפשר להתחטב בבית. אבל תמיד כדאי לעבוד עם משקולות כדי לשמור על מסת שריר באחוזי שומן נמוכים(12 ומטה)
---------- התגובה התווספה ב 14:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:36 ----------
4. בחיטוב הכל מתחיל ונגמר במטבח. 80% מההצלחה שלך זה כמה אתה אוכל ובאיזה צורה.. תזכור את זה.
עכשיו כשאתה 20% שומן הייתי מציע לך להכין תפריט על גירעון קלורי גדול של 800-1000, עד שתרד ל15% שומן, ואז תלך על דיאטה עם גירעון פחות גדול של בערך 500 קלוריות. תקרא מאמרים גבר חבל לך על הזמן של השאלות האלה.. שב על מאמרים יומיים שלושה אתה יודע כל מה שאתה צריך לדעת. אתה יכול למצוא מאמרים באתר קילוגרם.
אם לא התאמנת עם משקולות לפני אז קנראה אין לך מאסה שאתה צריך לשמור עליה אז אתה יכול בחיטוב אפילו לא להתאמן אלא רק לשמור על תזונה...החסרון בזה הוא שלא תתחזק אבל במאלה לא שתתחזק ממש הרבה בחיטוב.
אני במקומך הייתי מתחיל להתאמן רק כהייתי מסיים את החיטוב על איזה 14-15 אחוזי שומן.