עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא דיבר על 10 פאונד. פה אתה קונה באותו מחיר בקושי 5.
שלשום קניתי אבקת חלבון של SAN בטעם בננה ב300 שקל, לא השתלם לי לקנות מחו"ל למרות שממש רציתי.
אתה הזוי אחי, תמשיך לקנות בארץ.גם במקרה הזה, תלוי במקום, נגיד ולא מתייחסים להנחה שאפשר להשיג ממש בקלות (שהופכת את הקנייה בארץ ליותר זולה)
אז בארץ יותר יקר ב-40 שקל.
ד"א הנתונים שלי ממקום מסויים, אני לא בדקתי כל אבקה שיש בארץ, יכול להיות שהוא בדק במקום יקר
אתה הזוי אחי, תמשיך לקנות בארץ.
ניקח לדוגמא אופטימום
בbb זה עולה 321 שקל (תוסיף מחיר משלוח), וזה בלי מיסים שכנראה צריך להוסיף ניראלי 16%
בארץ אפשר להשיג ב-315
אז ניראלי שאני צודק שאני אומר שאם אין משהו מיוחד אין סיבה להזמין מחו"ל
ב321 אתה קונה מחול 10 ליברה
בעוד שתקנה בארץ ב315 (וגם זה אין מקומות נראה לי שמוכרים אופטימום כבר במחיר כזה)-5 ליברה
ממתי אופטימום הכי משתלם מבחינת מחיר? מאז שהתגייסתי הם הורידו?
מה איתך במבה... ?
לאן התגייסת בסוף?
אתה סתם זורק הערות, תראה לי הוכחה.. איפה שאני יודע שזול הם מוכרים בגודל הזה רק dyma אבל עדיין זה ממש זול..
קיצור תוכיח
אתה סתם זורק הערות, תראה לי הוכחה.. איפה שאני יודע שזול הם מוכרים בגודל הזה רק dyma אבל עדיין זה ממש זול..
קיצור תוכיח
נחל
---------- התגובה התווספה ב 11:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:52 ----------
אם כבר אתה סתם זורק הערות
אני מזמין קבוע מחול
ואי אפשר להעלות לפה לינקים כי זה עובר על חוקי הפורום
וכרגע בדקתי
עולה 98 דולר שק של 10 ליברה (AKA חמש קילו-+) +36 דולר משלוח (אופטימום).
תמצא לי מחיר כזה בארץ ולא רק שאני קונה אני גם מביא לך 50 שקל על המאמץ
החוקים נוצרו כדי שיעברו עליהם (ממשנתו של אל קפונה). אתה יכול לשלוח לי בפרטי את הלינק? אני לא יכול לשלוח לך הודעה פרטית כי עוד לא שלחתי 150 הודעות (איזה תקנון משונה, מעודד הודעות סתמיות.).
ואי אפשר להעלות לפה לינקים כי זה עובר על חוקי הפורום
ואז אנחנו מוחקים אותן ונותנים אזהרה והמאזן של ההודעות שוב יורד. זה בעיקר כדי למנוח מסחר.החוקים נוצרו כדי שיעברו עליהם (ממשנתו של אל קפונה). אתה יכול לשלוח לי בפרטי את הלינק? אני לא יכול לשלוח לך הודעה פרטית כי עוד לא שלחתי 150 הודעות (איזה תקנון משונה, מעודד הודעות סתמיות.).
עברת את הגיבוש?