הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התלבטות בין כמה אבקות!

isaac3232

משתמש מתחיל
36
0
נק' מוניטין:
0
36
0
וואו האבקה הזאת ממש פופולארית ב.bodybuilding
MusclePharm:
Combat Powder
נראת מדהימה ואני אגיד תאמת הפרסום עם הUFC עובד עליי 😛

מה אתם אומרים עליה? אני מתלבט בינה לבין הMATRIX 5 והאופטימום...

דעתכם ?😃

הוא דיבר על 10 פאונד. פה אתה קונה באותו מחיר בקושי 5.

גם במקרה הזה, תלוי במקום, נגיד ולא מתייחסים להנחה שאפשר להשיג ממש בקלות (שהופכת את הקנייה בארץ ליותר זולה)

אז בארץ יותר יקר ב-40 שקל.

ד"א הנתונים שלי ממקום מסויים, אני לא בדקתי כל אבקה שיש בארץ, יכול להיות שהוא בדק במקום יקר

גם במקרה הזה, תלוי במקום, נגיד ולא מתייחסים להנחה שאפשר להשיג ממש בקלות (שהופכת את הקנייה בארץ ליותר זולה)

אז בארץ יותר יקר ב-40 שקל.

ד"א הנתונים שלי ממקום מסויים, אני לא בדקתי כל אבקה שיש בארץ, יכול להיות שהוא בדק במקום יקר
אתה הזוי אחי, תמשיך לקנות בארץ.

ניקח לדוגמא אופטימום
בbb זה עולה 321 שקל (תוסיף מחיר משלוח), וזה בלי מיסים שכנראה צריך להוסיף ניראלי 16%
בארץ אפשר להשיג ב-315

אז ניראלי שאני צודק שאני אומר שאם אין משהו מיוחד אין סיבה להזמין מחו"ל

ב321 אתה קונה מחול 10 ליברה
בעוד שתקנה בארץ ב315 (וגם זה אין מקומות נראה לי שמוכרים אופטימום כבר במחיר כזה)-5 ליברה

ב321 אתה קונה מחול 10 ליברה
בעוד שתקנה בארץ ב315 (וגם זה אין מקומות נראה לי שמוכרים אופטימום כבר במחיר כזה)-5 ליברה

אתה סתם זורק הערות, תראה לי הוכחה.. איפה שאני יודע שזול הם מוכרים בגודל הזה רק dyma אבל עדיין זה ממש זול..
קיצור תוכיח

מה איתך במבה... ?
לאן התגייסת בסוף?

נחל

---------- התגובה התווספה ב 11:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:52 ----------

אתה סתם זורק הערות, תראה לי הוכחה.. איפה שאני יודע שזול הם מוכרים בגודל הזה רק dyma אבל עדיין זה ממש זול..
קיצור תוכיח

אם כבר אתה סתם זורק הערות
אני מזמין קבוע מחול
ואי אפשר להעלות לפה לינקים כי זה עובר על חוקי הפורום
וכרגע בדקתי
עולה 98 דולר שק של 10 ליברה (AKA חמש קילו-+) +36 דולר משלוח (אופטימום).
תמצא לי מחיר כזה בארץ ולא רק שאני קונה אני גם מביא לך 50 שקל על המאמץ

קיצור תוכיח

תכנס לאתר של BB ותראה בעצמך
סוויט במבה צודק מבחינה כספית אין מה להשוות את חול לארץ
אני קונה 2 אבקות בזמן שאתה קונה אחת ו10 מנות.. באותו מחיר

נחל

---------- התגובה התווספה ב 11:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:52 ----------

אם כבר אתה סתם זורק הערות
אני מזמין קבוע מחול
וכרגע בדקתי
עולה 98 דולר שק של 10 ליברה (AKA חמש קילו-+) +36 דולר משלוח (אופטימום).
תמצא לי מחיר כזה בארץ ולא רק שאני קונה אני גם מביא לך 50 שקל על המאמץ

עברת את הגיבוש?

החוקים נוצרו כדי שיעברו עליהם (ממשנתו של אל קפונה). אתה יכול לשלוח לי בפרטי את הלינק? אני לא יכול לשלוח לך הודעה פרטית כי עוד לא שלחתי 150 הודעות (איזה תקנון משונה, מעודד הודעות סתמיות.).

החוקים נוצרו כדי שיעברו עליהם (ממשנתו של אל קפונה). אתה יכול לשלוח לי בפרטי את הלינק? אני לא יכול לשלוח לך הודעה פרטית כי עוד לא שלחתי 150 הודעות (איזה תקנון משונה, מעודד הודעות סתמיות.).
ואז אנחנו מוחקים אותן ונותנים אזהרה והמאזן של ההודעות שוב יורד. זה בעיקר כדי למנוח מסחר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית