הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר להורמונים

nadavba55

משתמש פעיל
561
1
נק' מוניטין:
-7
561
1
אחרי אימון עצים מופרשים קאטבולים
אם נצרוך מזון הוא יגרום להפרשות של הורמונים אנבאולים ואנחנו בעצם נעבור למצב אנאבולי מקטאבולי
אז אני מנסה להבין
1.האם הגוף שלי ממשיך באמת להשאר במצב קאטבולי אז אני עושה נזק לגוף או פשוט מעכב את התאוששות
2אם אני יצרוך למשל יוגורט חלב אם 8גרם חלבון בערך(אני שוקל 90)אז הגוף שלי יפריש אינסולים במידה כולשהיא אבל אין כמעט חלבון שישקם אותי,אז זה באמת יעביר את הגוף שלי למצב אנאבולי?והאם זה באמת משנה משהו??
תודה

זה לא בינארי. יש בכל עת נוכחות של כל ההורמונים. תאכל קצת תהיה "פחות קטבולי".

• פותח/ת השרשור
פשוט תאכל די להתעסק בשטויות
למה מתעסק בשטויות??
מעניין אותי אם למישהו יש מושג אך כול המערכת של ההרומנים בדיוק פועלת זהו,אז אם אין למישהו תשובה בשבילי אז עם כול הכבוד אני מעדיף שהוא פשוט לא יגיב מאשר להתחיל לקבל כאן פוסטים ללא תכלית

למה מתעסק בשטויות??
מעניין אותי אם למישהו יש מושג אך כול המערכת של ההרומנים בדיוק פועלת זהו,אז אם אין למישהו תשובה בשבילי אז עם כול הכבוד אני מעדיף שהוא פשוט לא יגיב מאשר להתחיל לקבל כאן פוסטים ללא תכלית
אז הניסוח של השאלה היה קלוקל. בכל מקרה אין צורך בכמות גבוהה של חלבון על מנת "לצאת" ממצב קטבולי לאחר אימון 10-15 גרם חלבון הם די והותר על מנת להפריש אינסולין ולדכא הפרשה של הורמונים "קטבוליים" כמו גלוקגון קורטיזול וכו..אז אתה יכול לאכול משהו קל לאחר אימון או שייק. או כל דבר אחר שאתה מעדיף..ולאכול לאחר מכן ארוחה מסודרת.

• פותח/ת השרשור
אז הניסוח של השאלה היה קלוקל. בכל מקרה אין צורך בכמות גבוהה של חלבון על מנת "לצאת" ממצב קטבולי לאחר אימון 10-15 גרם חלבון הם די והותר על מנת להפריש אינסולין ולדכא הפרשה של הורמונים "קטבוליים" כמו גלוקגון קורטיזול וכו..אז אתה יכול לאכול משהו קל לאחר אימון או שייק. או כל דבר אחר שאתה מעדיף..ולאכול לאחר מכן ארוחה מסודרת.
אבל לאחר האימון המצב הקאטבולי שאני נמצא בו הוא באמת קאטבולי וגרם לנזק לשריר או שזה סתם מצב שכמה שהוא יתארך הוא פשוט יעקב לי את התאוששות?ץ?(אגב תודה על התייחבות:))

אבל לאחר האימון המצב הקאטבולי שאני נמצא בו הוא באמת קאטבולי וגרם לנזק לשריר או שזה סתם מצב שכמה שהוא יתארך הוא פשוט יעקב לי את התאוששות?ץ?(אגב תודה על התייחבות:))
בוא נגיד שלא יקרה לך כלום גם עם לא תאכל 2-3 שעות אחרי האימון. אם אתה לא בגירעון קלורי ולאורך זמן זה לא משהו שהייתי מודאג ממנו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית