הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 250kg Deadlift

ה-דינו

משתמש פעיל
349
1
נק' מוניטין:
389
349
1
לפני שאני מראה את הסרטון יש לדעת כמה דברים:

1.הטכניקה לא היתה טובה
2.בעצלנותי וטיפשותי במקום להעלות עד הסוף הקפצתי עם הרגליים אפשר לראות את זה גם בסרטון שאני יראה זאת אומרת שגם סיימתי את רוב ההעלה ובגלל העצלנות העלתי עם הרגליים
3.אני יודע שלא יחשיבו לי את זה בתחרות אבל בכל זאת בשביל הפאן אני מעלה את זה
4.שבוע הבא תגיע לי החליפה של הסינגלט ואני יודע שאני יעשה 250 בליינד
5.לא הרגשתי שההרמה היתה קשה אחרי ההרמה זאת אומרת לא היה לי לחץ בגב או כול דבר אחר (מוזר).
6.מאוד מאוכזב ראיתי גם בסרטון שסתם הקפצתי עם הרגליים אין לי מושג למה
פעם הבאה זאת תהיה הרמה פרפקט:

קישור :

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
דבר ראשון ואוו משקל מדהים .. זה עלה אז זה נחשב .. אתה יודע שהטכניקה לא משהו אז אין מה להגיד עוד..
חזק ביותר בהצלחה בהמשך הדרך

וואו, מה ניסית להשיג כאן? זה הדדליפט הכי מכוער שיצא לי לראות בפורום, רק תהיה בריא.

• פותח/ת השרשור
שניכם צודקים אין לי מה לומר... באמת...
תודה אבל אני לא מרוצה אני צריך לשפר את הטכניקה שלי כי ב230-240DL אין לי בעיה עם הגב ככה
ואני כמו אדיוט העלתי עם הרגליים אני בטוח שפעם הבאה זה לא יקרה כי פעם הבאה גם אני יסים טלק
על הרגליים שהמוט יעלה יותר חלק ולא יצטרך להשתמש בברכיים

ד''א אתה אומר דדליפט מכוער סליחה אחי לא ידעתי שגם לא קונסטנטינוב ולבנדיקט הגב מעוגל כמו קשת

שניכם צודקים אין לי מה לומר... באמת...
תודה אבל אני לא מרוצה אני צריך לשפר את הטכניקה שלי כי ב230-240DL אין לי בעיה עם הגב ככה
ואני כמו אדיוט העלתי עם הרגליים אני בטוח שפעם הבאה זה לא יקרה כי פעם הבאה גם אני יסים טלק
על הרגליים שהמוט יעלה יותר חלק ולא יצטרך להשתמש בברכיים

ד''א אתה אומר דדליפט מכוער סליחה אחי לא ידעתי שגם לא קונסטנטינוב ולבנדיקט הגב מעוגל כמו קשת
כן, אבל הם מחזיקים אותו לכל אורך התנועה והוא לא זז להם. הגב שלך משוחרר לגמרי ונראה כמו סימן שאלה מיד כשאתה מתחיל למשוך. זו לא משיכה טובה, אל תשלה את עצמך.

• פותח/ת השרשור
מזאת אומרת מחזיקים אותו תן דוגמה בבקשה
תן לי דרך שהוא לא ישתחרר הכוונה להשתמש יותר בגב מאשר ברגליים ? הכוונה להחזיק אותו יותר חזק ?

זאת אומרת שאם תסתכל על איך שהם מושכים, הגב מקובע ולא זז להם למרות שהוא עגול. הם "מחזיקים" גב (בייחוד את התחתון). אתה צריך להחזיק גב לאורך כל התנועה. כאן שחררת אותו ברגע שהתחלת למשוך.
תוריד משקל ותעבוד על טכניקה, אני לא חושב שיש לך את המשקל הזה עם טכניקה טובה עדיין.

• פותח/ת השרשור
זאת אומרת שאם תסתכל על איך שהם מושכים, הגב מקובע ולא זז להם למרות שהוא עגול. הם "מחזיקים" גב (בייחוד את התחתון). אתה צריך להחזיק גב לאורך כל התנועה. כאן שחררת אותו ברגע שהתחלת למשוך.
תוריד משקל ותעבוד על טכניקה, אני לא חושב שיש לך את המשקל הזה עם טכניקה טובה עדיין.

אוקי
אני יתחיל את זה אחרי התחרות לא שנשאר הרבה
איך אני בדיוק מחזיק את הגב חזק? אני מחזיק את החזה ומוציא אותו החוצה מוריד את התחת למטה ועם המבט למעלה ועדיין לא מצליח לי
כנראה שזה באמת היה כבד מדי
אני יעבוד יותר על הגב ועל המחזקים שלו
ותודה על התגובה הבונה

זה לא עניין של כבד מדי. אתה אפילו לא קרוב ללהכנס למצב משיכה טוב, או כי אתה לא יודע או כי החגורה מפריעה, או גם וגם.

• פותח/ת השרשור
צודקים אתם כולכם צודקים
אין לי מילים להגיד כמה אני עצבני על הטכניקה שלי ולמה במשקלים טיפה נמוכים היא טובה יותר בהרבה מזה
אני רציתי לעבור לסומו בגלל שאני פשוט לא גמיש קשה לי להיות גמיש אני פאקינג גבוהה זה קשה. מאוד קשה לי לעשות דיפ סקוואט לא מצליח לרדת כולכלך וכן החגורה מפריעה גם אבל זה בעיקר הגב הוא פשוט לא גמיש אני מנסה לדחוף אותו פנימה ולכווץ אבל זה פשוט לא הולך אני רציתי לעבור לסומו אבל זה מאוחר מידי אולי אחרי התחרות אני ינסה אבל אני לא חושב שאפשר להתקדם עם סומו הרבה... הרגליים לא מעורבות כולכך
הקטע בסוף זה שניסיתי לנעול עם הגב ולא הצליח לי אז נתתי דחיפה טיפה חזקה יותר

• פותח/ת השרשור
אני יכול להעלות טכניקה של משקלים 150 200 220 עם אתה רוצה ותראה שיש הבדל בטכניקה
היא שונה לגמרי מזה אבל פשוט אין לי את הגמישות לדחוף את הגב כולכלך חזק אני יעבוד על זה יותר ויותר עד שיהיה לי את זה אחרי התחרות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית