הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בבחירת תזונה ותוספים

• פותח/ת השרשור tzah1
  • פורסם בתאריך

tzah1

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
בן 33 גובה 175 78 ק"ג.
אני מתאמן כבר שנה 3 פעמים בשבוע,
האימון מורכב מ 40 דקות של מכשירים ומשקולות ולאחר מכן 40 דקות של ריצה.
מבחינת תזונה אני אוכל 3 ארוחות ביום, בבוקר זה בדרך כלל ביצה עם 2 פרוסות לחם מלא וירקות או בורנפלקס, צהריים סלט עוף/שניצל וערב משהו קטן כמו סנדוויץ מלחם מלא או חטיף אנרגיה.
לאחר אימון קופסת טונה במים.

כל כמה שבועות אני עולה במשקלים, אני מרגיש ושהגוף מוצק יותר שהשרירים גדלים אבל הם עדין תחת שכבת שומן שלא נשרפת, במיוחד באיזור הבטן והחזה.

ראיתי המון המלצות באתר מסוים או על ידי היועצים של אותו אתר בפורומים אחרים על מוצרים של חברת סיינטרקס בשם Whey-Shake או Matrix 5 עם העדפה ל Matrix 5.
קראתי בכל מני אתרים על שורפי שומנים, אבקות חלבון ואני די מבולבל מכל כמות המידע.

אשמח לקבל הכוונה בנוגע לתזונה ולתוספים, מה לקנות, אם בכלל...

אתר ISRAֹ___MONEY וכשמו כן הוא- אתר למכירת תוספים מיותרים (בעיקר הסינטרקס- שלפי חוות דעת רבות היא לא איכותית כל כך)

יש מאמר על תוספי תזונה מועילים. בקיצור: מולטיויטמין טוב+ אומגה 3+ קריאטין ואלי שכחתי משהו.
כל השאר, אא"כ אתה מחפש ממריצים הם מיותרים בהחלט (גם אני בהמלצתם קניתי שורפי שומנים- חוץ מכסף הם לא שרפו כלום)

בן 33 גובה 175 78 ק"ג.
אני מתאמן כבר שנה 3 פעמים בשבוע,
האימון מורכב מ 40 דקות של מכשירים ומשקולות ולאחר מכן 40 דקות של ריצה.
מבחינת תזונה אני אוכל 3 ארוחות ביום, בבוקר זה בדרך כלל ביצה עם 2 פרוסות לחם מלא וירקות או בורנפלקס, צהריים סלט עוף/שניצל וערב משהו קטן כמו סנדוויץ מלחם מלא או חטיף אנרגיה.
לאחר אימון קופסת טונה במים.

כל כמה שבועות אני עולה במשקלים, אני מרגיש ושהגוף מוצק יותר שהשרירים גדלים אבל הם עדין תחת שכבת שומן שלא נשרפת, במיוחד באיזור הבטן והחזה.

ראיתי המון המלצות באתר מסוים או על ידי היועצים של אותו אתר בפורומים אחרים על מוצרים של חברת סיינטרקס בשם Whey-Shake או Matrix 5 עם העדפה ל Matrix 5.
קראתי בכל מני אתרים על שורפי שומנים, אבקות חלבון ואני די מבולבל מכל כמות המידע.

אשמח לקבל הכוונה בנוגע לתזונה ולתוספים, מה לקנות, אם בכלל...

רוב הסיכויים שאתה בכלל לא צריך תוספים, אתה יכול לקבל את כל הערכים שלך מהמזון

אתר ISRAֹ___MONEY וכשמו כן הוא- אתר למכירת תוספים מיותרים (בעיקר הסינטרקס- שלפי חוות דעת רבות היא לא איכותית כל כך)

יש מאמר על תוספי תזונה מועילים. בקיצור: מולטיויטמין טוב+ אומגה 3+ קריאטין ואלי שכחתי משהו.
כל השאר, אא"כ אתה מחפש ממריצים הם מיותרים בהחלט (גם אני בהמלצתם קניתי שורפי שומנים- חוץ מכסף הם לא שרפו כלום)

לרוב אתר מכירות הוא אינו אובייקטיבי בדעותיו אז אני ממליץ לך לשים לב אולי מנסים לדחוף לך

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם על התגובות,
אני רוצה לגדול אבל לא הרבה, יותר חשוב לי כרגע חיטוב ושמירה על הקיים,
אני מבין שמשהו בתזונה שלי לא נכון ובגלל זה אני פה...
האם מה שאני אוכל ביום מספיק? האם להוסיף או להחסיר משהו?

שמעתי בעצתו של fatless63 וירדתי מעניין שורפי השומנים.
אז חלבונים או קריאטין, על מה ללכת?
אם מישהו יכול להמליץ מוצר ספציפי עדיף...

קודם כל תגדיר את המטרות והיעדים שלך. אתה רוצה לגדול/לעלות במשקלי עבודה/להעלות מסת שריר או שאתה רוצה להוריד במשקל/אחוזי השומן/להתחטב? אי אפשר לעשות את שניהם במקביל.

כך או כך תוספים מומלצים יהיו מולטיויטמין, מגנזיום+אבץ, אומגה 3 וקריאטין (הקריאטין לא מומלץ בחיטוב). אבקת חלבון (כמו שאתה קורא לה Whey-Shake/Matrix 5) היא בסך הכל תוסף תזונה שנועד להשלים ערכי חלבון במידה ואתה לא מגיע אליהם בתפריט היומי שלך. לא בטוח שאתה צריך לתסף בזה בכלל, וגם אם כן, כמעט ואין הבדל בחברות אז תתמקד במחיר בקטע הזה (כמובן בגבול החברות ההגיוניות).

חוץ מזה תקרא את המאמר על התוספים בפורטל.
בהצלחה

עזוב אותך מהמטריקס (תשלובת) לך על אבקת חלבון מי גבינה מחברה אמינה,
רוצה תשלובת חלבונים תכין את השייק על בסיס חלב.

חוץ מאבקת חלבון ממליץ לך על מולטי ויטמין, אומגה 3, וקריאטין.

• פותח/ת השרשור
נמדדתי היום בחדר הכושר אלה הנתונים:
משקל 76.9 K
BMI 25.1
kj 1780Kal BMR 7446
%FAT 21.1
Fat Mass 16.2K
FFM 60.7K
TBW 44.4K

אני רוצה להוריד במשקל/אחוזי השומן/להתחטב.
הבנתי שקריאטין לא מומלץ בחיטוב, אני יורד ממנו.
אז אני הולך על אבקת חלבון מי גבינה, איך אני יודע מה זו חברה אמינה או הגיונית?
אם יש איזה מוצר עם איזה ערך מוסף כלשהו אין לי בעיה להוסיף את הכמה עשרות שקלים ולקנות אותו, מישהו יכול להמליץ על מוצר ספציפי?

אז אני הולך על אבקת חלבון מי גבינה, איך אני יודע מה זו חברה אמינה או הגיונית?
אם יש איזה מוצר עם איזה ערך מוסף כלשהו אין לי בעיה להוסיף את הכמה עשרות שקלים ולקנות אותו, מישהו יכול להמליץ על מוצר ספציפי?
1. אופטימום.
2. דיימיטייז.
3. אינטראקטיב.
4. סאן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית