הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון חטיפי חלבון

• פותח/ת השרשור VoClaS
  • פורסם בתאריך

VoClaS

משתמש קבוע
1,450
14
נק' מוניטין:
1,761
1,450
14
היום טעמתי את החטיף חלבון SUPREME וזה פשוט מטורף
לא יודע אם אני פשוט לא ממש מבין ב"שוק חטיפי החלבון" אבל יצא לי לטעום שתי חברות של חטיפי חלבון שאני לא זוכר את השם ולא הצלחתי לסיים את זה מרוב שזה היה מגעיל.
אבל SUPREME זה אשכרה טעים.. אני מתפתה לאכול את כל הקופסא חחחח

הבעיה היא שזה ממש יקר... יש חטיפי חלבון ברמת טעם דומה? או לפחות משהו אכיל+ ?
(שקצת יותר זול)
אם אין אז תמליצו על חטיפי חלבון טעימים

יצא לי לאכול לא מעט סוגים של חטיפי חלבון ולא מצאתי שום דבר שיכול להתחרות בטעם של הsupreme.

איזה טעם קנית ומה התקציב המשוער שלך לחטיף בודד?

• פותח/ת השרשור
יצא לי לאכול לא מעט סוגים של חטיפי חלבון ולא מצאתי שום דבר שיכול להתחרות בטעם של הsupreme.

איזה טעם קנית ומה התקציב המשוער שלך לחטיף בודד?

אמממ הלכתי על חמאת בוטנים ופרצלס(בייגלה בעברית)
אתה ממליץ על טעם אחר?
עלה בסביבות ה8 שקל בערך לחטיף...
אבל אם אני רוצה להזמין רק את זה זה יוצא סביבות ה15 שקל אם אני לא טועה...

---------- התגובה התווספה ב 20:31 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:28 ----------

דיימטייז דומה מאוד לסופרים.

זה אותו מחיר אני רואה, לא?

הoh yeah (משהו כזה) גם טעים ויש מבחר.
לא סגור לגבי מחיר.

אבל אם אתה מאלה שיכולים לפרק חבילה ביום בגלל הטעם (כמוני 😛 ) הייתי מחפש משהו אחר.

לא יודע. החטיפים הכי זולים וטעימים לדעתי הם פרימייר. החמאת בוטנים מצוין.

היום טעמתי את החטיף חלבון SUPREME וזה פשוט מטורף
לא יודע אם אני פשוט לא ממש מבין ב"שוק חטיפי החלבון" אבל יצא לי לטעום שתי חברות של חטיפי חלבון שאני לא זוכר את השם ולא הצלחתי לסיים את זה מרוב שזה היה מגעיל.
אבל SUPREME זה אשכרה טעים.. אני מתפתה לאכול את כל הקופסא חחחח

הבעיה היא שזה ממש יקר... יש חטיפי חלבון ברמת טעם דומה? או לפחות משהו אכיל+ ?
(שקצת יותר זול)
אם אין אז תמליצו על חטיפי חלבון טעימים

אכלתי פעם חטיף שלהם בטעם עוגיות וזה ללא ספק היה החטיף חלב1ן הטוב ביותר שאכלתי. בכמה רמות מעל כל האחרים

אני לא רוצה לפתוח נושא חדש לזה אבל בקיצור אני מעוניין לעשות רכישה של חטיפי חלבון די הרבה חטיפים וכולם אני כנראה יקנה של SUPERME עכשיו למי יש חוות דעת על הטעמים הבאים:
קרמל
קרם עוגיות
חמאת בוטנים ובייגלה
רוקי רואד למרות שלא כל כך הבנתי מזה הטעם הזה מישהו יכול להגיד לי
תודה רבה !

• פותח/ת השרשור
אני לא רוצה לפתוח נושא חדש לזה אבל בקיצור אני מעוניין לעשות רכישה של חטיפי חלבון די הרבה חטיפים וכולם אני כנראה יקנה של SUPERME עכשיו למי יש חוות דעת על הטעמים הבאים:
קרמל
קרם עוגיות
חמאת בוטנים ובייגלה
רוקי רואד למרות שלא כל כך הבנתי מזה הטעם הזה מישהו יכול להגיד לי
תודה רבה !

חמאת בוטנים ובייגלה - היחיד שניסיתי וממש ממש טעים.. כאילו אם יצא לך לטעום חטיף חלבון אתה תבין איך זה מתבלט ..

וקרא תגובות ניראלי המליצו פה על טעם או שתיים

אמממ הלכתי על חמאת בוטנים ופרצלס(בייגלה בעברית)
אתה ממליץ על טעם אחר?
עלה בסביבות ה8 שקל בערך לחטיף...
אבל אם אני רוצה להזמין רק את זה זה יוצא סביבות ה15 שקל אם אני לא טועה...

הזמנת את הטעם המוצלח ביותר לטעמי, דירוג הטעמים של Supreme שקניתי (לפחות 12 מכל סוג):
1. Peanut Butter Pretzel Twist (זהב) - המליחות של הבייגלע עם המתיקות של החמאת בוטנים הופכים את זה לחטיף החלבון הטוב ביותר לפי דעתי.
2. Cookies & Cream (כחול) - לא מתוק מדי ומאוד טעים, לדעתי זה טעם מאוד מוצלח לחטיפי חלבון (ניסיתי של עוד כמה חברות).
3. Caramel Nut Chocolate (כתום) - אני מאוד אוהב קרמל אז הטעם הזה מדורג גבוה יחסית, זו החבילה שכרגע יש לי פתוחה.
4. Peanut Butter Crunch (צהוב) - השילוב עם הבייגלע טוב יותר, קצת מתוק מדי.
5. Rocky Road Brownie (אדום) - מתוק מדי לטעמי, לאנשים שמאוד אוהבים שוקולד.

אני בקרוב אזמין את שלושת הטעמים החסרים, לגבי Oh Yeah - אני אישית לא אהבתי כל כך, יש טעם לוואי של "חטיף חלבון" שלא נמצא בSupreme והם עולים כמעט אותו דבר. ניסיתי שלושה סוגים שונים ובכולם הטעם הזה כיכב.

אגב, 8 שקלים לחטיף זה אחלה של מחיר 😃

זה שמעליי מחו"ל קשה מאוד למצוא כזה מחיר בארץ אני קניתי פעם במחיר כזה אבל זה היה קופון כזה חד פעמי
חברים למישהו יש ניסיון עם חטיפי OH-YEAH ? איזה טעם אתם ממליצים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית