הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נפח שבועי בבנץ'

plock88

משתמש פעיל
681
2
נק' מוניטין:
181
681
2
גרייט שייפ
אני רוצה להתייעץ אתכם לגבי הבנץ'. כרגע אני 87 ק"ג בבנץ' אבל הורדתי משקל כדי לשפר את הטכניקה, אני מניח שתוך שבוע שבועיים אני אתחיל לעלות משקלים חזרה לאט לאט(כי גם יצאתי מחיטוב אז המשקל ירד).
בכל אופן,
עובד AB 4 פעמים בשבוע, באימון A אני עובד חזה רק עם בנץ' כבד 3X3 ועוד תרגיל עזר לא משהו רציני 2X5-7 (בלי מאמץ,רק קצת בשביל הפאמפ,לא פוגע בהתאוששות).

פעמיים עבודה של 3X3 לא כולל חימום , זה בסדר מבחינת נפח ? , המטרה העיקרית היא כמובן להעמיס כמה שיותר פלטות על המוט. בנוגע לתזונה ושינה הכל בסדר מהצד הזה. מבחינת טכניקה אני עובד על זה (הקטע של ההקשתה בגב כבר בסדר גמור,רק הקטע של הוצאת המוט ופרק כף היד טעונים שיפור)

אני אשמח לשמוע ממכם את דעתכם בנוגע לסטים של עבודה בבנץ' במטרה לנסות לשבור שיאים.כלומר,איך הייתם עובדים כדי להגיע למצב של שבירת שיאים ובכל זאת לעבוד עצים. חשבתי על שילוב גם של 1RM אחרי סטי עבודה או משהו בסגנון הזה..
תודה לעוזרים:193ek:

נערך לאחרונה:
טוב אתה אמרתה שהמטרה העיקרית שלך היא להוסיף פלטות על המוט ברמה שלך הדרך שנראת לי הכי טובה זה טקסס כי אתה גם תזכה לעבוד בסוף השבוע כבד מאוד 1-3 חזרות ולשבור בהם שיא אישי ובתחילת השבוע תקבל הרבה נפח 5 סטים של 5 חזרות כולם כבדים ועוד כמה סטים חימום שיגרמו בין היתר גם לפאמפ...

• פותח/ת השרשור
סבבה,תודה על התגובות,חשבתי גם אני על זה אבל אין לי סקוואט לצערי כרגע. אני עושה לאנג'ים כבדים במקום זה..

סבבה,תודה על התגובות,חשבתי גם אני על זה אבל אין לי סקוואט לצערי כרגע. אני עושה לאנג'ים כבדים במקום זה..

טקסס יכול להיות פתרון מצוין ואין קשר לסקוואטים\ דדליפט.

אתה יכול לשים רק בנץ' ובאימון הקל לעשות במקום 80% בנץ' להוסיף MAX של מילטרי פרס (גם בפרס כל שבוע-שבועיים לנסות להוסיף 2.5 קילו) וככה תהיה לך התקדמות שבועית. זה מה שzaptamaher הציע לי לעשות וזה עבד מצוין לתקופה מסוימת.

כשתתקע תעשה שבוע התקדמות במיליטרי ובאימון הקל בנץ' ושבוע לאחר מכן התקדמות בבנץ' ובאימון בקל מיליטרי (בכל תרגיל תתקדם פעם בשבועיים).

בלאנג'ים\ סקוואטים או מה שאתה לא עושה אתה יכול להשאיר את זה כמו שזה.

לדעתי אם אתה הולך על טקסס בלחיצות תוריד את התרגילי עזר בהתחלה.

או שפשוט תעשה בנץ' כמו בטקסס... ופרס תעשה רגיל או שתעשה לינארית בנץ' כמו טקסס ביום הקל של הבנץ' תעשה פרס כמו בטקסס ובאימון האחרון תתחיל מלחיצת חזה תעשה כמו בטקסס ואז תעשה את מה שאתה צריך ובסוף האימון לעשות פרס כמו בטקסס

או שפשוט תעשה בנץ' כמו בטקסס... ופרס תעשה רגיל או שתעשה לינארית בנץ' כמו טקסס ביום הקל של הבנץ' תעשה פרס כמו בטקסס ובאימון האחרון תתחיל מלחיצת חזה תעשה כמו בטקסס ואז תעשה את מה שאתה צריך ובסוף האימון לעשות פרס כמו בטקסס

במתכונת הזאת של בנץ' באימון נפח 80-90% 5x5 , מיליטרי 5x3 100%, בנץ' 5x1 100% הצלחתי להוסיף משקל גם בבנץ' וגם במיליטרי למשך תקופה מסוימת.

לדעתי עם לחיצה של 85 קילו הוא בהחלט יכול לעשות את התוכנית ככה ולהתקדם בה באופן רציף\ כמעט רציף חודש וחצי- חודשיים וזה יהיה סתם ביזבוז שבמשקל כזה בבנץ' הוא יעבור ישר להתקדמות דו שבועית (כמו במתכונת הרגילה של טקסס) כמו שהצעת לו.

• פותח/ת השרשור
תודה לעונים.
אם הבנתי נכון , בהשלכה לסדר ולחלוקת האימונים שלי -
באימון A ה1 בשבוע 5X5 , בערך 80-90% מ1RM

באימון A ה2 בשבוע 1X1-3 , לנסות להשיג שיא אישי חדש

א. אם הצלחתי בשבוע 5X5 אז שבוע הבא אני מעלה משקל,אם לא הצלחתי אז אני עושה דילוד או מנסה משקל זהה גם בשבוע הבא.
ב.אם אני שובר שיא ל2 חזרות למשל עם 90 ק"ג , שבוע אח"כ אני מנסה 1-3 חזרות עם 92-93 ק"ג ? קצב ההעלאה כזה?

זה בסדר לעשות ככה?

במתכונת הזאת של בנץ' באימון נפח 80-90% 5x5 , מיליטרי 5x3 100%, בנץ' 5x1 100% הצלחתי להוסיף משקל גם בבנץ' וגם במיליטרי למשך תקופה מסוימת.

לדעתי עם לחיצה של 85 קילו הוא בהחלט יכול לעשות את התוכנית ככה ולהתקדם בה באופן רציף\ כמעט רציף חודש וחצי- חודשיים וזה יהיה סתם ביזבוז שבמשקל כזה בבנץ' הוא יעבור ישר להתקדמות דו שבועית (כמו במתכונת הרגילה של טקסס) כמו שהצעת לו.

הדעה שלי היא שמספיק לינארית והתקדמות שבועית עד שיש בנץ' של 120 או עם יש כבר הרבה תקיעות ועשיתה הכל נכון אז 110 גם יתקבל

• פותח/ת השרשור
תודה שני על העזרה. תגיד ד"א - ההתקדמות שלך בבנץ' זה מהטקסס ? אני מתכוון לסרטון שהעלית עם ה100 ק"ג?

תודה שני על העזרה. תגיד ד"א - ההתקדמות שלך בבנץ' זה מהטקסס ? אני מתכוון לסרטון שהעלית עם ה100 ק"ג?

זה מSS :120ag: חחחח מסה הבאה אני עושה לינארית עם ידיים HST ומסה הבאה הבאה טקסס
עם אתה אוכל טוב יש לך עוד הרבה לאיפה להתקדם בבנץ' פרס עם התקדמות שבועית אז נגיד התרגיל היחיד שאתה לא יכול לעשות זה סקוואט זה במקומו תעשה לג פרס ותסגור עיניין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית