הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית תוכניות אימונים לחיטוב..

kozaman

משתמש קבוע
1,385
0
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
825
1,385
0
A1
חזה:
בנצ'3X6
גב::
בנט אובר רואו4X8
:כתפיים:
מילטרי פרס2X8
יד אחורית
1X8
יד קידמית
1X8

רגליים + אירובי:B
סקוואט 3X6
דדלפט רומני2X6
לחיצת רגליים 1X8
בטן3X10

A2
חזה:
חזה עליון במוט3X8
גב::
חתירה יד יד4X8
:כתפיים:
לחיצה עם דאמבלים2X8
יד אחורית
1X8
יד קידמית
1X8

איך ??

נערך לאחרונה:
סבבה, רק שהייתי נותן אימון אחד בלי בנץ', ועושה פרס בעמידה עם מוט במקום.
תרגיש חופשי להחליף את החתירה במשקולות לחתירה במוט, ולהשמיט סטים לידיים אם אתה יורד במשקלי עבודה.

• פותח/ת השרשור
סבבה, רק שהייתי נותן אימון אחד בלי בנץ', ועושה פרס בעמידה עם מוט במקום.
תרגיש חופשי להחליף את החתירה במשקולות לחתירה במוט, ולהשמיט סטים לידיים אם אתה יורד במשקלי עבודה.

באימון A1 יש פרס בעמידה
בחתירה במוט הכוונה לבנט אובר ? (אם כן יש באימון A1) ורציתי לגוון קצת אז באימון A2 יש שינויים בתרגילים.
כן עם הזמן אני ירד לסט אחד בידיים באימון (עם הורדת קל')

סופ"ש מתחיל,:bad:
תודה אחי.

• פותח/ת השרשור
איך זה מחולק מבחינת ימים? AB של 4 או 3 פעמים בשבוע?

של 3 בשבוע למה אין לי כוח לבא 4 פעמים בשבוע ואין טעם לעשות פעמיים אימון רגליים בחיטוב כשאתה עושה כמות נכבדת של אירובי.

חלוקה ימים תיהיה או (ראשון,שלישי,שישי) או יומיים אימון ויומיים ההפסקה (שני,שלישי,שישי)

של 3 בשבוע למה אין לי כוח לבא 4 פעמים בשבוע ואין טעם לעשות פעמיים אימון רגליים בחיטוב כשאתה עושה כמות נכבדת של אירובי.

חלוקה ימים תיהיה או (ראשון,שלישי,שישי) או יומיים אימון ויומיים ההפסקה (שני,שלישי,שישי)
לא יודע אם יהיה לך צורך בתרגילי ידיים, לא הייתי נותן יותר מסט 1 מקסימום.
ולגבי הגב, הייתי עובד אימון A1 חתירה ואימון A2 איזה פולי עליון\מתח

אני אישית מעדיף FBW בכל מקרה התוכנית הכי נורמלית לחיטוב שראיתי עד כה בפורם, תוריד רק עבודה על ידיים ב A2.

• פותח/ת השרשור
אני אישית מעדיף FBW בכל מקרה התוכנית הכי נורמלית לחיטוב שראיתי עד כה בפורם, תוריד רק עבודה על ידיים ב A2.

תודה רבה.
אני רואה שכולם אומרים להוריד סטים בידיים אז אני יוריד לסט אחד כל אימון, סה"כ 2 בשבוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית