הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון תפריט לחיטוב שאני בניתי כנסו שווה לכם תגידו מה דעתכם בבקשה!!! אני נימצא בה המון זמן

barakman007

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
תפריט תזונה-
בוקר7.00- ברנפלקס של תלמה כוס אחת+כוס אחת חלב 1 %
קפה שחור אספרסו ללא סוכר
תפוז-גדול 1
לפעמים מוסיף חצי סקופ אבקת חלבון איסו סנסישן 93
11:00-12:00
סנדוויץ חביתה מלחם קל (שתי פרוסות כל פרוסה 47 קלוריות) אם גבינה לבנה 1/2 % שומן
13:30-14:00
חופן חמוציות 7 חצאי אגוזי מלך
14:30-15:00
עוד סנדוויץ כמו לפני ...
לפני אימון-פרי+תמר
אחרי אימון-סקופ אבקת חלבון
אחרי רבע שעה גג חצי שעה -ארוחה גדולה(ירקות טריים,שתי חזה עוף,3כפות אורז לבן ולפעמים תוספת ירקות מבושלים וכו")
18:00-19:00-פרי
19:30-20:00
תה עם דבש
21:00-22:00-יוגרוט 0% שומן

זה יותר מידי פרות - הרבה פרות גורמים לשומנים בדם אם אתה במטרה להוריד אחוזי שומן תגביל את הפרות עד 2 מנות ביום

זה יותר מידי פרות - הרבה פרות גורמים לשומנים בדם אם אתה במטרה להוריד אחוזי שומן תגביל את הפרות עד 2 מנות ביום

נמאס לי ממך. פעם הבאה שאתה כותב שטות בלי שאתה מגבה אותה, אני מעיף אותך מכאן.

נמאס לי ממך. פעם הבאה שאתה כותב שטות בלי שאתה מגבה אותה, אני מעיף אותך מכאן.

תשמע גבר, לא כולם מבינים פה כמוך, אבל הבנאדם צודק שכדאי להגביל את הפירות בזמן חיטוב, השומנים בדם זה קשקוש רציני אבל אולי הוא קרא על זה איפשהו ממקור מוטעה?
סך הכל ניסה לעזור קצת אל תקח אותו קשה!

• פותח/ת השרשור
ואאלה לא יודע לחשב את זה חחח אבל אתם בטוחים רק שתי פירות? אני יכול להוסיף לפירות שתי תמרים?

חח הוא גם טען שהוא על 6 א.ש וכשביקשו ממנו תמונות הוא לא הגיב.

אתה מחשב את זה כאן:
http://www.goleango.com/מחשבון קלוריות.php

אתה יכול לאכול גם 15 פירות ביום, השאלה היא כמה קלוריות אתה מכניס ביום ואם יש לך את כל הדברים הבסיסים שתפריט אמור להכיל (מספיק חלבון ושומן)

המחשבון הזה לא מדויק אני אישית מאוד לא אוהב להשתמש בו יש עוד מחשבונים בעיברית שנותנים ערכים הרבה יותר מדוייקים

תשמעו אני לא סתם ממצי דברים כדי לבאס לכם את החיטוב אני אומר דברים שקראתי בכמה וכמה מאמרים ,אתרים,ספרים!
אם אתם חושבים שזה בולשיט תסבירו למה ותנו הסבר מנוגד אל תתחיל לצאת עלי !
אני חושב שאם כבר זה פורום שהמטרה שלו זה לשטף להסביר ללמוד וללמד אחרים ולא לצאת על כל אחד שאתם חושבים שהוא אומר משו לא נכון !
אם אני טועה וזה כן הקטע של הפורום זה לצאת על אנשים אני מעדיף לצאת מפה לבד!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית