הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט, פרס, בנץ',סקוואט חלוקה עדיפה

the_punisher

משתמש מתחיל
247
0
נק' מוניטין:
68
247
0
אני מתאמן קצת יותר משנה
ואני רוצה לתת דגש לפרס והדדליפט (לשפר חוזקות)

אני מעדיף שהם לא יהיו אותו אימון כי אחרי שאני עושה דדליפט אני מתעייף מהר... ואם אני שם בנץ' ופרס באותו אימון אז יש לי לחץ גדול מידי על הכתפיים

פרס
סקוואט
חתירה
מתח

דדליפט
בנץ'
מקבילים

החלוקה בסדר או שיש לכם רעיון טוב יותר?

• פותח/ת השרשור
מה המשקלי עבודה?

משקל גוף 74
פרס 67.5 לחמישייה זה התרגיל שהכי חשוב לי לשבור בו שיאים

איך הולך האימון ? זה 2 אימונים ? סטים/חזרות ?

3 אימונים
יש תקופות של 3X5 ויש של 5X5

חשבתי על לעשות תחלוקה הזאת שפרס יהיה פעמיים בשבוע כדי לעבוד לתת לו יותר דגש
יום ראשון פרס
יום שלישי דדליפט
יום חמישי פרס

כמובן שלא רק פרס ורק דדליפט הם פשוט מייצגים את החלוקה שרשמתי למעלה

יש אלטרנטיבה טובה יותר בשביל לשפר את הפרס?

אני יכול להציע תיקון לחלוקה שכבר הבאת:
סקוואט, פרס, חתירה, מתח
בנץ, דדליפט מקבילים

ואולי תשלב איכשהו פוש פרס... זה אולי יכול לעזור להתקדם בפרס

• פותח/ת השרשור
אני יכול להציע תיקון לחלוקה שכבר הבאת:
סקוואט, פרס, חתירה, מתח
בנץ, דדליפט מקבילים

ואולי תשלב איכשהו פוש פרס... זה אולי יכול לעזור להתקדם בפרס

האמת זאת החלוקה שעבדתי בה עד עכשיו, אני חושב שאני אמשיך בה ואתה צודק פוש פרס יכול לעזור למרות שאני פחות אוהב תתרגיל הזה, יש אולי הצעות אחרות לתרגיל עזר לפרס?

אתה לא צריך תרגיל עזר לחיזוק הפרס אם יש לך פרס ויום אחרי זה בנץ'. אני גם לא חושב שתבנית של טקסס בפרס תעלה לך אותו, כי מהניסיון שלי נפח גבוה מדי בפרס דווקא בעייתי מבחינת עלייה. מה שעזר לי זה משחקים עם טווחים (פעם 5 חזרות ל-3 סטים ופעם 3 חזרות ל-5 סטים, לפעמים משחק עם 1rm), הכנסה של אינקליין ובאמת לחיצות יום אחרי יום.

• פותח/ת השרשור
אתה לא צריך תרגיל עזר לחיזוק הפרס אם יש לך פרס ויום אחרי זה בנץ'. אני גם לא חושב שתבנית של טקסס בפרס תעלה לך אותו, כי מהניסיון שלי נפח גבוה מדי בפרס דווקא בעייתי מבחינת עלייה. מה שעזר לי זה משחקים עם טווחים (פעם 5 חזרות ל-3 סטים ופעם 3 חזרות ל-5 סטים, לפעמים משחק עם 1rm), הכנסה של אינקליין ובאמת לחיצות יום אחרי יום.

זה האמת מה שאני מנסה לשחק עם החזרות... לנסות לעשות 60 פרס וכשאני אגיע לעשירייה אז לנסות RM 1
70 כמו שצריתי
ואז להעלות ל 65 (נכון לעכשיו שלישייה 65) לנסות לעשות כמה שיותר ב 65 עד עשירייה או תשעייה ואז 72.5-75 ל RM 1

נראה איך יעבוד לי

תנסה ותראה. לדעתי כל חזרה מעל ל-5 לא תתרום לך להעלאת משקל בפרס (למעשה אני יותר דוגל בעבודה לשלשות ולסינגלים), אבל תנסה. היה זמן שניסיתי לעשות את הכל עם pause למטה, זה לא תרם בשיט.

• פותח/ת השרשור
תנסה ותראה. לדעתי כל חזרה מעל ל-5 לא תתרום לך להעלאת משקל בפרס (למעשה אני יותר דוגל בעבודה לשלשות ולסינגלים), אבל תנסה. היה זמן שניסיתי לעשות את הכל עם pause למטה, זה לא תרם בשיט.

למשל בדדליפט אני מתמקד בשלשות בסינגלים זה עובד הכי טוב בשבילי... אבל בפרס אני מנסה לשנות גישה כי טיפה נתקעתי נראה איך יעבוד....

תודה אחי אני תכף אקרא!

ביום של העצימות אתה משחק עם החזרות 5/3/1

אתה לא בילדר ? למה אתה עושה תוכנית כוח ?

• פותח/ת השרשור
ביום של העצימות אתה משחק עם החזרות 5/3/1

אתה לא בילדר ? למה אתה עושה תוכנית כוח ?

אתה מבלבל ביני לבין לירון או לירן מה שמו שהשתתף על במה לא מזמן...

לא ידעתי שזה הכינוי שלו בפורום אז במקרה יצא שיש לנו את אותו כינוי... ודרך אגב אני לא בילדר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית