מידע המלצה על אומנות לחימה

fatless63

משתמש מתחיל
201
0
נק' מוניטין:
108
201
0
מחפש להשתלב באומנות לחימה ואשמח לגבי המלצות (בעיקר באיזור פתח תקווה והסביבה).
נקודות חשובות:
1. מאמן עם סבלנות למתחילים.
2. אומנות לחימה קשה ולא רכה ועדינה.
3. אומנות פרקטית ולא תיאטרלית מידי.
4. ערכתי. אומנות שחלק בולט בה הוא השפעה על ה"אני", על "הביטחון העצמי" והשפעה על תחומים אחרים בחיים.

אשמח לקבל עצות ועזרה.

תודה

נערך לאחרונה:
זה עדיף מאשר טווח ידיים -יותר קרוב יותר בסיכון.
רואים שאתה לא מדבר על סמך ידע.

א. אי אפשר לתת בעיטה אפקטיבית ממרחק שאי אפשר לצמצם בקלות ולהיכנס לקלינץ'.

ב. כשאתה בועט אתה הכי חשוף להפלות.

תמיד רואים את זה בUFC, אנשים תמיד מהססים לבעוט נגד מתאבקים ולוחמי BJJ מהחשש שיפילו אותם.

זה עדיף מאשר טווח ידיים -יותר קרוב יותר בסיכון.

תמיד רואים את זה בUFC, אנשים תמיד מהססים לבעוט נגד מתאבקים ולוחמי BJJ מהחשש שיפילו אותם.

זה לא מספיק בישביל לטעון שאי אפשאר לנצח BJJ אם אתם טוענים אי אפשר לנצח לוחם BJJ לפחות תראו בכול המצבים עד אז אין לכם על מה לדבר....
מכומקרה לא טענתי שBJJ אין יתרון....

מי טען שאי אפשר לנצח לוחם BJJ? אני טענתי שכאומנות לחימה בפני עצמה GJJ היא הכי יעילה (בטח שיותר מקראטה LOL), MMA זה שילוב אז אני לא מחשיב את זה כאומנות לחימה יחידה.

נערך לאחרונה:
Yeti , אני מניח שלא קראת בטעות לכן אני אצטט בשבילך את חבר שלך beast and cheat: "סרטונים ביוטיוב לא שווים כלום. מבחן התוצאה הוא שקובע."
קראטה ( שוב , וזה נהיה מעייף) היא שיטה רחבה , מאד , אני לא יודע מאיזו שיטה הלוחמים האלה (נראה כמו שוטוקאן?) , אבל הם בהחלט לא מתמודדים טוב עם לוחמי הBJJ , מה שהופך את הסרטון למצויין כפרסומת למכון BJJ שהוא מפרסם .
אני עדיין לא חושב שמקרה ספציפי הוא סיבה לצחוק עלי , לא על מה שאני אומר אלא עלי , ועוד באינטרנט , תתבגרו .

אני אף פעם לא נלחמתי נגד לוחם BJJ אז כן הכול זה בתאוריה...
אפשאר לעשות הרבה דברים גם בטווח ידיים אפשאר להיכנס לקלינץ מכומקרה לא מסכים איתך שבטווח ידיים עדיף להיות אבל שיהיה עדיין מעניין לראות מישהו מנסה את זה..

Yeti , אני מניח שלא קראת בטעות לכן אני אצטט בשבילך את חבר שלך beast and cheat: "סרטונים ביוטיוב לא שווים כלום. מבחן התוצאה הוא שקובע."
קראטה ( שוב , וזה נהיה מעייף) היא שיטה רחבה , מאד , אני לא יודע מאיזו שיטה הלוחמים האלה (נראה כמו שוטוקאן?) , אבל הם בהחלט לא מתמודדים טוב עם לוחמי הBJJ , מה שהופך את הסרטון למצויין כפרסומת למכון BJJ שהוא מפרסם .
אני עדיין לא חושב שמקרה ספציפי הוא סיבה לצחוק עלי , לא על מה שאני אומר אלא עלי , ועוד באינטרנט , תתבגרו .
בינתיים בכל הפעמים שראינו לוחם BJJ נפגש עם לוחם קראטה התוצאות היו מאוד דומות. הסרטונים שהבאתי בהחלט עומדים בתקן מבחן התוצאה, כנ"ל לגבי ארבעת
אירועי הUFC הראשונים, אם זה לא מבחן התוצאה אז מה כן?

אה, והוא לא מפרסם שום מכון BJJ, הוא מפרסם את השיטה שאבא שלו פיתח.

אני כבר רואה שלא משנה כמה הוכחות נשים לך מול הפנים אתה תמצא תירוצים לכל דבר. וברור שזאת סיבה לצחוק עליך, אתה נכנסת לפה בגישה מתנשאת ומאותו רגע לא הפסקת לפלוט שטויות, וזה מצחיק.

אני אף פעם לא נלחמתי נגד לוחם BJJ אז כן הכול זה בתאוריה...
אפשאר לעשות הרבה דברים גם בטווח ידיים אפשאר להיכנס לקלינץ מכומקרה לא מסכים איתך שבטווח ידיים עדיף להיות אבל שיהיה עדיין מעניין לראות מישהו מנסה את זה..

מה שעדיף זה לדעת להילחם על הקרקע או לפחות לדעת איך להישאר על הרגליים, וזה מצריך ידע בBJJ או היאבקות, ברוב אומנויות הלחימה לא מלמדים איך לעשות את זה ביעילות.

נערך לאחרונה:

מי טען שאי אפשר לנצח לוחם BJJ? אני טענתי שכאומנות לחימה בפני עצמה GJJ היא הכי יעילה (בטח שיותר מקראטה LOL), MMA זה שילוב אז אני לא מחשיב את זה כאומנות לחימה יחידה.
UFC של היום זה כבר שילוב ומי שמנסה להפיל יודע גם איך להגן נגד עבודה רגליים .

נערך לאחרונה:
בינתיים בכל הפעמים שראינו לוחם BJJ נפגש עם לוחם קראטה התוצאות היו מאוד דומות. הסרטונים שהבאתי בהחלט עומדים בתקן מבחן התוצאה, כנ"ל לגבי ארבעת
אירועי הUFC הראשונים, אם זה לא מבחן התוצאה אז מה כן?

אני כבר רואה שלא משנה כמה הוכחות נשים לך מול הפנים אתה תמצא תירוצים לכל דבר. וברור שזאת סיבה לצחוק עליך, אתה נכנסת לפה בגישה מתנשאת ומאותו רגע לא הפסקת לפלוט שטויות, אותי זה משעשע.

האמת ששיכנעתם אותי פחות או יותר (כבר קודם), יותר נכון beast and cheat שיכנע אותי . לא שהיתה הרבה עבודה מלכתחילה כי כמו שכתבתי היתה לי הרבה הערכה לג'יו ג'יטסו מלכתחילה , פשוט אף פעם לא עשיתי את ההשוואה . אני מסכים שג'יו ג'יטסו היא שיטה עדיפה בזירה .
איך הנ"ל מסתדר לך עם זה שאני מתנשא , תרצן (נניח שזה שם תואר תקין) , ופולט שטויות פתולוגי?

האמת ששיכנעתם אותי פחות או יותר (כבר קודם), יותר נכון beast and cheat שיכנע אותי . לא שהיתה הרבה עבודה מלכתחילה כי כמו שכתבתי היתה לי הרבה הערכה לג'יו ג'יטסו מלכתחילה , פשוט אף פעם לא עשיתי את ההשוואה . אני מסכים שג'יו ג'יטסו היא שיטה עדיפה בזירה .
איך הנ"ל מסתדר לך עם זה שאני מתנשא , תרצן (נניח שזה שם תואר תקין) , ופולט שטויות פתולוגי?

במה ארבעת האירועים הראשונים של הUFC היו שונים מקרב רחוב? היה מותר גם לתת מכות לאשכים והיו גם מספר לוחמים שניצלו את זה לטובתם.

לגבי השאלה שלך, תעבור על ההודעות שלך ותבין, הנה רמז:

:161bd:באמת שאני צוחק בקול רם פה .
מה זאת הליצנות ג'יוג'יטסו הזאתי שהתפשטה פה? ואני שואל את זה בתור מישהו שהתאמן בשיטה ויש לו הרבה הערכה אליה , מה עפתם על עצמכם?
מאיפה כל ההתנשאות והיהירות הזאתי ? אתם נשמעים כמו ספורטיבים שנה א' . אף אחד , לאורך כל הדיון , לא זילזל ב
ג'יוג'יטסו , אבל אתם חופשי עשיתם את עצמכם (או אותנו במקרה שלי ) למאסטר-רייס של האומנויות לחימה .
כל מי שהתאמן באומניות לחימה בצורה משמעותית יודע שברמה המקצועית , מה שמושווה על הזירה זה הלוחמים , לא השיטות שלהם .
ובטח שיודע שאחד הדברים הכי ליצניים לעשות זה להתווכח באמצעות טקסט באינטרנט על איך יוצאים ממצבי קרב מסויימים .
באמת שבתור מישהו עם הרבה כבוד ל
ג'יוג'יטסו אני מתפדח לקרוא את הדיון .

נערך לאחרונה:
אם כך אני מתנצל על האופן שבו נאמרו הדברים בהודעה הספציפית שהצגתה (לא על תוכן הדברים) .
למרות שגם בהודעה הזאת לא זילזלתי או התנשאתי על השיטה , ולא עליכם אלא על הדרך בה אתם ניהלתם את הדיון שלא מצאה חן בעיני , על איך שאמרתם את הדברים ובעיקר את ההשוואה ופחות על התוכן . יותר הפריע לי כי הרגשתי שבתור "אנשי הג'יו ג'יטסו" בדיון אתם מתבטאים בצורה שלא מכבדת את השיטה שאתם מיצגים , שיטה שאני כן מכבד .
(עדיין מתנצל)

אני לא ממש צחקתי על שום פוסט . אם יש לך משהו ענייני להוסיף לדיון אתה מוזמן .

אתה פעם משתשמש בגיאוגיטסו ופעם בBJJ (ברזילאי - אליו תקפה גם הדוגמא של גרייסי) , על איזה מהם אתה מדבר? (הם דומים אבל רק לשם הבהרה)
קראטה זה ממש לא ליצני , במיוחד לא כשיש כל כך הרבה שיטות שונות שאתה מכליל כשאתה אומר את זה. באופן כללי "ליצני" זה לא ממש טיעון שאני אוכל להתווכח עליו , למה אתה מתכוון ועל איזו שיטה בקראטה אתה מדבר (אני מניח שאתה לא באמת מתכוון להכליל את כולם) ?

אני מסכים עם שיטת ההשוואה , היא באמת הכי ריאלית לקרבות זירה . הבעיה בשיטה היא שקראטה , מסורתי לא ספורטיבי , לא נועד מלכתחילה לזירה . קרארטה מכיל מכות לאשכים , לעניים , בריחים על מפרקים קטנים , ושימוש בנשק (חד וכהה) ככלי קרב סטנדרטיים .
זה שקראטה (איזה?) מכיל מכות לביצים ולעיניים זה יפה, זה לא משנה תעובדה שלקחת אגרוף תאילנדי ולהוסיף לו תדברים האלה הופך אותו ליותר אפקטיבי.
קראטה, בהנחה ואנחנו מדברים על קיוקושין שהיא השיטה הכי פרקטית, פחות פרקטי מסטרייקינג מודרני.

אפשר לראות אנשים כמו LYOTO MACHIDA שמתמשים יפה בשוטוקאן בMMA, אבל זה גם כן כי הוא עבר מספיק אימונים של איגרוף תאילנדי...

נצל"ש, יש לכם סרטונים טובים של BJJ ביוטיוב? אני ניסיתי לראות את gracies in action ששמתם כאן אבל האיכות כל כך מחורבנת שאני לא מבין כלום.

בין אם זה highlights, סרטוני הדרכה וטכניקה, או סתם הסטוריה של BJJ, אשמח ללינקים.

יש את הערוץ הזה בYOUTUBE יש בו מאות סרטונים עם טכניקות בקרקע, קרבות וגם כמה סרטונים של הגנה עצמית.
http://www.youtube.com/user/Submissions101

זה שקראטה (איזה?) מכיל מכות לביצים ולעיניים זה יפה, זה לא משנה תעובדה שלקחת אגרוף תאילנדי ולהוסיף לו תדברים האלה הופך אותו ליותר אפקטיבי.
קראטה, בהנחה ואנחנו מדברים על קיוקושין שהיא השיטה הכי פרקטית, פחות פרקטי מסטרייקינג מודרני.

אפשר לראות אנשים כמו LYOTO MACHIDA שמתמשים יפה בשוטוקאן בMMA, אבל זה גם כן כי הוא עבר מספיק אימונים של איגרוף תאילנדי...
והיאבקות ברמה גבוהה מאוד.
אה ו... כמעט שכחנו, בין היתר יש לו גם חגורה שחורה בBJJ.

מי שלא יודע איך זה עובד בBJJ מבחינת דרגות - אז חגורה שחורה בBJJ זה הרבה, אבל הרבה מעבר לשחורה "סטנדרטית". סגולה בBJJ שקולה פחות או יותר לשחורה בשיטות כמו למשל קראטה (תוך 4-5 שנים אתה מגיע לשם).
שחורה בBJJ זה הרבה מעבר לוותק, אלא צריך להיות ממש - ממש טוב. הרבה מתייחסים (ולדעתי בצדק) לשחורה בBJJ כאל ספורטאי עילית (בBJJ כמובן). כי זה ממש לא דבר של מה בכך (או וותק התמדה ויכולת סבירה כלשהי) בשביל לקבל אותה.

למרות שזה לא רלוונטי, הכוונה לא הייתה להפוך כל סרטון ביוטיוב לפסול. אלא לפסול סרטונים מונפצים על מאסטרים מונפצים ולהגיד שמה שקובע הוא מבחן התוצאה (למשל, UFC 1 - קובע הרבה, והוא גם נמצא ביוטיוב כנראה).
מקווה שעכשיו זה מובן 😃

מובן .
אני עכשיו רואה UFC 1 ד"א (אני תקוע באמצע ואסיים היום בלילה מתישהו) , והBJJ וההאבקות באמת מרשימים שם . בניגוד לסטרייקינג שבצורה מפתיעה ,בגלל כל התארים הגדולים, נראה גרוע (כמו בFrazier נגד Rosier) .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית