הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי תוכניות אימונים+חגורה ועוד..

• פותח/ת השרשור ProKinG
  • פורסם בתאריך

ProKinG

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
שלום,
אני מתאמן בערך 5-6 חודשיים בחדר כושר עד עכשיו המאמן הכין לי תוכניות ואני בקושי עליתי במשקלים.

אז ככה הבנתי שאני צריך להתחיל את התוכנית SS שזה התוכנית:
A:
Squat 3X5
Bench press 3X5
Deadlift 1X5

B:
Squat 3X5
Standing barbell press 3X5
Power Clean 5X3/Pullups 3X5

1.אני רוצה גם לפתח את הגוף וגם לעלות במשקלים אז SS זה תוכנית טובה בשבילי?
2. ב Bench press לא הבנתי, הגב התחתון צריך ליהות צמוד או באוייר?
3. אם אני לא מצליח לסיים 5 חזרות צריך להפסיק ולהוריד משקל או להפסיק קצת ואז לנסות לסיים את הסט?
4. באיזה תרגילים אני חייב מישהו שישגיח שלא יפול עלי המוט?
5. כדי שאני יתחיל אם מתח או Bent Over Row ואז יעבור ל Power Clean בשלב מסויים?
6. אם ונגיד שלא יצא לי להגיע ליום אימונים אחד נגיד הלכתי יום ראשון ושלישי היה משהו חשוב ולא הגעתי צריך ללכת אז ביום רביעי ואז יום אחרי להתאמן שוב או לחכות ליום חמישי? (ד"א אני לא יכול יום שישי כי אני מסיים מאוחר את הלימודים והמכון נסגר מוקדם)
7. צריך להוסיף תרגילים לבטן?, אם כן ב A או ב B?
8. אין פה תרגילים של הידיים גם קידמי וגם אחורי אז צריך להוסיף את זה או שזה מתפתח אם התרגילים?
9. ראיתי שבכמה תרגילים משתמשים בחגורה לגב, במה היא עוזרת? ובסקוואט ראיתי ששמים תחבושת כזאת בברכיים במה זה עוזר?

תודה לעוזרים מראש!

• פותח/ת השרשור
קראתי שם את הרוב אבל עדיין לא מצאתי את אלה:
3. אם אני לא מצליח לסיים 5 חזרות צריך להפסיק ולהוריד משקל או להפסיק קצת ואז לנסות לסיים את הסט?
4. באיזה תרגילים אני חייב מישהו שישגיח שלא יפול עלי המוט?
5. כדי שאני יתחיל אם מתח או Bent Over Row ואז יעבור ל Power Clean בשלב מסויים?
6. אם ונגיד שלא יצא לי להגיע ליום אימונים אחד נגיד הלכתי יום ראשון ושלישי היה משהו חשוב ולא הגעתי צריך ללכת אז ביום רביעי ואז יום אחרי להתאמן שוב או לחכות ליום חמישי? (ד"א אני לא יכול יום שישי כי אני מסיים מאוחר את הלימודים והמכון נסגר מוקדם)
7. צריך להוסיף תרגילים לבטן?, אם כן ב A או ב B?
9. ראיתי שבכמה תרגילים משתמשים בחגורה לגב, במה היא עוזרת? ובסקוואט ראיתי ששמים תחבושת כזאת בברכיים במה זה עוזר?

3.תנוח טוב יותר תכנס יותר מפוכס ותנסה להשיג 5 בפעם הבאה
4.זה תלוי,רצוי שבבנצ' ובסקוואט במידה ואין לך כלוב
5.תנסה ללמוד PC מההתחלה וזה דיי קשה..אני ממליץ על מתח למרות בתאחלס עדיף BOR,אותי פשוט התרגיל דיי משעמם
6.כן אתה יכול,זה לא יהרוג אותך,ואם לא שישי אז תנסה את שבת,או שתחכה לראשון,וגם אם תעשה רק 2 אימונים בשבוע חד פעמי לא יקרה כלום
7)לא
9)אל תתעסק בזה בנתיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית