הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ערכים לתפריט חיטוב והמלצות

• פותח/ת השרשור Melamed
  • פורסם בתאריך

Melamed

משתמש קבוע
1,879
7
נק' מוניטין:
1,909
1,879
7
טוב אז ככה התחלתי חיטוב ב2.2.12 ועד היום ירדתי בערך 7-9 קג, הבעיה היא שאני לא כל כל רואה תוצאות, אני רואה לפי הגינסים שרזית אבל במראה כשאני מרים חולצה אני רואה עדיין שומן מציק בטן שפשוט לא עוזב אותי(לא יודע אם זה קשור אני שמן לשעבר) אבל זה לא אמור לשנות כי ראיתי מלא שמנים לשעבר שכעת יש להם גוף עם אחוז שומן נמוך.
אני באמת לא יודעכבר מה לעשות אני עושה הכל כמו שצריך וכל העניין הזה מוריד לי את המוטיבציה ואת הרצון להמשיך במה שאני עושה..(למרות שאני אחד שלא מתייאש מהר בכלל) אני מתאמן 3 פעמים משקולות ו 3 פעמים ריצה.
הערכים של התפריט הם:
1600-1700 קלוריות, 40-60 גרם פחמימה, 170-190 גרם חלבון, 65-75 גרם שומן.
זה פשוט מתסכל אותי אני עובד קשה יורד במשקל אבל הבטן הזאת משגעת אותי ואני באמת לא יוע מה לעשות אני שוקל להתחיל את השימוש ביהומיבין אבל זה מוקדם מדי.
הצעות? משהו שנראה לא טוב?
אה ואני עושה העמסה פעם בשבוע*

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
גובה: 1.70, משקל: 69-70.5, אחוז שומן: לא יודע אבל בטוח לא יותר מ15

---------- התגובה התווספה ב 22:06 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:50 ----------

מישהו?

פשוט תמשיך עם הדיאטה והאימונים. אתה יכול למדוד את היקף הבטן ולעשות מעקב כדי להרגיע את עצמך. יכול להיות שיש שינוי אבל אתה פשוט לא שם לב בגלל שאתה מסתכל במראה לעיתים קרובות.

תבדוק אם ההעמסות שלך נעשות כראוי ואם פישלת מתישהו עם ההעמסות או משהו יכול להיות שהחילוף חומרים שלך ירד יותר מידי.
שבועיים ניטרלי ולהמשיך.

תבדוק אם ההעמסות שלך נעשות כראוי ואם פישלת מתישהו עם ההעמסות או משהו יכול להיות שהחילוף חומרים שלך ירד יותר מידי.
שבועיים ניטרלי ולהמשיך.
אני חושב שאם חילוף החומרים היה יורד אז הירידה במשקל נעצרת או לפחות נעשית איטית. ההימור שלי הוא שהוא פשוט לא שם לב לתוצאות או/ו שרוב השומן מתרכז אצלו באיזור הבטן.

לפותח האשכול, עוד משהו שאתה יכול לעשות כדי לראות עד כמה אתה מתקדם זה להצטלם כל כמה שבועות ולהשוות.

• פותח/ת השרשור
יש לי צילומים כל כמה שבועות, ותאמינו לי שאני לא מפספס ימי העמסות כך שהחילוף חומרים פה זה לא הבעיה.
כמו שאמרתי אכן רוב השומן מתרכז אצלי בבטן וזה משגע אותי בזמן שנראה ששאר הגוף מוריד את האחוזי שומן הכל בבטן נשאר וזה מציק.

אם אתה יכול תעלה תמונה שלך ללא חולצה כדי לקבל הערכת אחוז שומן יכול להיות שהתחלת דל פחמימה מהר מדי
אגב כמה זמן אתה בחיטוב כבר

• פותח/ת השרשור
אמרתי התחלתי ב2.2 זאת אומרת היום בדיוק חודשיים..
האחוז שומן הוא 13~ בערך ואין קשר להתחיל דל פחמימות מוקדם מדי אפשר להתחיל בכל מצב

• פותח/ת השרשור
עובדה שהשומן בבטן עדיין נשאר..
אחרי חודשיים הייתי צריך לראות איזה שינוי בבטן לא? אני רואה תמונות של אנשים אחרי חודשיים של חיטוב ויש הבדל של שמיים וארץ

יש לי צילומים כל כמה שבועות, ותאמינו לי שאני לא מפספס ימי העמסות כך שהחילוף חומרים פה זה לא הבעיה.
כמו שאמרתי אכן רוב השומן מתרכז אצלי בבטן וזה משגע אותי בזמן שנראה ששאר הגוף מוריד את האחוזי שומן הכל בבטן נשאר וזה מציק.

חיטוב דל פחמימה הוא לא משהו שהגוף רגיל אליו הגוף שלך נכנס "לשוק" יכול להיות שבגלל שאתה נמצא בדל פחמימה הרבה מדי זמן ולא עושה העמסות פחמימות כמו שצריך אתה לא מצליח להתאושש ואתה לא רואה התקדמות בדרך כלל עושים דל פחמימה לקראת סוף החיטוב כדי לתת פוש אחרון
בגלל זה אני אומר שיכול להיות שהתחלת מוקדם מדי
אני למשל הגעתי ל11% שומן בחיטוב רגיל ורק אז עברתי לדל פחמימה

• פותח/ת השרשור
זה לא משנה מתי התחלתי את הדל פחמימה..
התחלתי שבועעים נייטרלי וירדתי יחסית בהדרגה, העמסות אני עושה טוב הרבה פחמימות כדי לתת פוש להמשך..
באמת שלא מבין מה הבעיה.
מדל פחמימה אפשר לרדת מכל אחוז שומן פשוט אין לזה אפקט גדול באחוז שומן גבוה

אחי אני לא בא לריב איתך אני רוצה לעזור
ולא רשמת כמה זמן אירובי אתה עושה אירובי ואיך התוכנית אימונים שלך

• פותח/ת השרשור
חחחח חס וחלילה לריב אחי.. אני פתחתי את האשכול בשביל לשמוע דעות ולקחת הצעות שיעזרו לי בהמשך..
אני מכיר פה את האנשים יש כאן הרבה עם ניסיון.
אירובי הייתי עושה עד עכשיו 30 דקות ריצה 3 פעמים בשבוע אבל התייעצתי עם מישהו והוא הציע לי להתחיל אינטרוולים.
אז אני עושה 10 אינטרוולים זה יוצא לי 30 דקות, נח 5 דקות ואז עושה עוד 20 דקות אליפטיקל בעצימות בינונית~.
התוכנית אימונים שלי היא AB 3 פעמים בשבוע, זאת אומרת יום אחד מנוחה וזה היום העמסה

לפי דעתי לעשות AB 3 פעמיים בשבוע כשאתה בדל פחמימה זה דיי מיותר כי עם הזמן הגוף שלך לא מצליח להתאושש
אולי תנסה לעבור לתוכנית אימון אחרת לשבוע שבועיים לראות איך הגוף של מגיב יכול להיות שתוכנית ABC תתאים לך יותר בשלב הזה

• פותח/ת השרשור
ABC אומר שיהיו יותר אימונים בשבוע איך בדיוק אני אמור להתאושש מזה?
אז אני גם אצטרך להתאמן 7 פעמים בשבוע וזה נראלי מוגזם

ABC מתאים ל5-6 אימונים בשבוע אתה לא צריך יותר מזה פלוס זמן האימון קצר יותר ואתה עובד פחות או יותר על קבוצות שיריים שונות ככה יש להם יותר זמן להתאושש

• פותח/ת השרשור
5-6 אימונים בשבוע איפה אתה רוצה שאני אדחוף בדיוק את האינטרוולים? זה בלתי אפשרי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית