הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 2 שאלות

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
היי עשיתי בדיקת אחוזי שומן באולטרסם שזה מאוד מדויק ויצאה לי 7% אבל אין לי ממש ריבועים בולטים יש קצת כזה ואני רוצה להבליט אותם אני עושה בטן עם צלחת של 10KG ואני לא מרגיש שהשריר גודל...
מה לעשות כדי להבליט אותם כמה שיותר?

ועוד שאלה בקשר לשרפת שומנים אני שמעתי ממשהו שאפשר ללמד את הגוף לשרוף שומנים ע''י אירובי כלומר אנשים שעושים אירובי כמו כדורגלנים שורפים הרבה שומן אם לא באימונים אז אחרי האימון הגוף ממשיך לשרוף אנרגיה שהיא משומנים ...
אז אם אני עושה הרבה אירובי אני יכול ללמד את הגוף שלי לשרוף שומן ביותר יעילות ? יש חיה כזאות ?😲

1. להמשיך להתאמן. מה אתה רוצה שנציע לך דרך קסם לפיתוח קוביות ?
2. פשוט תעשה אירובי וזהו. מה זה משנה אם זה מלמד את הגוף או לא.

שאלות מפגרות :/

היי עשיתי בדיקת אחוזי שומן באולטרסם שזה מאוד מדויק ויצאה לי 7% אבל אין לי ממש ריבועים בולטים יש קצת כזה ואני רוצה להבליט אותם אני עושה בטן עם צלחת של 10KG ואני לא מרגיש שהשריר גודל...
מה לעשות כדי להבליט אותם כמה שיותר?

ועוד שאלה בקשר לשרפת שומנים אני שמעתי ממשהו שאפשר ללמד את הגוף לשרוף שומנים ע''י אירובי כלומר אנשים שעושים אירובי כמו כדורגלנים שורפים הרבה שומן אם לא באימונים אז אחרי האימון הגוף ממשיך לשרוף אנרגיה שהיא משומנים ...
אז אם אני עושה הרבה אירובי אני יכול ללמד את הגוף שלי לשרוף שומן ביותר יעילות ? יש חיה כזאות ?😲
1.במידה ו%שומן שלך באמת 7% אני ממליץ דבר ראשון להעלות את מסת שרירי הבטן
(אימונים קשים!),ואימוני אינטרוולים.
אפשרי להיות עם %שומן נמוך ושלא יראו ריבועים זה תלוי כמו שאמרתי במסת שרירי הבטן וחילוק השומן בגוף
יכול להיות שהגוף שלך פשוט צובר את כול מעט השומן שיש לו "רק" בבטן
אז אירובי(ממליץ אינטרולים)ותרגילי בטן
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אתה לתת לי דוגמא לאימון בטן כמה לעשות [סטים ,חזרות, ואם כל יום]?
מה הכוונה אימוני בטן קשיים ?

אה ואני יכל לעשות כמה אימונים בשבוע שהם רק לבטן ?

• פותח/ת השרשור
אני שואל ...
בנייתם עשיתי משו כמו 3 פעמיים בשבוע סט לאלכסונים ו2 סטים לאמצע

• פותח/ת השרשור
אוקי ולעשות על יום כי יש כאלה שאמרו לי ששריר הבטן מתאושש יותר מהר אז זה אפשרי ויש כאלה שאמרו לי שהוא כמו כל שריר וצריך 3-4 בשבוע.

מה הכי אפקטיבי כדי להוציא 6PACK ?

ברצינות אם לא גנטיקה ?
אתה חייב להבין שהבטן היא קבוצת שרירים בדיוק כמו שאר השרירים בגוף
-אם אתה עושה אימונים עם עצימות נמוכה לבטן(חזרות ארוכות מאוד)אתה יכול לעבוד עליה גם 5-4אימונים בשבוע
-אם אתה עושה תרגילים בעצימות גבוה למשל בטן עם משקולת,אז לדעתי מספיק 2-3אימונים

• פותח/ת השרשור
אוקי תודה אבל אם תרגילים של 12-15 חזרות אבל קשים בלי משקולות כמו אלה למשל

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אין צורך לעבוד על בטן יותר מ2 פעמים בשבוע
- קוביות בונים במטבח ולא בחדר כושר
-הגנטיקה מהווה פקטור מאוד משמעותי בעניין הקוביות

1. להמשיך להתאמן. מה אתה רוצה שנציע לך דרך קסם לפיתוח קוביות ?
2. פשוט תעשה אירובי וזהו. מה זה משנה אם זה מלמד את הגוף או לא.

שאלות מפגרות :/

חחחחחחחחחחח אתה גם בFXP לא? VIEW או משהו כזה...אחי תפרוש מFXP זה חרא פורום למה אתה נשאר שם בכלל...

חחחחחחחחחחח אתה גם בFXP לא? VIEW או משהו כזה...אחי תפרוש מFXP זה חרא פורום למה אתה נשאר שם בכלל...
במידה והוא אכן שם (מבלי להביע דעה על FXP כי באמת שאני לא יודע על הפורום הזה כלום), ואתה מזלזל בזה כל כך, מאוד מסקרן לדעת איך אתה יודע שהוא שם...🙄

😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית