הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 92.5 בנץ, 60 פרס, ועוד במשקל גוף 75

ElemenTal

משתמש פעיל
832
26
נק' מוניטין:
633
832
26
SS סיבוב שני :]
השבוע מסיים שבוע 7
משקל נוכחי 75 (גובה 1.71)
משקלי עבודה תחילת SS
סקוואט 80 (HB)
פרונט סקוואט 60 (התחלתי אחרי שלוש שבועות)
דדליפט 110
בנץ 75
פרס 45
חתירה 65

סקוואט 100

פרונט סקוואט 80

דדליפט 130, בהתחלה זה חימום 85X3, 100X2, 112.5X1.
ביקורת על הטכניקה. אם יש בעיה, אז האם זה רק בכבד או שיש בעיה כללית בטכניקה גם בסטים הקלים.
(לפני החזרה האחרונה אני תמיד נח ככה, גם כשהייתי עושה 100 קילו... הסיבולת שלי כל כך גרוע שאני מתעייף מלהחזיק אוויר לכמה שניות בזמן ההרמה, אז לא לחפור)

בנץ 92.5 סט שני

פרס 60

חתירה 80 ו 82.5

קלין 70 סתם ניסיון

וסתם עוד משהו BACK LEVER

טוב אז זה השיפור ב 7 שבועות (שמתוחם שבועיים ראשוניים זה בכלל סוג של ריסט)
נשארו לי עוד קצת פחות מחודשיים. מקווה לשפר עוד הרבה. ומקווה שהקריאטין המזדיין כבר יגיע ואז בכלל אני מקווה לעוף במשקלים :]

ביקורת על טכניקה והצעות לשיפור יתקבלו בכיף :]

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
דבר ראשון כל הכבוד על ההתקדמות והמשקלים. מוניטין 😃
ביקורת:
סקוואט 100- נראה מצויין.
פרונט סקוואט-נראה שיש באונס קל, ואני לא מבין למה הפלטות בעקבים? חוץ מיזה בסדר.
דדליפט-הגב עגול, נראה שזה כבד לך או שחסר לך גמישות בהמסטרינג, אותו דבר בחתירה. תנסה להכניס את הבטן בין הרגליים ולשפר את הגמישות בהמסטרינג. אולי תוריד טיפה משקל בשניהם.
פרס וקלין-אני לא יודע בעצמי.

• פותח/ת השרשור
יש זיופים בדדליפט ובחתירה תוריד מישקל

מה הכוונה זיופים ? בחתירה אני מבין, העלייה של הגב.. כן ? למרות שניראה לי זה בסדר... אותו "הזיוף" היה לי גם כשעשיתי 65 קילו, וזה לא ניהיה יותר...

ואיזה זיופים בדדליפט ?
ומה לגבי השאר ?
איך הפרס והבנץ יחסית למשקל שלי ?

הבנץ' טוב והתקדם 17.5 קילו שזה יפה
הסקוואט נראה טוב אבל התקדם רק 20 קילו לרוב בSS ההתקדמות הכי גדולה היא בסקוואט במיוחד בשביל מישהו שמתחיל עם סקוואט דו ספרתי
בדדליפט אתה מושך עם גב עגול תתקן דחוף
בחתירה אתה צריך להשאיר את הגב ישר כל הזמן והתנועה צריכה לבוא מהידיים לא מתנופה תוריד משקל ותבצע את התרגיל כמו בן אדם טכניקה זה דבר ראשון עם אתה רוצה התקדמות טובה
הפרס שלך נראה טוב ובפרונט סקוואט ובפאוור קלין אני לא יכול להגיד לך כי זה מחוץ לתחום הידע שלי

בחתירה אתה צריך להשאיר את הגב ישר כל הזמן והתנועה צריכה לבוא מהידיים לא מתנופה תוריד משקל ותבצע את התרגיל כמו בן אדם

התנועה בעיקרון לא צריכה להתחיל מהידיים אלא מהמותן כשהידיים ישרות. מתוך SS3:
The row requires that the bar be started off the floor with a hip extension, not a knee
extension. With light weights, you can perform rows with just your arms, but as you approach workset
weights, hip extension becomes more important. Your knees will be almost straight, just slightly
unlocked, with your hips higher than they would be in a deadlift before the bar moves up - the same
position used to start a stiff-legged deadlift - so that there is little chance the quads can be used. The
movement starts with your arms straight and with your chest coming up, raising your back angle
slightly as the bar leaves the floor - a movement performed with the hamstrings and glutes acting on
the rigid back, which is held in isometric contraction by the erectors. This initial hip extension starts
the weight up, and your elbows catch the momentum and carry the bar on up with a shoulder
extension and scapula retraction.

• פותח/ת השרשור
הבנץ' טוב והתקדם 17.5 קילו שזה יפה
הסקוואט נראה טוב אבל התקדם רק 20 קילו לרוב בSS ההתקדמות הכי גדולה היא בסקוואט במיוחד בשביל מישהו שמתחיל עם סקוואט דו ספרתי
בדדליפט אתה מושך עם גב עגול תתקן דחוף
בחתירה אתה צריך להשאיר את הגב ישר כל הזמן והתנועה צריכה לבוא מהידיים לא מתנופה תוריד משקל ותבצע את התרגיל כמו בן אדם טכניקה זה דבר ראשון עם אתה רוצה התקדמות טובה
הפרס שלך נראה טוב ובפרונט סקוואט ובפאוור קלין אני לא יכול להגיד לך כי זה מחוץ לתחום הידע שלי
אני לא עושה את הסקוואט הרגיל כל אימון, אלה רק באימון של הבנץ. ובאימון של הדדליפט עושה פרונט סקוואט. אז זה 3 סקוואטים בשבועיים ולא 6.

התנועה בעיקרון לא צריכה להתחיל מהידיים אלא מהמותן כשהידיים ישרות.
hip extension זה בעצם להרים גב, לא ? ולפי ההמשך הבנתי שהתנועה כן מתחיל קודם על שינוי קל בזווית הגב ואולי גם קצת עזרה מהארבע ראשי..?

נערך לאחרונה:
hip extension זה בעצם להרים גב, לא ? ולפי ההמשך הבנתי שהתנועה כן מתחיל קודם על שינוי קל בזווית הגב ואולי גם קצת עזרה מהארבע ראשי..?

כן, התנועה תתחיל עם שינוי זווית הגב בשביל לתת למוט תנופה מהרצפה ואז הידיים ימשיכו את העבודה. התנועה ההתחלתית לא צריכה לבוא מהארבע ראשי אלא מההאמסטרינגס ומהגלוטוס (בדיוק כמו SLDL).

• פותח/ת השרשור
משקלים מכובדים!
כמה זמן אתה מתאמן בסה"כ?
ואיפה המכון הזה? הוא נראה אדיר! 😃

סך הכל שנה וחודש-חודשיים... זה מסה שנייה. לפני זה הלכו 5 חודש על חיטוב...

זה לא בידיוק חדר כושר... זה נמצא בטדי בירושלים.

בנץ' ופרס- טכניקה מצוינת
סקוואט-לפי דעתי אתה גולש עם הבירכיים
דדליפט-אחי הגב שלך עגול!!1 אתה יכול ממש לפגוע בוא תשנה טכניקה דחוף
כל השאר לא יודע

• פותח/ת השרשור
בנץ' ופרס- טכניקה מצוינת
סקוואט-לפי דעתי אתה גולש עם הבירכיים
דדליפט-אחי הגב שלך עגול!!1 אתה יכול ממש לפגוע בוא תשנה טכניקה דחוף
כל השאר לא יודע
איך אפשר לראות גלישה מזווית כזאת ? וגם הבנתי שאין גלישה ב HB ?..
בדדליפט הגב עגול למעלה או הגב התחתון ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית