הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסה

D__Muyal

משתמש מתחיל
84
1
נק' מוניטין:
48
84
1
אפשרי להתחיל את ההעמסה היום בערב? כלוטמר שתהיה העמסה של 24 שעות... כי אני די מתחרפן וזקוק לזה. זה ישפיע באיזושהי צורה? או שעדיף להתחיל בבוקר פשוט...
תודה.

אני מבין שהתשובה לא רלוונטית,אבל זה עד כדי כך היה קריטי?
בעיקרון היה אפשר לדעתי

• פותח/ת השרשור
לא עד כדי כך, בעיקר סתם לידע כללי... גם ככה זו העמסה מלוכלכת אחושרמוטה שנמשכת בערך שבוע.... בסדר נו נשקיע קצת באירובי :(

תודה.

• פותח/ת השרשור
הקפצתי במקום לפתוח אשכול חדש...
אז ככה, התחלתי בזמן האחרון תפריט מאוד דל על פחמימה (לא כולל ירקות- בין 0 לגג עשרה גרם., כולל ירקות- גג 25.) אז הבנתי שבעיקרון זה AD ושבAD צריך לעשות העמסה של יומיים כל שבוע.. השאלה שלי, גם בחיטוב זה ככה? זה לא קצת מוגזם? והאם זה הכרחי, או שאפשר לעשות העמסה של 24 שעות- משישי בבוקר עד שבת בבוקר?
ועוד שאלה, מאוד מטומטמת, אבל שיהיה: מאז שהתחלתי את סגנון האכילה הזה (ללא פחמימות בכלל), אני מרגיש מצויין. במהלך היום אין חולשה, עייפות, כלום. אבל קרה כמה פעמים השבוע שבמהלך האימון התחיל לי מעין כאב ב"צד", כלומר בבטן התחתונה בצד שמאל, וכשעשיתי אירובי זה רק התגבר והיה בלתי נסבל... יש איזשהו סיכוי שזה קשור לתזונה? למרות שזה נראה לי באמת לא סביר.
תודה.

• פותח/ת השרשור
הכאב בא רק באימון, זה אותו כאב שיש אחרי ריצות ארוכות או מאמץ סיבולתי גבוה.
ואם אני מבצע העמסה של 24 שעות, זה אומר שאני צריך להיות בפלוס קלורי יותר גבוה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית