ולא אני לא יגיד לכם כמו האחרים שאני אוכל מלא ואני לא משמין
אני אוכל סבבה רק ביחס לאחרים אצלי הכול הולך בגלל חילוף חומרים מהיר
זה אומר שכל פעם אחרי ארוחה אני ישר הולך לשירותים וזה דבר מאוד מבאס
מאות בנות היו מתות שיהיו להן חילוף חומרים מהיר אבל אני בן ודווקא עליי זה נפל..
קראתי מאמר על כמה זה קשה להשמין ושמחתי לראות שאני לא לבד
(הכתבה היא מYNET "גם לעלות במשקל זה קשה - על דיאטת השמנה")
בסוף הכתבה כתוב :
לסיכום – תמיכה והבנה לא יזיקו לאיש
אנשים הסובלים מתת משקל זקוקים לתמיכה ולהבנה ממש כמו אלו הנאבקים בעודף משקל. האם תעיזו להגיד לחבר "אתה שמן מדי"? ברור שלא. אבל הערות כמו "אתה רזה מדי"שכיחות יותר - ומעליבות לא פחות, למרות שהמעירים היו מקבלים זאת כמחמאה סמויה. תהליך העלאה מכוונת במשקל הוא מורכב וכלל לא פשוט, כפי שנהוג לעתים לשגות ולחשוב.
וזה כל כך נכון !
אני פעם ניסיתי להעלות במשקל נרשמתי לחדר כושר קניתי תוספים אבל כעבור חודש פרשתי זה כזה קשה בשבילי במיוחד שאני קצת עצלן, למשל הולך לעבודה אז אני לוקח איתי רק סנדוויץ קטן מספיק לי, או שאני בבית אין לי כוח לאכול עכשיו מעדיף להיות על המחשב,
וככה גם בחדר כושר אין לי כוח ללכת היום נלך מחר ואני דוחה את זה עד שנגמר המנוי..
אבל כל פעם שאני מסתכל בגוף שלי נאי מתבייש כזה רזה אני מפחד ללכת לים או בכלל לצאת בחוץ עם חולצה קצרה, זה הסיבה שאני שונא קיץ למרות שאני מאוד אוהב תים.
עכשיו יש לי 3-4 חודשים עד מאי אוגוסט מתי שניסע לאילת והכי הרבה ים ! ונראה לי שזה מפסיק זמן להתפתח לא ?
תנו לי תדרך , תעצה הכי טובה איך אני משמין ומפתח תגוף שלי בדרך מהירה ?
אני שוקל 54 גובה 1.78..
תודה רבה לכל מי שעוזר והקשיב 😃
אני אוכל סבבה רק ביחס לאחרים אצלי הכול הולך בגלל חילוף חומרים מהיר
זה אומר שכל פעם אחרי ארוחה אני ישר הולך לשירותים וזה דבר מאוד מבאס
מאות בנות היו מתות שיהיו להן חילוף חומרים מהיר אבל אני בן ודווקא עליי זה נפל..
קראתי מאמר על כמה זה קשה להשמין ושמחתי לראות שאני לא לבד
(הכתבה היא מYNET "גם לעלות במשקל זה קשה - על דיאטת השמנה")
בסוף הכתבה כתוב :
לסיכום – תמיכה והבנה לא יזיקו לאיש
אנשים הסובלים מתת משקל זקוקים לתמיכה ולהבנה ממש כמו אלו הנאבקים בעודף משקל. האם תעיזו להגיד לחבר "אתה שמן מדי"? ברור שלא. אבל הערות כמו "אתה רזה מדי"שכיחות יותר - ומעליבות לא פחות, למרות שהמעירים היו מקבלים זאת כמחמאה סמויה. תהליך העלאה מכוונת במשקל הוא מורכב וכלל לא פשוט, כפי שנהוג לעתים לשגות ולחשוב.
וזה כל כך נכון !
אני פעם ניסיתי להעלות במשקל נרשמתי לחדר כושר קניתי תוספים אבל כעבור חודש פרשתי זה כזה קשה בשבילי במיוחד שאני קצת עצלן, למשל הולך לעבודה אז אני לוקח איתי רק סנדוויץ קטן מספיק לי, או שאני בבית אין לי כוח לאכול עכשיו מעדיף להיות על המחשב,
וככה גם בחדר כושר אין לי כוח ללכת היום נלך מחר ואני דוחה את זה עד שנגמר המנוי..
אבל כל פעם שאני מסתכל בגוף שלי נאי מתבייש כזה רזה אני מפחד ללכת לים או בכלל לצאת בחוץ עם חולצה קצרה, זה הסיבה שאני שונא קיץ למרות שאני מאוד אוהב תים.
עכשיו יש לי 3-4 חודשים עד מאי אוגוסט מתי שניסע לאילת והכי הרבה ים ! ונראה לי שזה מפסיק זמן להתפתח לא ?
תנו לי תדרך , תעצה הכי טובה איך אני משמין ומפתח תגוף שלי בדרך מהירה ?
אני שוקל 54 גובה 1.78..
תודה רבה לכל מי שעוזר והקשיב 😃