הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שימוש ביהומיבין (תלמיד)

• פותח/ת השרשור Melamed
  • פורסם בתאריך

Melamed

משתמש קבוע
1,879
7
נק' מוניטין:
1,909
1,879
7
טוב אז ככה אני מתכוון להתחיל את השימוש יוהמיבין בשבוע הבא אבל יש לי בעיה עם התזמונים שלו אז אני צריך עצות ממכם איך לצרוך אותו. (הבעיה היא שאני לומד בבית ספר אז זה קצת מקשה עליי גם לא לאכול בבוקר)
בכל מקרה חשבתי לעשות את זה ככה:
7וחצי: אני שותה חלב
10-11: אני אוכל בבית ספר, 4 ביצים ופסטרמה דלת שומן עם פסטו
ואז אני בא הביתה 14:30-15:30 ואני מתכוון לקחת את היהומיבין השאלה אם זה בסדר? כי אני יודע שצריך לקחת את היהומיבין לפחות 4 שעות לאחר ארוחה וגם ככה הארוחה שבבית ספר היא לא גדולה כל כך.(לוקח יוהמיבין עם 200מ"ג קפאין)
הולך לעשות אימון אירובי חצי שעה לאחר הנטילה ועוד שעה לוקח לי האימון אירובי כולו +-.
זאת אומרת כבר עברה שעה וחצי, זאת אומרת שארוחת צהריים אני אמור לאכול רק עוד שעתיים וחצי?(זה סיוט לאכול כל כך מאוחר את הצהריים)
יש הצעות או משהו? או שזה נראה בסדר?

שוב אני מצטט את אחד מהמנהלים "אפשר פשוט לקחת על הבוקר עם הקפה ולאכול שעה אחרי
ולקחת לפני האירובי או אחרי צהריים אחרי 2-3 שעות מהארוחה"
צריך לקחת את היהומבין 30~60 דק' לפני אימון אירובי
אין לצרוך לפני אימון משקולות (מהמאמר)

• פותח/ת השרשור
מה זה לקחת עם הקפה ולקחת עם האירובי? לא הבנתי את זה
ולפני אימון משקולות אין צורך אבל צריך לקחת בכל יום לכן אני לא אקח את זה בסמוך לאימון..
בקיצור לא קיבלתי תשובה

קח את זה 4 שעות אחרי הארוחה (שלא תעקוף את ה600 קל') ביחד עם קפאין
חכה שעה
תעשה אירובי של 60-40 דק'
ואז תחכה שעתיים ותוכל לאכול
הכל רשום במדריך

• פותח/ת השרשור
זה בדיוק כמו שכתבתי..
אני אוכל ארוחה אחרונה לפני הנטילה של היהומיבין בין 10 ל 11 בבוקר..
מסיים את הבית ספר בשעה 2 וחצי-3 וחצי (עד אז כבר עברו 4 שעות והארוחה לא עוברת 600 קלוריות)
לוקח את היהומיבין עם הקפאין ואחרי חצי שעה עושה אירובי שלוקח לי בערך שעה. (זאת אומרת סה"כ שעה וחצי)
ואז אחרי חצי שעה אפשר לאכול את הארוחת צהריים?

לא.. תקרא את מה שכתבתי
אתה אוכל
מחכה 4 שעות
נוטל את הכדור
מחכה שעה
עושה אירובי של שעה
צם עוד שעתיים
ואז אוכל
8 שעות של צום בסה"כ
זה כתוב גם בפורטל

• פותח/ת השרשור
זאת אומרת שארוחת צהריים אפשר לשכוח ממנה?
וואי איזה ביאוס זה וזה אמור להיות עכשיו כל יום כולל אימוני משקולות..
דרך אגב איך אני מתכנן את זה באימוני משקולות? הרי לא רצוי לקחת יהומיבין לפני אימון משקולות

• פותח/ת השרשור
עריכה: טעות שלי התבלבלתי..
בקשר לימים עם אימון משקולות איך כדאי לצרוך את היהומיבין? כי לא מומלץ יהומיבין לפני האימון

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אם אני אקח מיד אחרי האימון רק לאחר 4 שעות אני אוכל לאכול נכון?
צריך לחכות 4 שעות מרגע הנטילה של היוהמיבין

3-4שעות לפני האימון או אפילו מיד אחרי שסיימתה את האימון

מייד בסיום המשקולות לקחת יהומבין לחכות כמה דקות ולהתחיל אירובי? ומסוף האימון לחכות שעתיים נוספות?
ראיתי שהציעו את זה וזאת נראה לי השיטה הכי טובה למי שמתקשה לחלק את האימונים במהלך היום אירובי ומשקולות...
מה אתם אומרים??

מייד בסיום המשקולות לקחת יהומבין לחכות כמה דקות ולהתחיל אירובי? ומסוף האימון לחכות שעתיים נוספות?
ראיתי שהציעו את זה וזאת נראה לי השיטה הכי טובה למי שמתקשה לחלק את האימונים במהלך היום אירובי ומשקולות...
מה אתם אומרים??
החומר בקושי מגיע לדם מרגע הנטילה עד שאתה מתחיל לעשות אירובי. הייתי מביא לזה לפחות 40-60 דקות ועוד על בטן יחסית ריקה.

הייתי מציע לך פתרון אחר אבל הוא די קיצוני, אבל לא נראה לי שיש לך ברירה חוץ מלסבול שעות על גבי שעות של צום כל יום,
זה לקום מוקדם מוקדם בבוקר (כן כן עם הציפורים ) ולבצע פרוטוקול 1-או 2.
תנסה פעם אחת מה כבר יכול לקרות..

החומר בקושי מגיע לדם מרגע הנטילה עד שאתה מתחיל לעשות אירובי. הייתי מביא לזה לפחות 40-60 דקות ועוד על בטן יחסית ריקה.

אמממ סבבה תודה
אז משהו בסגנון אמצע האימון כוח ,אני אנסה ונראה
לקום על הבוקר, לעשות פרוטוקול או אירובי רגיל ובערב משקולות נראה לי ממש לא להיט מבחינת כוח ואנרגיה , יותר מידי טירוף.
מה שכן גם ככה בחלק הראשון של היום אם אנחנו בלי פחמימות ובצום , אז בערב סביב האימון כוח רוב האוכל יהיה וזה יכול לעזור
בקיצור צריך לבדוק את שתי הדרכים

;azban

נערך לאחרונה:
מה הבעיה לעשות אירובי ביום ללא אימון משקולות ? (אל תלך ראש בקיר תתגמש)
אתה במילא לא עובד 5+ פעמים בשבוע משקולות
אירובי-F
משקולות-Y
מנוחה-X
FYFYFYX
ומה שרשמתי לך זה בקשר לתזמון ביום עם אימון אירובי:
אתה שותה בבוקר קפה ואיתו נוטל מחצית ממינון היהומבין, אחרי שעה מאז שנטלת את היהומבין אתה כבר יכול לאכול, בצהריים אתה לא אוכל שעתיים שלוש ואז נוטל את החצי השני של מינון היהומבין מחכה 30~60 דק' ועושה אימון אירובי
תזמון ביום ללא אימון אירובי:
קם בבוקר לוקח את כל המינון מחכה שעתיים~שלוש ואוכל
בהצלחה

אני לא מבין למה כולם בפורום הזה החליטו שיש להם שומן עיקש והם צריכים לקחת יוהימבין. זה כבר נהייה טרנד מאז המאמר על השומן העיקש, שלכולם פתאום יש שומן עיקש. לא, סביר להניח שאתם בכלל לא צריכים יוהימבין והוא לא יעזור לכם. מה שאתם צריכים זה סבלנות ואת זה לרוב האנשים אין. אם אתם ממשיכים לרדת על בסיס שבועי במשקל ולא נתקעתם במשך 3 שבועות רצופים, אין לכם מה בכלל לחשוב לכיוון הפרוטוקולים. אם אתם עשיתם את כל המניפולציות האפשרויות (להגדיל את הגירעון הקלורי, לשחק עם העמסות, להוסיף/לשנות את האימונים האירובים) ועדיין לא יורדים במשקל, כשאתם באזור ה 10% שומן ורוצים יותר נמוך, אז כן הפרוטוקולים ויוהמבין בשבילכם.
רוב הפורום לא צריך את זה וסתם נוטל את זה והיה יורד יפה מאוד גם בלי זה.

• פותח/ת השרשור
מה הבעיה לעשות אירובי ביום ללא אימון משקולות ? (אל תלך ראש בקיר תתגמש)
אתה במילא לא עובד 5+ פעמים בשבוע משקולות
אירובי-F
משקולות-Y
מנוחה-X
FYFYFYX
ומה שרשמתי לך זה בקשר לתזמון ביום עם אימון אירובי:
אתה שותה בבוקר קפה ואיתו נוטל מחצית ממינון היהומבין, אחרי שעה מאז שנטלת את היהומבין אתה כבר יכול לאכול, בצהריים אתה לא אוכל שעתיים שלוש ואז נוטל את החצי השני של מינון היהומבין מחכה 30~60 דק' ועושה אימון אירובי
תזמון ביום ללא אימון אירובי:
קם בבוקר לוקח את כל המינון מחכה שעתיים~שלוש ואוכל
בהצלחה

במאמר אם אני זוכר נכון הייתה המלצה לצרוך את כל הכדורים במכה אחת ולא לחלק
ומי אמר שזה בעיה? זה בדיוק מה שאני עושה..
YFYFYFX ככה אני עושה

אני לא מבין למה כולם בפורום הזה החליטו שיש להם שומן עיקש והם צריכים לקחת יוהימבין. זה כבר נהייה טרנד מאז המאמר על השומן העיקש, שלכולם פתאום יש שומן עיקש. לא, סביר להניח שאתם בכלל לא צריכים יוהימבין והוא לא יעזור לכם. מה שאתם צריכים זה סבלנות ואת זה לרוב האנשים אין. אם אתם ממשיכים לרדת על בסיס שבועי במשקל ולא נתקעתם במשך 3 שבועות רצופים, אין לכם מה בכלל לחשוב לכיוון הפרוטוקולים. אם אתם עשיתם את כל המניפולציות האפשרויות (להגדיל את הגירעון הקלורי, לשחק עם העמסות, להוסיף/לשנות את האימונים האירובים) ועדיין לא יורדים במשקל, כשאתם באזור ה 10% שומן ורוצים יותר נמוך, אז כן הפרוטוקולים ויוהמבין בשבילכם.
רוב הפורום לא צריך את זה וסתם נוטל את זה והיה יורד יפה מאוד גם בלי זה.

לאנשים לא אכפת, הם קוראים "זה עוזר להוריד שומן"- מספיק להם..הם אפילו לא מנסים להבין את כל תהליך החיטוב.
עצלנים

תסתכל על עצמך ועל האחוזי שומן שלך ותחטב את עצמך לפי מה שמספיק לך, זה ששואלים שאלות לא אומר שהכל רלוונטי לעכשיו ובהול
לפי מה שאתה אומר אתה מבין את כל תהליך החיטוב מא ועד ת אז בשביל מה התגובה הזאת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית