הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טוב נשברתי: עובר לחיטוב, תכנית fbw ועוד שאלות

מילניום

משתמש פעיל
768
2
נק' מוניטין:
322
768
2
חפירה ברשותכם:

התחלתי להתאמן לפני 8 חודשים התחלתי במשקל 81 ועליתי ל 97 קילו
חשבתי להמשיך עוד שנה מאסה אבל היות שצברתי הרבה שריר יחסית רציתי להמשיך את המאסה מאחוז שומן יותר סביר אחרי הקיץ (למרות שאני עדיין לא דביבון)
הרגלים בחיי הכפילו את עצמם, וסוף סוף יש לי גם תחת (לא יודע למה צריך את זה אבל שיהיה..)
טרפזים שגרמו לכל החולצות להראות קצרות ובכלל עליה סבירה בשאר הגוף, יד מ 37.5 ל41.
התחלתי ב 4 חודשים ss
אחרכך ליניארית 9 שבועות
שוב ליניארית שבה דילגתי על ה4 שבועות ריסט (כאילו המשכתי עם הטבלה עד שבוע 14)
במעבר בין התכניות ניסית כמה אימוני AB שלא סיפקו אותי והמשכתי בתכניות כח

אז אמרתי פסח זו תקופה טובה לעבור לניטראלי
1. אחרי פסח אשמור על גרעון של 500, דהינו 2000~ (חישבתי נכון?)
2. אמשיך לקחת קריאטין כדי לשמר כח, האם בחיטוב אני אמור להרגיש ירידה של יותר מ5% במשקלי עבודה?
3. עובר לfbw 3 פעמים בשבוע:
סקוואט כמו בליניארית (רק בלי הסט האחרון של ה8)
בנץ כמו בליניארית (רק בלי הסט האחרון של ה8)
אינקלין דמבלים 2 סטים 6-8 חזרות
מתח 3 סטים עם משקל 6-8 חזרות
דדליפט 1*5
מיליטרי 1-2 סטים כבדים 5 חזרות

אירובי 30 דקות מתון 2-3 פעמים בשבוע

מבקש התיחסות כללית וגם לשלשת הסעיפים
רב תודות

נערך לאחרונה:
1. כן, למרות שבמקומך הייתי בשקט מתיישב על סביבות ה-1800 ורואה איזה זה עובד (אחרי השבועיים הראשונים שיורדים נוזלים בכמויות).
2. אפשר להמשיך לקחת קריאטין אבל כדאי לדעתי להפסיק באיזשהו שלב לקראת אמצע החיטוב, זה יספוח לך נוזלים. הירידה במשקלים לא חייבת להתקיים גם בלי קריאטין, אפשר גם לשבור שיאים בחיטוב.
3. הייתי אומר שבגלל שטחנת את הליניארית, עדיף לחשוב על משהו אחר, לפחות לשבועות הראשונים (אח"כ אפשר לחזור לליניארית). הייתי דווקא הולך על סטים אקרוס.

• פותח/ת השרשור
1. אוקי אנסה
2. אני לא מתכוון לחטב ״עד העצם״ אלא למצב נורמאלי 12+, אז לא נראה לי שיש משקל לנוזלים של הקריאטין במקרה זה (אאל״ט)
3. גם בתגובה לסויטבמבה, כן קצת גיוון מליניארית
חלק מהתכנית כן דומה לליניארית, רק שאני לא רואה את עצמי מתקדם במשקלים אלא מכוון על לשמר כח ושריר

גם לא הבנתי איך אפשר לעשות ליניארית בחיטוב וכן להתקדם במשקלים בחיטוב, זה יתכן??

לגבי אקרוס, אחפש ואקרא על זה

1. אוקי אנסה
2. אני לא מתכוון לחטב ״עד העצם״ אלא למצב נורמאלי 12+, אז לא נראה לי שיש משקל לנוזלים של הקריאטין במקרה זה (אאל״ט)
3. גם בתגובה לסויטבמבה, כן קצת גיוון מליניארית
חלק מהתכנית כן דומה לליניארית, רק שאני לא רואה את עצמי מתקדם במשקלים אלא מכוון על לשמר כח ושריר

גם לא הבנתי איך אפשר לעשות ליניארית בחיטוב וכן להתקדם במשקלים בחיטוב, זה יתכן??

לגבי אקרוס, אחפש ואקרא על זה

אפשר להתקדם במשקלים בחיטוב אבל זה מאוד אינדבדואלי, ככה שגם אם תרד קצת זה בסדר. בכל מקרה המטרה היא אותה מטרה אצל כולם בחיטוב, הדרך של כל אחד קצת שונה..

אקרוס זה עבודה מסוג 5X5, 3X3..

• פותח/ת השרשור
סחתיין על העבודה שלך במאסה!

תודה,
למרות שכמה פעמים פיקפקתי בתכניות כח בסופו של דבר הם עשו את העבודה בעליית המאסה בלי להזניח ידיים
אחרי התקדמות כזו אני רואה בss וליניארית כמסלול בטוח למתחילים שיראו תוצאות בצורה הטובה ביותר

1. תתחיל עם 2200 קלוריות אפילו אם אתה שוקל 97 קילו אתה תרד גם עם זה, אחרי חודש תראה אם הירידה נתקעת תחתוך ל2000, אין צורך להתחיל עם מעט מדי קלוריות כאפשר לאכול יותר ולשמור על כוח
2. תמשיך עם קריאטין כל הזמן, הנוזלים שהוא סופח זה זניח והם בכלל נמצאים בשריר
3. העיקר שתעבוד 2 אימונים בשבוע כבד (ואימון שלישי אופצינאלי כוח אם יש לך כוח), הייתי מוסיף גם כל מני תרגילים לידיים וקצת "פאמפ" לקראת סוף החיטוב.

• פותח/ת השרשור
אז אני מבין שאני בכיוון הנכון

עשיתי אימון fbw כמו שרשמתי + אירובי בשעה וחצי

חן חן על התגובות הענייניות, מאוד מעריך את הרצינות של האנשים כאן

אז אני מבין שאני בכיוון הנכון

עשיתי אימון fbw כמו שרשמתי + אירובי בשעה וחצי

חן חן על התגובות הענייניות, מאוד מעריך את הרצינות של האנשים כאן

תגיד אחי יש מצב אתה אומר את המשקלים שלך? וגם אם יש לך לך גנטיקה טובה ואם היית שחיף בהתחלה או שפשוט כל אחד שעושה הכל נכון ועובד בתוכניות האלה ישיג את ההישגים שלך?

• פותח/ת השרשור
סקוואט התחלתי עם 55, היום 120 ל 5 חזרות , 135 לסינגל
בנץ התחלתי 60, היום 120 ל 5, 130 ל 2, 135 לסינגל
דדליפט 150 ל 5, 170 ל 2
מיליטרי 70 ל 6 חזרות

לא הייתי שחיף (מטר 80 על 80 קילו) אבל גם לא הייתי 0!0
לגבי גניטיקה, לא יודע לאמר לך,
מה שאני כן בטוח שאם הייתי חצי מהגיל שלי, עובד פחות וישן יותר, בטוח הייתי מתאושש הרבה יותר טוב והיו יותר תוצאות ( לפחות במשקלי עבודה)
כי היו לי ימים שהרגשתי שהשילוב שרשמתי שורה קודם שיחק תפקיד

• פותח/ת השרשור
טוב נשברתי: חוזר לליניארית

הfbw הזה לא מתאים לי, משעמם/לא מספק/לא מאתגר/קל

בקיצור כניראה שאני בנאדם של תכניות כח

השאלה שלי עכשיו היא:
בכמעת שבועיים האלו ירדתי 5%~ במשקלי העבודה
בטבלה של הליניארית להכניס את משקלי העבודה העכשיויים אחרי הירידה במשקלים בגלל החיטוב
או להזין את משקלי השיא של סיום המאסה מלפני שבועיים~?

אם אתה מרגיש שאלה משקלי RM כרגע תכניס אותם במטרה להגיע אליהם עוד שלושה שבועות ככה. בדרך כלל לוקחים בחיטוב אפילו עוד שבוע אחורה בליניארית.

• פותח/ת השרשור
לאחר בדיקה, כשאני מכניס את משקלי השיא אז אני לפי הטבלה אני מתחיל את המשקלים במשקלים העכשויים שלי

אז זה לא הגיוני להתחיל את התכנית מהם כיוון שלא אוכל ככה להתקדם בחיטוב

לכן האפשרות היחידה היא להשתמש בטבלה במשקלים העכשויים שלי

רב תודות על העזרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית