דיון באיזה שלב לעבור לפיצולים (תוכניות בילדינג)

shanidaniel

משתמש פעיל
999
4
נק' מוניטין:
437
999
4
זאת שאלה שמעניינת אותי כבר די הרבה זמן מה הדעות שלכם לגבי מתי כדי לעבור לפיצולים (באיזה משקלי עבודה)?
או נעשה את זה יותר מעניין איזה פיצול מתאים למי לפי דעתכם

אין לזה ממש חוקים. הייתי אומר שאחרי שניים - שלושה סייקלים של תכניות פיריודיזאציה (כשהן מפסיקות לעבוד), כמו סמולוב/שייקו/פנדליי וכדומה...
הסטנדרטים הרוסיים של יחס למשקל גוף מדברים על יחס של 250% משקל עצמי בדדליפט, 200% בסקוואט, 150% בבנץ', ו-100% בפרס.
עוד כדאי לציין שגם SS היא AB, רק לא במובן המקובל של פיצול הגוף לקבוצות שרירים, וכנ"ל לגבי תכניות שבועיות כמו טקסס והליניארית שהן סוג של ABC.

• פותח/ת השרשור
שנייה אז עם אני לוחץ בחזה 150% מהמשקל גוף שלי ל5חזרות שזה מה שאני עושה זה אומר שמבחינת החזה אני כבר מספיק חזק אבל אני לא חזק מאוד כמו שקלינה אמר שצריך לפתח כוח "מוגזם" לפני שמתחילים פיצולים...

הסטנדרטים האלה הם רק כלל אצבע לא מחייב. אם אתה ממשיך להתקדם בתכניות כוח, אין סיבה לפצל.

ההתקדמות לא מפסיקה אף פעם, היא פשוט נעשת יותר איטית. אבל נגיד שעברת בשלב כלשהו לפיצולים, אתה תתקדם יותר לאט בפיצולים. אז מה ההיגיון? אנחנו שואפים להתקדמות מהירה או איטית?

אנחנו שואפים להתקדמות. ולפעמים רוטציה בין פיצולים ו-FBW זה בדיוק מה שיתן לך את זה, גם אם אין לך דדליפט 250% משקל גוף. מה גם שזה הרגשה אישית, לפעמים גיוון יוציא אותך מפלטו.

אין לזה ממש חוקים. הייתי אומר שאחרי שניים - שלושה סייקלים של תכניות פיריודיזאציה (כשהן מפסיקות לעבוד), כמו סמולוב/שייקו/פנדליי וכדומה...
הסטנדרטים הרוסיים של יחס למשקל גוף מדברים על יחס של 250% משקל עצמי בדדליפט, 200% בסקוואט, 150% בבנץ', ו-100% בפרס.
עוד כדאי לציין שגם SS היא AB, רק לא במובן המקובל של פיצול הגוף לקבוצות שרירים, וכנ"ל לגבי תכניות שבועיות כמו טקסס והליניארית שהן סוג של ABC.
בדרך כלל שאומרים AB או ABC מתכוונים לפיצולים עם בידוד של קבוצות שרירים, לא?
ראיתי שאומרים לפעמים A1 A2 A3... כשמדברים על אימונים שונים בתוכנית אחת שעובדים על אותם קבוצות שרירים.

בדרך כלל כשאומרים AB או ABC מתכוונים לפיצולים עם בידוד של קבוצות שרירים, לא?
ראיתי שאומרים לפעמים A1 A2 A3... כשמדברים על אימונים שונים בתוכנית אחת שעובדים על אותם קבוצות שרירים.

כן, זו הסיבה שאמרתי: "לא במובן המקובל של חלוקה לקבוצות שרירים".

אפשר לקבל את המקור של הסטנדרטים הרוסיים?

התכוונתי יותר להשהי טבלה ברוסית (אפשרי גם באנגלית,סטנדרטים של אמריקאים) שמראה לך את הסטנדרטים ,הרמה שלך במשקלי עבודה.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית