שעות שינה

• פותח/ת השרשור Selotep
  • פורסם בתאריך

Selotep

משתמש קבוע
1,787
2
נק' מוניטין:
105
1,787
2
רציתי לשאול עם באמת זה מפריע לפיתוח גוף עם אנ ישן 6 שעות ולא 8 שעות כי אני יודע שיש מפתחי גוף שישנים 6 וזה לא משהו שמפריע להם (או שזה בגלל שהם מזריקים)
קיצר האם זה באמת זה משנה
אני מרגיש סבבה ודי רגיל לישון 6 שעות

הורמון גדילה משתחרר בזמן שינה בלילה,אני לא זוכר את השעות המדויקות אבל ישלו טווח שבו הוא מופרש.
במקום לישון מ4 בלילה עד 10 בבוקר תישן מ11 בלילה עד 8 בבוקר או עד 10 כמו בן אדם.
חוץ מזה שאין כמו לדפוק שינה טובה אחרי יום ארוך 😃

ההמלצה היא לישון עד שאתה מתעורר לבד (יקיצה טבעית). לאחד זה יכול לקחת 6 שעות, לשני 9 שעות ולשלישי 4 שעות (שמעון פרס).

ההמלצה היא לישון עד שאתה מתעורר לבד (יקיצה טבעית). לאחד זה יכול לקחת 6 שעות, לשני 9 שעות ולשלישי 4 שעות (שמעון פרס).

אבל מן הסתם לרוב מתעוררים לא בגלל יקיצה טבעית "טהורה" ז"א יקיצה לאחר שעות שינה במחזורים מסודרים ללא הפרעה חיצונית וכ'ו...לא נראה לי שזה פרקטי להסתמך על דבר כזה.

ובלי קשר אם הייתי קם ביקיצות הטבעיות שלי הייתי מתפגר באמצע הסמסטר.

זה יכל הפריע אם אני ישן 5 שעות למשל והשינה היא דוקוא בבוקר ולא בלילה בגלל העבודה. אבל זה מספיק לי אני לא מרגיש שאני צריך לישון יותר כי לפעמים אני מנמנם גם בעבודה שעה שעתיים.

מזתומרת יקיצה טבעית??? אני יכול להתרגל לישון כל לילה 4 שעות אם שעון מעורר אבל אחרי תקופה שאני עושה את זה אז בלי שעון מעורר אני יקום לבד אחרי מקסימום 5 שעות ..... אז אם אתה יכול להסביר את זמני השינה קצת יותר טוב זה יכול לעזור ובכללי אם מישו מהצוות יכול לכתוב מאמר על שינה לפורום יכול לתרום הרבה מאוד נראלי שחסר פה קצת מידע על החשיבות של שינה ... או שזה רק אני......

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית