הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה איך הגב?

תודה. לדעתך אני חטוב מספיק כדי לעשות איזה מסה לשנה ככה. בלי לגמור שמן? כמובן בהנחה שאני אוכל בסביבות ה-300 קלוריות מעל המאזן?
אי אפשר לקבוע את זה .זה תלוי בהרבה פרמטרים
אבל אחלה גב !

תודה. לדעתך אני חטוב מספיק כדי לעשות איזה מסה לשנה ככה. בלי לגמור שמן? כמובן בהנחה שאני אוכל בסביבות ה-300 קלוריות מעל המאזן?

לדעתי לא הייתי יוצא למסה של שנה. הייתי יוצא למסה עד שאני אוהב את התוצאה המסתית ומתחיל חיטוב. בכל מקרה, במקומך הייתי עושה חיטוב עד הקיץ ובחורף מתחיל מסה עצבנית של חצי שנה בערך.

• פותח/ת השרשור
לדעתי לא הייתי יוצא למסה של שנה. הייתי יוצא למסה עד שאני אוהב את התוצאה המסתית ומתחיל חיטוב. בכל מקרה, במקומך הייתי עושה חיטוב עד הקיץ ובחורף מתחיל מסה עצבנית של חצי שנה בערך.

אבל לא עדיף לעשות מסה יותר מתונה לשנה, במקום לעלות במלא משקל בחצי שנה?
הרי אם אתה נותן לעצמך זמן יותר ארוך כדי לעלות ב-X משקל, אז יותר סיכויים שאחוזים גדולים יותר מהמשקל הזה יהיו שריר ולא שומן.
זאת אומרת אם אני סתם דוגמא רוצה לעלות 10 קילו, לא עדיף לפרוס את זה לטווח זמן יותר ארוך כדי לא לצבור מלא שומן?

דרך אגב. למה לעשות מסה בחורף, אם אני ייעשה חיטוב עד הקיץ?
אלה אם כן אתה מתכוון לכל הקטע של החוף ים. לא ממש אכפת לי מזה, אני רק רוצה להגיע ל-% שומן נמוך מספיק כדי לעשות מסה ארוכת טווח ולאפשר לי קצת מקום להשמין בזמן המסה (אם בכלל).

אחלה של גב אחי.מצוין תמשיך להפציץ!
תודה 😃

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית