הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בן 15- הבלטת שרירים + תמונות

• פותח/ת השרשור bekr0
  • פורסם בתאריך

bekr0

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
-19
14
0
שלום, אני בן 15 גובה 176 ושוקל 60 ק"ג. אני שוחה 3 פעמים בשבוע 4 ק"מ כל אימון (אם זה אומר לכם משו) באופן אינטנסיבי ככה שיש לי שרירים! הבעיה היא שרק אם אני מתאמץ להבליט את השרירים רואים אותם... שרירי בטן יש לי אבל רואים אותם רק כשאני לוחץ ומתאמץ בכוונה להבליט אותם וכנ"ל שרירי חזה! אני אוכל מאוזן יחסית אבל לא מקפיד מאוד ומבחינת הBMI שלי אין לאן להוריד משקל! השאלה שלי היא מה לעשות בשביל שהשרירים יבלטו בלי להתאמץ! שיראו קוביות וחזה בלי להבליט אותם בכוונה?
מצורפות תמונות להמחשה:

וכמו שאתם רואים בתמונה הזאת פה התאמצתי להבליט את השרירים קצת!

למעשה בדיוק סיימתי את העבודה ל-PhD. שלי בנושא בניית שרירים, ואכן הממצאים מראים כי המקום הטוב ביותר לבנות בו שרירים הוא - החדר כושר.

בשביל שיהיו לך קוביות בבטן יפות בלי להתאמץ ושיהיו בולטות אתה צריך מסת שריר בבטן ואחוז שומן נמוך 11~ אבל במקרה שלך כמו שאמרת אין לך בשביל מה לעשות חיטוב כרגע אז לדעתי אתה צריך לעשות מסה טובה ואז חיטוב ואז זה יהיה יותר בולט אבל אתה בטח לא תרצה להשמין עכשיו לקראת הקיץ [ניחוש פרוע] אז תחכה עד לכמעט סוף הקיץ ותתחיל בהצלחה !
וכמו שקוב מעליי אמר כל זה אמור להתקיים כמובן בחדר כושר ובמקרר

כדי שיראו את השרירים אתה צריך לעלות במסה ובמידת הצורך לחטב לאחר מכן, תירשם לחדר כושר.

לפי דעתי.אם אתה רוצה מאסה מלוכלכת חכה לסוף הקיץ.אם לא תתחיל כבר מעכשיו אפ לא אכפת לך להשמין...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית