הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין

daniel1212

משתמש פעיל
736
214
נק' מוניטין:
918
736
214
קריאטין מונו לוקחים 5 גרם כל יום למשך תקופה ארוכה, עכשיו איך לחלק את ה 5 גרם ביום האלה ? נגיד 2.5 גרם לפני אימון ו 2.5 גרם אחריי?

זמן הנטילה אינו חשוב. קריאטין זה חומר שנאגר לאורך זמן (30-35 ימים עד ל"רוויון מלא"), לכן תיזמון הנטילה אינו משנה.

שאלה נוספת,
לא צריך להפסיק לקחת קריאטין? למשל על כל חודש שאני לוקח שבועיים מנוחה? אפשר לקחת בלי הקבלה?
יש סכנה כלשהי לכליות אם לא מפסיקים?

אנשים מקובעים למאמר או דיעה אחת לא קוראים את כול האופציות שקימים , תבדוק באתרי פיתוח גוף בחול אני לא עובד אצלך.

הדעות כאן נקבעות לפי תוצאות של מחקרים. אם אתה לא מבסס את הדעות שלך ולא מציג מחקרים ומדבר שטויות אתה תקבל מוניטין שלילי.

אנשים מקובעים למאמר או דיעה אחת לא קוראים את כול האופציות שקימים , תבדוק באתרי פיתוח גוף בחול אני לא עובד אצלך.
כשאתה טוען טענות כאלה אתה מחויב לתת גיבוי מדעי, לא הפוך. אם אני אטען עכשיו שהעולם הוא שטוח ויגיד לך ללכת לחפש, זה יראה לך נורמלי?

שמע לגבי מה שאמרתי בילדרים גדולים ורצינים לוקחים ככה קריאטין (חלקם) , אז מבחן התוצאה הוא זה שקובע ולא רק מחקר מטומטם של איזה סטודנט בטיזי נבי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית