הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאזן קלורי שלילי

• פותח/ת השרשור harari
  • פורסם בתאריך

harari

משתמש מתחיל
41
0
נק' מוניטין:
0
41
0
ג'וי קניון שרונים הוד השרון
שלום לכולם,
אני בן 34 182 ס"מ סביב 16% שומן,
המטרה שלי לרדת באחוזי שומן ללא איבוד שריר,
שאלתי היא כזו:
אנו יודעים שכדי לרדת אני אמור להיות במאזן קלורי שלילי,
בהנחה שאני צורך מספיק חלבון 1.3 לכל ק"ג,אבל יותר קל לי לצרוך פחמימה מאשר כל דיאטה דלת פחמימות אחרת,
אבל עדיין אני אהיה במאזן שלילי של 500-600 קלוריות ליום,אני ארד במשקל הרי,אלא אם אני טועה במשהו.
אז למה עדיף עפ"י האתר וכו' שכדאי לבצע דיאטה דלת פחמימה,הרי הרבה יותר קל לעשות דיאטה עם פחמימה להיות במאזן שלילי ולרדת,
בדל פחמימה אני כן מרגיש יותר ריק מנוזלים אך אני לא מצליח להישאר בדיאטה הזו לאורך זמן.
אם אני טועה בבקשה תקנו אותי,אני חייב לציין שאני לא עושה שום אירובי,מתאמן קשה 4-5 פעמים.
האירו את עיניי בבקשה,
תודה לכל מי שעונה.
חג שמח!!!

א.לדעתי צריך לעשות דיאטה דלת פחמימות מאחוז 12~ ולכן כרגע דיאטה רגילה תהייה טובה בשבילך
ב.אתה צריך לצרוך 2 גרם חלבון פר קילו ממשקל גופך ולא 1.3 זה לא מספיק

• פותח/ת השרשור
אז מה בעצם אמורים להיות היחסים בין פחמימה חלבון ושומן בהנחה ואני לא עושה דל פחמימה??
ועל איזה אימון אתם ממליצים?

אז מה בעצם אמורים להיות היחסים בין פחמימה חלבון ושומן בהנחה ואני לא עושה דל פחמימה??
ועל איזה אימון אתם ממליצים?
2-2.5 גרם חלבון, פחמימה ושומן לפי העדפותיך, בתנאי שכמות השומן תהיה לפחות 60~70 גרם ביום.
לגבי סוג האימונים תנסה להרכיב FBW מתקדם (תשלב סקוואטים ובנצ'ים) או לחלופין 5X5 של ביל סטאר

כמו שאמרו לפחות 2.5 חלבון לקילוגרם

אימונים תוריד לתדירות של 3 פעמים בשבוע - או שאתה מתאמן יותר מידי, או שלא נכון, או ששנייהם
אימון נכון מורכב מתרגילים כבדים שמפעילים את כל הגוף (סקוואט, דדליפט, בנצ', צ'ינאפס עם משקל)
תוודא שאתה רושם כמה הרמת, וכל אימון תנסה להתקדם ב2.5 קילו - מי שמתאמן עם משקלים של 'מה שמרגיש' לו היום, לא יעשה אף פעם התקדמות

אין טעם להיות בCALORIE DEFICIT ביום של אימון כי לא תבנה שום שריר גם ככה...

אז כמו שאמרת אתה לא רוצה לרדת במסה אז תעשה
REST DAY -20% maintanance - שבעצם ביום הזה אתה מעיף שומן
TRAIN DAY - +20% maintanance - ביום הזה אתה משלים את המסה שאיבדת במסת שריר (יש לצרוך כמות שומן מינימלית ביום זה על מנת לא לעלות בשומן, ולהתרכז בפחמימות נטו)

ככה לאט לאט הגוף שלך מאבד שומן, תוך כדי צבירת שריר, ותוך כדי שמירה על מסת גוף.

חלבונים נשארים גבוה בכל הימים (2.5 per kg)

כמו שאמרו לפחות 2.5 חלבון לקילוגרם

אימונים תוריד לתדירות של 3 פעמים בשבוע - או שאתה מתאמן יותר מידי, או שלא נכון, או ששנייהם
אימון נכון מורכב מתרגילים כבדים שמפעילים את כל הגוף (סקוואט, דדליפט, בנצ', צ'ינאפס עם משקל)
תוודא שאתה רושם כמה הרמת, וכל אימון תנסה להתקדם ב2.5 קילו - מי שמתאמן עם משקלים של 'מה שמרגיש' לו היום, לא יעשה אף פעם התקדמות

אין טעם להיות בCALORIE DEFICIT ביום של אימון כי לא תבנה שום שריר גם ככה...

אז כמו שאמרת אתה לא רוצה לרדת במסה אז תעשה
REST DAY -20% maintanance - שבעצם ביום הזה אתה מעיף שומן
TRAIN DAY - +20% maintanance - ביום הזה אתה משלים את המסה שאיבדת במסת שריר (יש לצרוך כמות שומן מינימלית ביום זה על מנת לא לעלות בשומן, ולהתרכז בפחמימות נטו)

ככה לאט לאט הגוף שלך מאבד שומן, תוך כדי צבירת שריר, ותוך כדי שמירה על מסת גוף.

חלבונים נשארים גבוה בכל הימים (2.5 per kg)
יש רפרנסים מדעיים לדברים שאתה טוען פה או שזה פרי דמיונך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית