הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך הגעתם לפורום?

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,433
מנהל
נק' מוניטין:
58,710
103,293
12,433
כמו מידי כמה חודשים, אני מנתב תעבורה ומעניין אותי איך אנשים מגיעים לפורום (פייסבוק, גוגל, חבר, סתם מצאתי, וכו').

תודה.

חיים המליץ לי דרך תפוז.
חיפשתי מידע על SS.

רשמתי בגוגל כוסית עם ריבועים בבטן וזה הביא לי את האתר

אם אני זוכר נכון חיפשתי פורום פיתוח גוף שאפשר לדבר על אנאבוליקה אבל אז ירדתי מהעניין בגלל הצבא
ונשארתי פה בפורום...

פורום חדרי כושר בתפוז, לפני שנה וחצי, דרכך 😃

אני נרשמתי לפה לפני שנה-שנה וחצי אבל שחכתי תמשתמש שלי ובגלל שבזמן האחרון אי נכנס לפה די הרבה אז נירשמתי מחדש.
בתכלס בגלל קליאנה הגעתי פה לפורום אני זוכר עוד שהוא היה בפורום המעפן שגם אם כותבים אותו בעברית רואים למה נוצר הפורום הזה בכלל(כספ)
לפני הפורום הזה הפורום שהיתי בו היה מידרדר ולפני כמה חודשים הוא עבר תגבול אז עפתי משם

לפני שנה בערך התחלתי להתעסק בתזונה טבעית והתעניינתי בנושא הגוף ואחרי שירדתי 20 קילו ונהייתי כבר ממש רזה חיפשתי מטרה יותר גדולה והגעתי לפורום האחר של פיתוח גוף ואם היינו 5 שנים אחורה הייתי עדיין שמה אבל היום הכל שם כבר חצי מת אז הגעתי לפה יש יותר אנשים ויותר דעות ואנשים עוזרים פה המון ויודעים לפרגן שצריך ולתקן שצריך ובאמת שהפורום הזה אחד מהמקורות המוטיבציה העיקריים שלי 😃

אם "הפורום של הילדים הקטנים" ו"הפורום המעפן" הם אותו אחד (יש לו שם אחיד פה בפורום?) אז דרכו .
גם להם יש שם מיוחד לפורום הזה והזכירו אותו כמה פעמים אז חיפשתי קצת ומצאתי .

נערך לאחרונה:
שמעתי עליכם דרך הפורום FXP שאחד המנהלים אמר שהמאמר מועתק מקילוגרם נכנסתי לקילוגרם ודרך זה היה איזה קישור לLBS לפי מה שאני זוכר נכנסתי קראתי פה בפורום והייתה הרגשה שאנשים יותר מבינים פה על מה הם מדברים ויש פה גם אנשים עם תוצאות אז נשארתי... (בזמנו גם לא היו פה כל כך הרבה הטרלות)

אהה אזז הם קראו לLBS הפורום השני כי אחד החוקים שם היה שאסור לפרסם קישורים או להגיד שמות של פורומים אחרים או משהו כזה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית