הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט למסה

מדוזה

משתמש פעיל
518
1
נק' מוניטין:
121
518
1
אני בונה תפריט למסה מאוד פשוט הייתי רוצה עזרה קטנה

ארוחה 1 - 2 לחם + 2 פרוסות של גבינה צהובה (29 אחוז אני חושב) + כוס שוקו

ארוחה 2 - 3 פרוסות לחם + 3 פרוסות נקניק (נקניק אדום נראלי סלמי )

ארוחה 3 - ארוחת צהריים של בשר ואורז\פסטה \ 3 פרוסות לחם + 6 נקניק

ארוחה 4 - פרי

ארוחה 5 - 4 לחם + 6 נקניק

אז ככה כמובן שבמהלך היום אני שותה קולה + אוכל חטיפים או מעדנים וגם על הלחם והנקניק אני מוסיף טחינה וכדו' . הייתי רוצה להוסיף עוד איזה 400 קלוריות קלילות מגיינר , הייתי רוצה לשמוע מה הגיינר הכי טעים שיש ? אני חושב שכמעט כל גיינר 100 גרם אבקה תביא לי 400 קלוריות , ועוד שאלה על איזה סוג לחם אתם ממליצים ועל איזה סוג נקניק ? רצוי כמובן שיהיה הכי טעים עם הכי הרבה קלוריות , תודה לעוזרים .

יש לך מחשבוני אינטרנט תחשב את הערכים הסופיים שלך ותחזור לפה אך אחד לא יתחיל לחשב לך כמה אתה אוכל
כל הגיינרים למיניהם זה סתם בזבוז של כסף אם חסר לך ערכים סופיים תקנה אבקת חלבון ותוסיף לה חלב ועוד כל מיני מאכלים עתירי קלוריות כמו אגוזים חמאת בוטנים וכדומה אבל קודם כל תנסה להגיע לערכים שלך ללא תוספות מהצד סתם ותשמור את הכסף לתוספים חשובים כמו קריאטין שיכול מאוד מאוד לעזור לך בהתאוששות במהלך המסה

• פותח/ת השרשור
לא ביקשתי שתעשו שום חישובים ושום דבר , רק ביקשתי המלצה לנקניק והמלצה לסוג לחם , נכון שבאינטרנט יש ערכים של הסוגי לחם והסוגי נקניק אבל אני לא יודע מה הטעם שלהם ואשמח להמלצות .

לא יודע למה קיבלת את ההרגשה כאילו אני מבקש שתעשו בשבילי את העבודה .

אולי עדיף להתרחק מנקניקים ומדברים עם חומרים משמרים במאסה
לחם אותי אישית נורא משביע,ולא שווה את הקלוריות ככה שבמאסה אני מתרחק ממנו (חוץ מלחמים כמו פיתה,באגט וכאלו)

אתה רציני? זה על הפנים.. 10-12 פרוסות לחם ביום? ואין לך פה כמעט אוכל אמיתי. תוסיף בשר, ביצים, גבינות, ירקות ופירות במקום הלחם והנקניקים.

• פותח/ת השרשור
כמובן שאני מוסיף כל יום משו כמו שניצל\סטייק או כל מיני דברים כאלה , ואני אוכל פעם ביום סלט של גבינה + פלפל אדום שמן זית ולימון , כעיקרון הבסיס של התפריט זה לחם + נקניק וכדו' יש עוד ארוחות מלאות של אוכל מזין הדילמה שלי היא פשוט איזה לחם ונקניק אבל קניתי כבר מקווה שיהיה טוב לא יהיה נחליף , תודה אפשר לנעול .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית