הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרקתי כתף

• פותח/ת השרשור denous
  • פורסם בתאריך

denous

משתמש מתחיל
215
2
נק' מוניטין:
342
215
2
טוב...
אז כנראה שנפצעתי בשיאי ופרקתי את הכתף בלחיצת כתפיים דאמבלים ישיבה..(מסקנה - אין על פרס רגיל..)
בקיצור לגבי אימונים אני מאמין שאני אחזור להתאמן עוד קצת פחות מחודש..
העניין הוא שאני התחלתי חיטוב לפני שבוע (מזל האמת שלא קרה במאסה) ורציתי לשאול אם אני מקפיד על תזונה נכונה כמו עד עכשיו אבל גירוי לשריר לא יהיה בחודש הקרוב.. וגם אחריו אני לא מאמין שאני אגיע לגירוי מי יודע מה כי צריך להתחיל ממשקלים נמוכים מאוד מן הסתם..
מה גורלו של השריר הקיים? החלבון מספיק לשמור על השריר הקיים או שאכלתי אותה? הצעות וסיפורים שיכולים לעזור לגבי הכתף יתקבלו בברכה..

אישית אני חושב שתאבד קצת שריר בחודש ימים מכייון שהוא לא יקבל גירוי
אבל גם אם כן,זה יחזור בשניה
לתקופה הזאת הייתי מציע לך להיות נייטרלי דווקא

כנראה שאף אחד , גם לא הרופא שלך (הלכת כן?) יכול לענות לך כרגע .
אי אפשר לדעת מה חומר הנזק , ומה זמן ההתאוששות המלא שידרש .
אני פרקתי כתף לפני חצי שנה , והגעתי לרופא במחשבה שזה יעבור תוך כמה ימים , רופא אחד היה בטוח שזה עניין של שבועיים ואחר העריך החלמה של חודשיים .
עד היום יש לי כאבים במאמץ , והיא קיבלה מנוחה ארוכה , חזרה מדורגת לאימונים , אני בקושי מאמן אותה (אנאירובי) ישירות (אבל היא חזקה ושורדת אירובי קשה מצלילות ועד טיפוס הרים) .
יש לי מכרים שהחלימו מהר יותר , ויש לי מכר שכבר שנה מסתובב כמו אידיוט עם סד ליד עד שינתחו אותו .
אני חותר לזה שמיהרת לשאול כמה מאסה תאבד , כי אתה בכלל לא יודע כמה זמן תמנע מאימונים .
אני אגב שמרתי על מאזן קלורי חיובי קל , אכלתי רק נקי וכמה שיותר מאוזן , וכל אמונה תפלה אפשרית כולל כמויות עצומות של כורכום .
מה שהכי חשוב הוא צורת החזרה שלך לאימונים , אני וויתרתי לתקופה של כמה חודשים על מאסה ובכלל אימוני כוח , והתעסקתי כמה שיותר באירובי (אם אתה מכור לאימונים , ולא רק למראה , אתה תקבל סיפוק גם מריצות או אירובי אחר) .

מניסיון של פריקת כתף, שינוי ויזואלי בירידה במסת השריר ללא אימונים כלל, ראיתי רק לאחר כ 4-5 חודשים וגם זה לא היה כל כך דרסטי כמו שחושבים. שינוי דרסטי ראיתי לאחרי שנה. ככה שלא מאבדים שריר ויזואלי כל כך מהר.

מניסיון של פריקת כתף, שינוי ויזואלי בירידה במסת השריר ללא אימונים כלל, ראיתי רק לאחר כ 4-5 חודשים וגם זה לא היה כל כך דרסטי כמו שחושבים. שינוי דרסטי ראיתי לאחרי שנה. ככה שלא מאבדים שריר ויזואלי כל כך מהר.

משה אתה אומר שעם אני עכשיו לא מתאמן כי אני גם בפציעה אז אני יכול להמשיך עם החיטוב ואני לא יעבד הרבה מסה? בתנאי שאני כמובן חוזר להתאמן עוד איזה חודש חודש וחצי...

משה אתה אומר שעם אני עכשיו לא מתאמן כי אני גם בפציעה אז אני יכול להמשיך עם החיטוב ואני לא יעבד הרבה מסה? בתנאי שאני כמובן חוזר להתאמן עוד איזה חודש חודש וחצי...
בחודש-חודש וחצי לא יקרא שום דבר ממשי. אפשרי, כן - כל עוד הגירעון לא מטורף, ואתה מקפיד על מספיק חלבון בתזונה היומית, כולל העמסות.

• פותח/ת השרשור
בחודש-חודש וחצי לא יקרא שום דבר ממשי. אפשרי, כן - כל עוד הגירעון לא מטורף, ואתה מקפיד על מספיק חלבון בתזונה היומית, כולל העמסות.

תודה לכולם על ההצעות..
בכל מקרה, אני אמשיך בחיטוב כמו שמשה אמר ואני מקווה שבאמת לא תיהיה ירידה דרסטית..
ד"א משה אין לי בעיה להקפיד על החלבון בתזונה היומית אבל על כמה אתה ממליץ? 2 כפול משקל או 2.5?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית