הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לבודד כתף אחורית

Newbie1

משתמש מתחיל
165
26
נק' מוניטין:
26
165
26
האם מומלץ לבודד כתף אחורית בשלב לא מתקדם או שהיא עובדת מספיק במשיכות? אני עובד על כתפיים 3 פעמים בשבוע בFBW והחלק היחיד שאני לא מבודד זה האחורית (הקדמית והאמצעית בלחיצות והנפות לצדדים), מתלבט אם כדאי להוסיף כמה סטים לאחורית.

האם מומלץ לבודד כתף אחורית בשלב לא מתקדם או שהיא עובדת מספיק במשיכות? אני עובד על כתפיים 3 פעמים בשבוע בFBW והחלק היחיד שאני לא מבודד זה האחורית (הקדמית והאמצעית בלחיצות והנפות לצדדים), מתלבט אם כדאי להוסיף כמה סטים לאחורית.

אף אחד לא יודע איך אתה נראה ומה מטרתך, אם אתה מרגיש שהכתף אחורית בפיגור אז תוסיף.
אם לא, תמשיך כרגיל.

• פותח/ת השרשור
אף אחד לא יודע איך אתה נראה ומה מטרתך, אם אתה מרגיש שהכתף אחורית בפיגור אז תוסיף.
אם לא, תמשיך כרגיל.

אני עדיין לא מספיק מתקדם כדי ששריר כזה באמת יהיה בפיגור ספציפי. לכן אמרתי את זה.
מטרה = בילדינג.

כשאלה כללית היית מוסיף למתאמן לא מתקדם (=במצב שאין פיגור עדיין) בידוד אם יש מקום או מסתפק במשיכות?

אני עדיין לא מספיק מתקדם כדי ששריר כזה באמת יהיה בפיגור ספציפי. לכן אמרתי את זה.
מטרה = בילדינג.

כשאלה כללית היית מוסיף למתאמן לא מתקדם (=במצב שאין פיגור עדיין) בידוד אם יש מקום או מסתפק במשיכות?
למה לנסות לפתור בעיה שלא קיימת? עבודת עזר מתבצעת כשיש נקודות חלשות שרוצים להדגיש, אם אין לך אז למה סתם לבזבז זמן ואנרגיה על זה?

• פותח/ת השרשור
למה לנסות לפתור בעיה שלא קיימת? עבודת עזר מתבצעת כשיש נקודות חלשות שרוצים להדגיש, אם אין לך אז למה סתם לבזבז זמן ואנרגיה על זה?

לבנות שריר. זה הרי לא ששריר צריך להיות בפיגור מיוחד מהשאר כדי שיהיה אפשר לעבוד עליו. אין לי אף תרגיל לשריר הזה, הוא רק עובד בעקיפין בתרגילי גב והשאלה הייתה אם זה מספיק

לבנות שריר. זה הרי לא ששריר צריך להיות בפיגור מיוחד מהשאר כדי שיהיה אפשר לעבוד עליו. אין לי אף תרגיל לשריר הזה, הוא רק עובד בעקיפין בתרגילי גב והשאלה הייתה אם זה מספיק
לדעתי כל תוכנית בילדינג צריכה קודם כל להתמקד סביב תרגיל אחד מורכב לכל קבוצת שרירים, בעדיפות לתרגיל בבארבל למרות שלא חובה, ואז איפה שהתרגילים האלה כבר לא עושים את העבודה מוסיפים תרגילים לפי הצורך. לפי מה שאתה אומר המשיכות כבר עושות את העבודה על הכתף אחורית, אז לסגנון שלי אין צורך לתסף בתרגיל ספציפי.
ה הרי לא ששריר צריך להיות בפיגור מיוחד מהשאר כדי שיהיה אפשר לעבוד עליו
לטעמי תלוי איזה שריר ובאיזה תרגיל מדובר
והשאלה הייתה אם זה מספיק
הגוף שלך נותן לך את התשובה לזה. הכתף גודלת? אז לגוף שלך זה מספיק

• פותח/ת השרשור
לפי מה שאתה אומר המשיכות כבר עושות את העבודה על הכתף אחורית

אז זהו שאני יותר שואל את זה 😃 אני לא יודע בוודאות אם הן כן בצורה מספקת

הגוף שלך נותן לך את התשובה לזה. הכתף גודלת? אז לגוף שלך זה מספיק

הכל גודל אבל למטרה שלי חשובות הפרופורציות, אז אני רוצה שיגדל במאוזן ולבנות מלכתחילה. לא רוצה לחכות שיהיה פיגור. לכן שואל מניסיון של אנשים אם לדעתם יש צורך לבודד בסיטואציה שלי

אני מרגיש אותה טוב בחתירה יחסית רחבה אבל כמעט ולא ברגילה
לא רואה איך לבודד אותה יפגע בך, הייתי מבודד וזה לא פגע בהתאוששות רק לקח לי קצת זמן יותר
כשעברתי לחתירה רחבה ראיתי שלא צריך יותר לבודד בינתיים
תשחק עם זה תנסה, מקסימום תוריד, זה ניסיון טוב שתלמד בו על הגוף שלך ועל אימונים

מטרה = בילדינג.

אני עובד בבלוקים ככה שסביר להניח שבאחד הבלוקים מתישהו היה מופיע תרגיל לכתף אחורית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית