הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סוף חיטוב של כ-3 וחצי חודשים . (17)

• פותח/ת השרשור Nave
  • פורסם בתאריך

Nave

משתמש פעיל
453
0
נק' מוניטין:
20
453
0
סוף מסה 006.jpg סוף מסה 003.jpg סוף מסה 002.jpg אוקיי ככה נראתי בסוף מסה . משקל : 95. http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=26874 . אם התמונות שם לא עובדות תגידו לי אני אעלה מחדש .

משקל עכשוי 75.

חיטוב היה דל פחמימה ושימוש ביהומבין לאחרונה לא סיימתי אותו עד הסוף בגלל שאני כבר מרגיש ממש שחיף ואני לא רואה סיבה להמשיך , מקווה שיש לי בסיס טוב עכשיו לתת מסה טובה וארוכה .

התמונת פרונט זה רפוי , לא היה לי כוח ממש להצטלם טוב ואני גם אחרי אימון אז פחות רואים את החיטוב אבל שיהיה .

מרגיש שהתמונות לא משקפות ממש אז אני ינסה להוסיף עוד נקווה שאני אמצא מישהו שיצלם אותי

IMG_1760.jpg

קבצים מצורפים

• IMG_1747.jpg
    IMG_1747.jpg
    KB 37.1 · צפיות: 441
  • IMG_1753.jpg
    IMG_1753.jpg
    KB 37.9 · צפיות: 525
  • IMG_1754.jpg
    IMG_1754.jpg
    KB 38.5 · צפיות: 457
  • IMG_1756.jpg
    IMG_1756.jpg
    KB 36 · צפיות: 359
  • IMG_1757.jpg
    IMG_1757.jpg
    KB 44.7 · צפיות: 354
נערך לאחרונה:
ירידה יפה, 13-14 א.ש.

• פותח/ת השרשור
האמת ש 14 זה ממש נראה לי מוגזם אבל שיהיה . אני אישית חשבתי על אזור ה 11 . אולי מחר אני אצטלם טוב יותר נראה כבר..
בכל מקרה אני לא רואה סיבה להמשיך אני כבר ממש רזה

נערך לאחרונה:
היית מלא לפני המסה?

ירדת המון משקל. נראה לי שהגזמת עם האכילה.
לאכול יותר (ממה שצריך) לא בהכרח אומר יותר שרירים.

• פותח/ת השרשור
האמת שממש לא .. לפני האימונים הייתי בתת משקל מטורף .. שקלתי 50 ולקח לי שנה וחצי בערך להגיע ל 95 עם חודשיים וחצי חיטוב בהם .
וכן זאת הייתה טעות מטורפת הייתי נראה חרא ,הייתי מגיע ל 5500 קלוריות על 100 גרם חלבון , סתם השמנתי . עכשיו אני מתכנן להקפיד חלבון ופלוס קלורי 300 ולעלות כמה שיותר במסת שריר ולא להתפזר בשומן

ירדת יפה מאוד אבל הבעיה שאין עליך שריר מספיק , כנראה ששנה וחצי כמו שאמרת לא עשיתעבודה טובה
אבל מה לעשות לא כולם מתחילים כמו שצריך וכל אחד יעיד על זה, אז למדת מהטעיות ותשפר בפעם הבאה
בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
ירדת יפה מאוד אבל הבעיה שאין עליך שריר מספיק , כנראה ששנה וחצי כמו שאמרת לא עשיתעבודה טובה
אבל מה לעשות לא כולם מתחילים כמו שצריך וכל אחד יעיד על זה, אז למדת מהטעיות ותשפר בפעם הבאה
בהצלחה!

זאת הסיבה שאני מפסיק עכשיו עם היהומבין גם אני בטוח שעל אחוז שומן כזה הבטן שלי הייתה יכולה להראות בנזונה אבל שוב, אני לא מספיק מאסיבי ואין עליי כמעט מסת שריר.
אני מודה ששנה וחצי שיחקתי בחרא , חוץ מלהתחזק בקושי גדלתי .

אני ממש מורעל על המסה הזה ועל לעשות הכול נכון אני מקווה שהתוצאות יראו את זה.
ותודה

אחלה של ירידה.
לפי דעתי(אני לא יודע איך הייתה לפני המסה) אבל ניפחת את עצמך בהרבה שומן, ועכשיו עבדת המון על החיטוב.
מה שיפה זה שהצלחת לרדת הרבה לעומת המון אנשים שאני מכיר שפורשים בחיטוב כי קשה להם.
אבל אם הייתי נותן לך מסקנה זה לעלות יותר נקי כדי לעבוד פחות בחיטוב.
זה מסקנה שלקחתי לעצמי מתוך ניסיון אישי של חיטוב (שונא חיטוב).
אבל זה גם קשור למהלך היום שלך,המטרות שלך וכו'.

• פותח/ת השרשור
אחלה של ירידה.
לפי דעתי(אני לא יודע איך הייתה לפני המסה) אבל ניפחת את עצמך בהרבה שומן, ועכשיו עבדת המון על החיטוב.
מה שיפה זה שהצלחת לרדת הרבה לעומת המון אנשים שאני מכיר שפורשים בחיטוב כי קשה להם.
אבל אם הייתי נותן לך מסקנה זה לעלות יותר נקי כדי לעבוד פחות בחיטוב.
זה מסקנה שלקחתי לעצמי מתוך ניסיון אישי של חיטוב (שונא חיטוב).
אבל זה גם קשור למהלך היום שלך,המטרות שלך וכו'.

תודה רבה, כן אני מתכוון לעשות השנה מסה נקייה יותר וארוכה, בניתי תפריט ואני לא מתכוון להתפזר יותר מידי מחוץ ממנו ואני גם מתכוון להקפיד כל יום על מספיק חלבון שתיהיה לי עלייה השנה במסת שריר ולא רק בשומן .. יש לך המלצה על תוכנית למסה ?

תודה רבה, כן אני מתכוון לעשות השנה מסה נקייה יותר וארוכה, בניתי תפריט ואני לא מתכוון להתפזר יותר מידי מחוץ ממנו ואני גם מתכוון להקפיד כל יום על מספיק חלבון שתיהיה לי עלייה השנה במסת שריר ולא רק בשומן .. יש לך המלצה על תוכנית למסה ?
מה עשית עד עכשיו?
למרות שזה נהוג להציע את זה ישר פה לעשות SS אני לא תמיד מכוון אנשים לעשות את זה כי זה לא תמיד מתאים לבן אדם, לתזונה שלו, למטרות שלו וכו'.
זה תוכנית מצויינת אם אתה מתכוון לעשות אותה כמו שצריך.
אני כן ממליץ לעשות תכנית כוח מסויימת לפני מסה איזה תקופת זמן,
אבל שאמרת שאתה רוצה לעלות נקי ולהשאר על תפריט מסויים ולעקוב אחריו אז אני לא חושב שיתאים לך SS.
תעשה אולי AB או משהו בסגנון.

אחלה ירידה אחי כל הכבוד,במסה הבאה תשמור יותר מבחינת פלוס קלורי לא גדול מדי,ובהצלחה.

יפה מאוד להוריד 20 קילו , אבל ב14 שבועות לפי דעתי אפשר לדפוק חיטוב יותר רצחני מזה ולרדת יותר..אני אישית לא רואה הרבה מסת שריר מתחת...סחטיין על היכולת והכוח רצון להוריד 20 קילו כי הרוב היו פורשיים , אבל אני במקומך הייתי עובד בדרך אחרת..בכל מקרה בהצלחה בדרך שלך

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד להוריד 20 קילו , אבל ב14 שבועות לפי דעתי אפשר לדפוק חיטוב יותר רצחני מזה ולרדת יותר..אני אישית לא רואה הרבה מסת שריר מתחת...סחטיין על היכולת והכוח רצון להוריד 20 קילו כי הרוב היו פורשיים , אבל אני במקומך הייתי עובד בדרך אחרת..בכל מקרה בהצלחה בדרך שלך

האמת זה יוצא 11 וחצי שבועות כי היה לי שבועיים שלא התאמנתי בגלל שעשיתי קעוקוע , ועוד חצי שבוע בגלל סיבות אחרות אבל שיהיה ... מה אתה ממליץ אני אשמח לשמוע ?

אני אישית הייתי עושה חיטוב שמבוסס על 200-300 קלוריות מתחת לניטרלי , לכל קילו משקל גוף 2 גרם חלבון ליום להתאים תפריט , לעבוד בפיצוליים 6-8 חזרות כל סט לשלב ריצה פעמיים בשבוע/ספינינג..זה מה שאני הייתי עושה וזה גם מה שאחרים שאני מכיר עשו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית