הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגיל לחיצת חזה כנגד מוט בשכיבה

barmor35

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
אהלן אני מתאמן בחדר כושר בערך חצי שנה ורציתי לדעת מהי הדרך הכי טובה ואפקטיבית להעלות במשקל שאני מרים בתרגיל הזה או אפילו בכלל.
הכוונה שלי זה שאם אני עושה משקל של 15 בכל צד 4 סטים אז בראשון אני מצליח לעשות 10 חזרות בשני בערך 6 חזרות ובשלישי וברביעי אני כבר ממש מתקשה ועושה רק 5 חזרות בערך.
המטרה שלי היא להתנפח ורציתי לדעת איך להעלות את המשקל שאני מרים בדרך הכי טובה, אם בסט הראשון יותר משקל מבסטים האחרים או הפוך או כל דרך אחרת.
תודה רבה לכל העוזרים!

אתה יכול להעלות משקלי עבודה ומסת שריר ע"י תזונה נכונה ותכנית טובה למתחילים. כמו SS. יש עליה מדריך בפורטל, תקרא ותעשה אותה.

• פותח/ת השרשור
השאלה שלי לא קשורה לאכול אלה לאיך הכי טוב להעלות את המשקל אם בסט הראשון הכי הרבה משקל ואז פחות בשני ובשלישי או ההפך וכמה חזרות כדי לעשות...

לדעתי תעשה פחות חזרות. תנסה לרדת ל6-8 ולסיים את כל הסטים עם אותו מספר חזרות ורק כשתתייצב על זה ככה שבועיים תעלה חזרות או משקל.

השאלה שלי לא קשורה לאכול אלה לאיך הכי טוב להעלות את המשקל אם בסט הראשון הכי הרבה משקל ואז פחות בשני ובשלישי או ההפך וכמה חזרות כדי לעשות...

והתשובה שלי כן קשורה לאוכל. עניתי לך שהדרך הכי טובה למתחיל כמוך להתקדם במשקלים זה לעבוד עם תכנית כמו SS שבה למשל בחזה אתה עושה 3 סטים של 5 חזרות עם משקל קבוע, ז"א למשל 60, 60, 60 ובכל אימון אתה מתקדם בקצב קבוע, למשל 2.5 קילו כל אימון. ככה שבאימון הבא אתה תבצע 62.5,62.5,62.5. אבל את זה לא תוכל לבצע בלי תזונה נכונה ולכן התזונה היא חלק מהשיטה להתקדם.

והתשובה שלי כן קשורה לאוכל. עניתי לך שהדרך הכי טובה למתחיל כמוך להתקדם במשקלים זה לעבוד עם תכנית כמו SS שבה למשל בחזה אתה עושה 3 סטים של 5 חזרות עם משקל קבוע, ז"א למשל 60, 60, 60 ובכל אימון אתה מתקדם בקצב קבוע, למשל 2.5 קילו כל אימון. ככה שבאימון הבא אתה תבצע 62.5,62.5,62.5. אבל את זה לא תוכל לבצע בלי תזונה נכונה ולכן התזונה היא חלק מהשיטה להתקדם.

אם כבר אמרת את זה אני גם התחלתי SS לפניי 9 שבועות כיום אני בבאנץ על 95 ל-3 סטים של 5 חזרות ואני תקוע על זה שבועיים כבר
אני אוכל הרבה טכניקה טובה מה עוד יכול להיות

• פותח/ת השרשור
אני לוקח את האבקה גיינר סופר מאס כי זה יותר נוח מאשר לאכול ארוחה כל פעם אחרי אימון ואין לי מה להתחיל אימון כמו ss כי אני כבר חצי שנה מתאמן ואני כן רואה שיפור משמעותי ככה שאני לא רואה שום סיבה לא להמשיך בדרך הזאת.

אם כבר אמרת את זה אני גם התחלתי SS לפניי 9 שבועות כיום אני בבאנץ על 95 ל-3 סטים של 5 חזרות ואני תקוע על זה שבועיים כבר
אני אוכל הרבה טכניקה טובה מה עוד יכול להיות

אם אתה שוקל 71 כמו שכתוב בפרופיל שלך, אז 95 בנץ' לחזרות זה בערך איפה ש-SS תיקח אותך. אתה יכול לעשות ריסט משמעותי ולנסות לראות אם תוכל לשבור את המקום שנתקעת בו.

אני לוקח את האבקה גיינר סופר מאס כי זה יותר נוח מאשר לאכול ארוחה כל פעם אחרי אימון ואין לי מה להתחיל אימון כמו ss כי אני כבר חצי שנה מתאמן ואני כן רואה שיפור משמעותי ככה שאני לא רואה שום סיבה לא להמשיך בדרך הזאת.

אתה מתאמן כבר חצי ולא הגעת לשום מקום עם האימונים שעשית עד כה. אתה אומר שאתה עובד עם 50 קילו בחזה. ואם אתה רואה שיפור משמעותי אז מה אתה רוצה מאיתנו בעצם? לא ביקשת דרך טובה ומהירה יותר להעלות במשקלי העבודה?

וזה שאתה לוקח גיינר לא אומר כלום על התזונה שלך זה רק מראה שאין לך מושג מה אתה עושה. אתה יכול לקחת גיינר ועדיין להיות במאזן מחורבן ולהיות במחסור של חלבון.

• פותח/ת השרשור
אני אוכל כמו כל בן אדם נורמאלי ולא נראלי שיש סיכוי שיש לי מחזור של חלבון כי אני אוכל הרבה טונה ביצים ובשר ואני לוקח גיינר כי אין לי כוח לתאם את הארוחות שלי לפי האימונים וככה הרבה יותר נוח לי להתאמן.
וכן ביקשתי דרך טובה ומהירה להעלות במשקלי העבודה כי נתקעתי ב 50 קילו בחזה ואני מתקשה להעלות אבל להתחיל עכשיו ss זה לא נראה לי דרך טובה במיוחד כי זה כאילו אני "זורק לפח" את כל מה שעשיתי עד עכשיו כי האימונין שלי עכשיו נראה לי יותר קשים מאשר ss (אני עושה אימון ab) ואם אני טועה אז למה פשוט לא כולם עושים רק ss וזהו ?

נערך לאחרונה:
למה פשוט לא כולם עושים רק ss וזהו ?

כי כולם פשוט עושים AB, ABC, ולפעמים גם ABCDE.
שאלת שאלה, ענו לך!
אם אתה רוצה שיענו לך רק מה שאתה מצפה לשמוע, בישביל מה לשאול מלכתחילה?
מרגיש שאתה רץ עם מה שיש לך כרגע?
תן בראש ותהנה, רק אל תבלבל במוח!

בהצלחה, אחי!🤩

• פותח/ת השרשור
אני לא מצפה לשמוע רק מה שאני חושב...
אני שואל ברצינות למה לא כולם עושים אז ss אם זאת תוכנית כל כך טובה? יעני למה יש בכלל תוכניות כמו abc ו abcd ?
הכוונה שלי זה שבתוכנית למשל שאני עושה אני עושה יש 2 תרגילים ליד קידמית ו 2 תרגילים ליד אחורית וב ss אומרים לעשות תרגיל אחד לכל אחד מהשרירים האלה אז אני שואל אם כדי לי לעשות את התוכנית הזאת באמת ולא להשאר בתוכנית הרגילה שלי ?

כי בתוכנית הרגילה שלך בחצי שנה יש לך לחיצת חזה של ילדה.

אף אחד לא שולל כאן תוכניות שכאלה באופן כללי!
העניין הוא לבנות אותן נכון ולבצע אותן במשקלים רציניים בישביל שתיהיה מהן תועלת כמו שאנשים מצפים.
בישביל לא לבזבז זמן בפמפומי ידיים ובדרך לאותם המשקלים הרציניים, מומלץ לבצע תוכניות שבאמת מקדמות אותך במשקלים ולא תוקעות אותך במשקלים של ליצן.

אם אתה שוקל 71 כמו שכתוב בפרופיל שלך, אז 95 בנץ' לחזרות זה בערך איפה ש-SS תיקח אותך. אתה יכול לעשות ריסט משמעותי ולנסות לראות אם תוכל לשבור את המקום שנתקעת בו.
.
הבנתי אז אתה מציע לי לעשות ריסט ובזמן הזה אני יעלה במשקל גוף ואולי גם יתחזק יותר בבאנץ ? או שאני פשוט יעבוד על המשקל הזה קבוע עד שאני יעלה במישקל גוף ? אני 71 כמו שכתוב הדדליפט שלי כפול 2 דרך אגב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית