הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוזר לחד"כ אחרי תקופה ארוכה.

• פותח/ת השרשור Marun
  • פורסם בתאריך

Marun

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום לכולם,
מנסה לעזור לחבר וגם להעשיר את הידע שלי.
בחור בן 24 , גובהה 194, משקל 116.
יש רקע ספורטיבי, היה מתאמן בחדר כושר לפני צבא וגם מתחרה בקארטה.
המטרה היא לרדת במשקל !
מה לעשות? איך?
תזונה נכונה לקחנו בחשבון.
מה עכשיו?
חדר כושר - 3פעמיים בשבוע? אילו תרגילים? לעבוד חודש ראשון במכשירים ואז לעבור למשקולות חופשי כדי שהגוף יתרגל לעומס?
אירובי - ריצה? שחיה? ספינינג? מתי, אחרי אימון או בין אימוני משקולות?

אמשח לשמוע תכנית פשוטה ועובדות כמו ה - SS למי שרוצה לגדול ולהתחזק.

תודה מראש וסופ"ש נעים.

במבה למה אתה לא ממליץ על אירובי? ולמה דווקא מהחודש השני להתחיל ?

מוזר זה לא הראה לי שציטט אותי.
זה מכיוון שאני לא עושה בחודש הראשון אירובי,הגוף מוריד דיי הרבה(גם נוזלים) והגרעון לא צריך להיות גבוה כדי שמשקל גוף ירד. וצריך לשמור את הגרעון הספציפי של האירובי לדעתי לשלבים יותר קשים בחיטוב,ולא להגיע למצב שאחרי חודשיים אתה עושה 4 פעמים אירובי בשבוע +גרעון של 700 קל' ביום.
זה מה שאני למדתי על בשרי בחיטוב,כמובן שחיטוב לתחרות זה שונה לגמרי.
תתפלא כמה יהפוך את החיטוב לקל יותר שרק אחרי חודשיים\חודשיים וחצי אתה תתחיל לזרוק קל' כי תתקע במשקל (אני מדבר על הורדה שאתה מוריד פחות מ0.8-1 קילו בשבוע)

מוזר זה לא הראה לי שציטט אותי.
זה מכיוון שאני לא עושה בחודש הראשון אירובי,הגוף מוריד דיי הרבה(גם נוזלים) והגרעון לא צריך להיות גבוה כדי שמשקל גוף ירד. וצריך לשמור את הגרעון הספציפי של האירובי לדעתי לשלבים יותר קשים בחיטוב,ולא להגיע למצב שאחרי חודשיים אתה עושה 4 פעמים אירובי בשבוע +גרעון של 700 קל' ביום.
זה מה שאני למדתי על בשרי בחיטוב,כמובן שחיטוב לתחרות זה שונה לגמרי.
תתפלא כמה יהפוך את החיטוב לקל יותר שרק אחרי חודשיים\חודשיים וחצי אתה תתחיל לזרוק קל' כי תתקע במשקל (אני מדבר על הורדה שאתה מוריד פחות מ0.8-1 קילו בשבוע)
אני גם איתך בדעה אני בינתיים חודש חיטוב מחר נשקל לסגור חודש
מה זאת אומרת לזרוק קלוריות?

אני אישית גם עושה ככה בשביל לא לקצץ בקלוריות אני מעדיף לעשות אירובי וגם נראה שזה עובד יותר טוב למרות שאומרים שמה שמשנה זה הערכים הסופיים...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית