הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סוף מאסה!!! יאללה חיטוב בראבק!!!

itay301

משתמש פעיל
948
4
נק' מוניטין:
244
948
4
G-max
שינוי של 5 חודשים
תחילת מאסה : 71 קילו

כמה אחוז שומן בערך ???

סוף מאסה !!! 85 קילו

בטן מכווץ:

גב:
כל תגובה תתקבל בברכה (גם השליליות)!!
דרך אגב כמה אחוז שומן בסוף המאסה ?

נערך לאחרונה:
על פניו, לא נראה שעלית כ- 14 קילו.

בכל מקרה, חסר הרבה בשר. ממליץ לך להמשיך במסה.

לא רואים הרבה הבדלים בין ה"לפני" ל"אחרי". אולי באזור הבטן.

איך התאמנת בתקופת המאזן החיובי?

• פותח/ת השרשור
לא רואים הרבה הבדלים בין ה"לפני" ל"אחרי". אולי באזור הבטן.

איך התאמנת בתקופת המאזן החיובי?

FBW חודש ואז עברתי לחודשיים AB ואז עברתי לחודשיים של ABC התחלתי להתאמן רציני יותר ולהשקיע בתזונה אבל ב2-3 חודשים האחרונים התמונה של הלפני לא כלכל טובה זה פשוט התמונה היחידה שמצאתי היא לא בדיוק מדוייקת אני רואה על עצמי אבל את השינוי וכל מי שראה אותי לפני רואה שינוי גדול אני רוצה להתחיל דווקא עכשיו חיטוב גם לקיץ וגם רוצה להגיע לאחוז שומן נמוך יותר ואז להתחיל SS או לינארית לא יודע עדיין קיצור שתהיה מאסה הבאה יותר טובה למרות שלפי דעתי גם במאסה הזאת התקדמתי מאוד הרבה אבל אם אתם חושבים אחרת אין בעיה אני מקבל את זה .... ולגבי אחוזי שומן אם מישו יכול להעריך פחות או יותר מה המצב עכשיו?

והמשקל שעליתי הוא 14 קילו זה נתון וזה בדוק ובטוח אין לי מה לשקר לא משעמם לי אני מעלה תמונות רק בשביל חוות דעת ....

כעיקרון התכוונתי להתחיל חודש וחצי חודשיים חיטוב ממחר הכנתי כבר תפריט והכל .... עדיף למשוך את המאסה עוד חודש ? או לעשות חיטוב חודשיים ואז מאסה ? ועוד משו -כמה אפשר להתקדם בחודש אחד של SS?

אתה לדעתי סביב 17 א.ש.

אני מציע לך להפסיק להתעסק בשטויות ותמונות ואחוזי שומן עכשיו ותתאמן חזק ועזוב את הAB ומעבר ל ABC ולחזור תעשה SS ותבוא עוד 5 חודשים
לא יודע מה עשית ב 5חודשים האלה ביזבוז זמן לגמרי אני בטוח שאם היית עושה SS לפני ה5חודשים האלה היית בא לפה עם תמונות אחרות

אני חושב שכדאי לך לחטב איזה חודש חודשיים, כי עלית הרבה שומן, ושוב לעשות מסה, אולי קצת יותר נקייה...
בכל מקרה עליה יפה אחי אני משער שאתה גבוה זה נכון?

אני מציע לך להפסיק להתעסק בשטויות ותמונות ואחוזי שומן עכשיו ותתאמן חזק ועזוב את הAB ומעבר ל ABC ולחזור תעשה SS ותבוא עוד 5 חודשים
לא יודע מה עשית ב 5חודשים האלה ביזבוז זמן לגמרי אני בטוח שאם היית עושה SS לפני ה5חודשים האלה היית בא לפה עם תמונות אחרות

אני מסכים מאוד עם שיקגו, אם היית עושה SS היית נראה עם הרבה יותר מסה, עכשיו זה כבר מאוחר מדיי כי הקיץ קרב ובא אז אני ממליץ לך לחטב ואחרי הקיץ להתחיל SS כמו שצריך ..

• פותח/ת השרשור
עד שהכנתי את התפריט והכל בסוף ממשיך עוד חודש לא עושה SS אבל נעבוד לפי 6-8 חזרות בתרגילים המורכבים ניתן הכל החודש וחודש הבא אני יעשה חיטוב רציני
תודה על התגובות והתשובות למרות שחלקכם ממש מגזימים אבל לא נורא זה לא מה שבאמת מפריע לי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית