הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר להרמות (למבינים בלבד)

ProKinG

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
שלום,
טוב אז ככה התחלתי SS בערך לפני חודש והפיתוח מהיר יותר אבל יש כמה בעיות,
לפני יומיים שהתאמנתי ועשיתי את התרגיל Barbell press ויש אחד בחדר כושר שרואים שהוא אחד שמבין בכושר והוא אמר לי שהתרגיל הזה טוב והוא עובד על הרבה מקומות בגוף ומפתח מהר אבל שהוא מהתרגיל הזה קיבל פריצת דיסק ולא יכל להתאמן חצי שנה ויותר עדיף לי שאני יעשה את התרגיל בישיבה.

אני רוצה להתאמן על כוח ועל פיתוח הגוף בלי שום דבר שיכול לגרום לי פציעות בעתיד כי גם עכשיו ראיתי את האשכול הזה:
www.lbs.co.il/showthread.php?t=30517

אז השאלה שלי כזאת, התרגילים סקוואט, דדליפט והPRESS באמת יכולים לגרום לחילוש הגב שלי ובצבא/בעתיד יהיה לי קשה יותר, כי יותר חשוב לי הבריאות מאשר הכושר, אם זה תרגילים שכן מזיקים לגב יש תרגילים שלא יגרמו לבעיות בגב וגם תרגילים טובים?

תודה.

בוא אני אספר לך סוד כמוס - אין כזה דבר להתאמן על כוח ועל פיתוח גוף עם אחריות לא לגרום לפציעות. אתה יכול למזער את זה מאוד ע"י עבודה נכונה, אבל אם אתה מתאמן הרבה שנים, גם בצורה נכונה, סביר להניח שתיפצע בצורה מסוימת. אם אתה רוצה להימנע מפציעה לגמרי, אל תתאמן.
בקשר לפרס, דווקא לתרגיל בישיבה יש פוטנציאל גדול יותר להזיק לגב שלך, ואני מהמר שהמדריך המהולל לא ממש יודע על מה הוא מדבר. מכל התרגילים שציינת, פרס הוא אולי האפשרות ההכי פחות סבירה שתחטוף פריצת דיסק.

בוא אני אספר לך סוד כמוס - אין כזה דבר להתאמן על כוח ועל פיתוח גוף עם אחריות לא לגרום לפציעות. אתה יכול למזער את זה מאוד ע"י עבודה נכונה, אבל אם אתה מתאמן הרבה שנים, גם בצורה נכונה, סביר להניח שתיפצע בצורה מסוימת. אם אתה רוצה להימנע מפציעה לגמרי, אל תתאמן.
בקשר לפרס, דווקא לתרגיל בישיבה יש פוטנציאל גדול יותר להזיק לגב שלך, ואני מהמר שהמדריך המהולל לא ממש יודע על מה הוא מדבר. מכל התרגילים שציינת, פרס הוא אולי האפשרות ההכי פחות סבירה שתחטוף פריצת דיסק.

באמת זה כבר מתחיל לעצבן הערות האלה של ה"גאונים" בחדר כושר שאומרים אחי תעשה פרס בישיבה בעמידה אתה מזיק לגב שלך איך אני משתיק אותם.??

• פותח/ת השרשור
אני יעלה סירטון של התרגילים האלה לבדוק אם אני עושה את זה נכון, אבל בכל זאת SS זה לעבוד על משקלים כבדים וכשלא מצליחים לסיים את הסט אז לפעמיים יוצא שלא עושים את התרגיל נכון.

למה לך להיכנס איתם לוויכוחים?

פשוט תתעלם, או שתגיד לו בנימוס: חבר אני מתאמן עכשיו בבקשה תן לי לעבוד בשקט

אין סיבה להכניס אגו למקומות האלה

בפרס יש פוטנציאל פציעה אם אתה מבצע אותו לא נכון אם אתה נשען עם הגוף יותר מדי אחורה
אם אתה מתאמן לפי הספר ולא עם אגו, ודואג להתאושש (אוכל/שינה) ולא כמו דביל הסיכוי שתפצע נמוך מאוד

• פותח/ת השרשור
בפרס יש פוטנציאל פציעה אם אתה מבצע אותו לא נכון אם אתה נשען עם הגוף יותר מדי אחורה
אם אתה מתאמן לפי הספר ולא עם אגו, ודואג להתאושש (אוכל/שינה) ולא כמו דביל הסיכוי שתפצע נמוך מאוד
אני לא עובד ע"פ הספר אני רואה תרגיל תרגיל איך מבצעים אותו ואז אני עושה אותו, אני יושן 7-9 שעות שינה ביום ואוכל נכון, לא אכפת לי המשקלים קודם כל הבריאות שלי ואז הפיתוח של הגוף ובסוף המשקלים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית