הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון DL 140kg @ BW 70 - 4reps

Chicago

משתמש משקיע
2,614
147
נק' מוניטין:
1,611
2,614
147
הייתי יכול לעשות את ה-5 לא יודע למה ויתרתי לעצמי אולי ביגלל שהחימום שאני עושה מעייף אותי מידי וגם כל הילדודס הזה ישבו לי על הראש ....

[video=youtube_share;39S2sSA8RPM]http://youtu.be/39S2sSA8RPM[/video]

🤩

יפה מאוד
אני שם אזניות במקרה של ילדים חופרים גם סוכך את המוזיקה המעצבנת הזאת ששמים במכון גם ככה
בחימום של ה110 125 תעשה חזרה אחת

הכל לחמישיות חוץ מ 125 ל -4
אז לא פלא שהיית עייף, אם זה חימום ולא חלק מהתוכנית זה יותר מדי.

כשהתאמנתי על חמישיות התחממתי ככה:
המספרים הם באחוזים מהסט עבודה.
30%x5.x1.
50%x5x1\2.
60-70%x3x1.
90-95%x1x1.

ממליץ לך לנסות.
וגם אם אתה הולך על משהו אחר מה שבטוח ש90% מהסט עבודה שלך ל4 חזרות זה לא חימום זה כבר סט עבודה אז אל תמשיך עם זה.

• פותח/ת השרשור
אז לא פלא שהיית עייף, אם זה חימום ולא חלק מהתוכנית זה יותר מדי.

כשהתאמנתי על חמישיות התחממתי ככה:
המספרים הם באחוזים מהסט עבודה.
30%x5.x1.
50%x5x1\2.
60-70%x3x1.
90-95%x1x1.

ממליץ לך לנסות.
וגם אם אתה הולך על משהו אחר מה שבטוח ש90% מהסט עבודה שלך ל4 חזרות זה לא חימום זה כבר סט עבודה אז אל תמשיך עם זה.

הבנתי, תודה רבה לך 😉

לא עגול באף חזרה. וגם אם כן, מה שקובע זה לא הקימור, אלא אם הזווית משתנה תוך כדי המשיכה.

כל הכבוד על ההתקדמות! העירו לך כבר לגבי החימום, שים לב שאתה צריך להרים את המוט מהרצפה בעדינות ("לסחוט" אותו כלפי מעלה) ולא למשוך אותו באגרסיביות.

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד על ההתקדמות! העירו לך כבר לגבי החימום, שים לב שאתה צריך להרים את המוט מהרצפה בעדינות ("לסחוט" אותו כלפי מעלה) ולא למשוך אותו באגרסיביות.

תודה גבר !! יתוקן ויתוקן 😉
אני מתלבט אם להמשיך את קצב ההתקדמות שלי בדדליפט ב-5 קילו או להתחיל לקצץ כבר עברו 11 שבועות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית