הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון DL 140kg @ BW 70 - 4reps

Chicago

משתמש משקיע
2,614
147
נק' מוניטין:
1,611
2,614
147
הייתי יכול לעשות את ה-5 לא יודע למה ויתרתי לעצמי אולי ביגלל שהחימום שאני עושה מעייף אותי מידי וגם כל הילדודס הזה ישבו לי על הראש ....

[video=youtube_share;39S2sSA8RPM]http://youtu.be/39S2sSA8RPM[/video]

🤩

השלמת רק 4 חזרות ונראה כאילו מתחיל להיות לך קשה, יש לך שלושה אימוני דדליפט בשבועיים - ז"א אם תקצץ עוד חודש אתה אמור לעשות 155x5 ועוד חודשיים 170x5.
אני אישית הייתי מקצץ בלי לחשוב פעמיים. קשה להתאושש מדדליפט בתדירות כזו ובמשקלים שמתחילים להיות כבדים.

• פותח/ת השרשור
השלמתי 4 בטוח שזה ביגלל החימום השגוי שעשיתי וגם הייתי ער כל הלילה
אימון הבא אני יעשה 140 X5 ונראה הלאה אולי אני יקצץ באמת ל 2.5
תודה לכם ולחלב!!!

כל הכבוד !!! אחלה משקל!!
מזה כמה חזרות ההוא מאחוריך עושה עד סוף הסרטון שהפסקת לצלם ספרתי כבר איזה 15 והוא עוד לא הפסיק...

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד !!! אחלה משקל!!
מזה כמה חזרות ההוא מאחוריך עושה עד סוף הסרטון שהפסקת לצלם ספרתי כבר איזה 15 והוא עוד לא הפסיק...

חחחח אחי הוא עושה סופר סטים הוא אומר שזה מצוין שקשה להתאושש מיזה!!

תודה גבר !! יתוקן ויתוקן 😉
אני מתלבט אם להמשיך את קצב ההתקדמות שלי בדדליפט ב-5 קילו או להתחיל לקצץ כבר עברו 11 שבועות

לדעתי אתה יכול לסחוט עוד אימון אחד-שניים עם חמישיות, כאשר החימום שתעשה לא לוקח ממך כמו שלקחו ממך הסט- שניים האחרונים לפני הסט עבודה עד עכשיו.
לך לפי הרגשה באותו אימון.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לדעתי אתה יכול לסחוט עוד שבוע- אולי שבועיים עם חמישיות, כאשר החימום שתעשה לא לוקח ממך כמו שלקחו ממך הסט- שניים האחרונים לפני הסט עבודה עד עכשיו.
לך לפי הרגשה באותו אימון.

אל תשכח את העובדה שהייתי ער כל הלילה !!!! וגם החימום הזה הרג אותי
אימון הבא אני יעשה 140 יסגור 5 ויראה אימון אחרי אם אני יכול 145 לחמישיה

יפה הגעת לרמת INTERMIDIATE
2xbw deadlift

אז לא להתלהב יותר מידי, ולא להשוות את עצמך לכולם בחדר כושר, אם אתה מתרכז בהתקדמות שלך ובתזונה נכונה...
ב2.5bw deadlift תחשב רמה מתקדמת כבר. 3x elite - רק אם המבנה גוף שלך מאפשר זאת

• פותח/ת השרשור
יפה הגעת לרמת INTERMIDIATE
2xbw deadlift

אז לא להתלהב יותר מידי, ולא להשוות את עצמך לכולם בחדר כושר, אם אתה מתרכז בהתקדמות שלך ובתזונה נכונה...
ב2.5bw deadlift תחשב רמה מתקדמת כבר. 3x elite - רק אם המבנה גוף שלך מאפשר זאת

מה אתה רוצה לא הבנתי ? מי מתלהב מי משווה

דרך אגב מה אתם אומרים זה בסדר לעשות ריסט לדדליפט אחריי 11 שבועות ?

נערך לאחרונה:
זה הגיוני לעשות ריסט כשאתה נתקע ואתה בטוח שזה לא בגלל אוכל/שינה/גורמים אחרים שיכולים להפריע לך. לפעמים יש סתם יום גרוע שכלום לא הולך בו או לחץ בעבודה שמונע ממך להתרכז ולהיכנס ממוקד לסט העבודה.

• פותח/ת השרשור
היום סגרתי 5 עם 140 אבל היה קשה אני מרגיש אין לי עוד לתת או שזה סתם יום כזה אני ינסה שוב אימון הבא ונראה איך אני יגיב ..
בקשר לאוכל אני אוכל מלא אני שוקל 73 ואוכל מעל 3200 קלוריות אני במעקב משקל אני לא רואה תקיעות או משהו שאני יתקע במשקל אני יעלה קלוריות לא נראה לי שזאת הבעיה כרגע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית