הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלות בנושא חיטוב

agility77

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום, לפני מספר ימים התחלתי בחיטוב.
מבחינת תזונה אני מפחית 40-50% מכמות הפחממות, משלים את מה שחסר עם חלבונים, מקפיד לאכול שומנים בריאים והרבה ירקות.
מבחינת אימונים אני עושה אימון משקולות ABC שלוש פעמים בשבוע חצי שעה-שלושת רבעי שעה ומשלב מיד לאחר מכן אנאירובי ריצה חצי שעה.
אני מקפיד לקחת 100 מ"ג קפאין חצי שעה לפני תחילת האימון על בטן ריקה, יחד עם 2 כדורים של BCAA, ובין האנאירובי לאירובי עוד 2 כדורים BCAA ו-5 מ"ג אבקת גלוטמין.
לאחר סיום האנאירובי אני לוקח אבקת חלבון עם תמרים. בבוקר כשאני קם אני שותה בלי כל קשר אבקת חלבון עם יוגורט לבן כדי להפוך את הספיגה להדרגתית (ככה הבנתי שמומלץ), ורק לאחר שעתיים בערך אוכל ארוחת בוקר. אני מקפיד לאכול כל 3 שעות ארוחה.
נעבור לשאלות:
1.רציתי לדעת אם כל התהליך נשמע לכם כמו שצריך או שיש שיפורים כלשהם שאני צריך לעשות.
2.מה אני צריך לשנות בתזונה הנ"ל בימי מנוחה?
3.האם 3 אימונים בשבוע של ABC + אנאירובי מומלצים או שכדאי להוסיף עוד אימון או שניים במהלך השבוע?
4.האם יש לצרוך את הBCAA והגלוטמין גם בימי מנוחה על מנת לשמור על השריר מפני פירוק?
5. אבקת החלבון בבוקר גם בימי מנוחה?

נערך לאחרונה:
1:http://www.kilogram.co.il/70/%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%A9%D7%9C%D7%9D-%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%93%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%9F-%D7%95%D7%97%D7%99%D7%98%D7%95%D7%91-%D7%94%D7%92%D7%95%D7%A3/
2. לא צריך לשנות כלום תעשה תפריט של ממוצע בימים שאתה כן מתאמן וימים שאתה לא מתאמן מבחינת קלוריות וככה לא יהיה לך את הבלאגן מה לאכול ביום אימון ומה לא
3. מה המשקלי עבודה שלך ? אולי הלינארית של ביל סטאר תתאים לך יותר משום ששומרים שם על המשקלים באופן מעולה.
4.לא צריך לצרוך בכלל BCAA וגלוטומין זה בזבוז כסף טהור
5.אם חסר לך חלבון באותו יום אז כן

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות. הבנתי שהתוכנית אינה מתאימה ואני ככל הנראה צריך לעבור להתאמן FBW עם מספר סטים נמוך לכל שריר ולשמור על העצימות.
יותר מעניין אותי מבחינת התפריט, האם הוא נשמע בסדר והאם הקיצוץ בפחממות יהווה בעיה כלשהי אם אני ממשיך ככה לתקופה של 4 שבועות?
עוד דבר, כיצד אני יכול להבטיח שהירידה בשריר תהיה מינימלית? אני די חושש מהעניין הזה.

איני יודע כמה כמות הפחמימות העכשווית שלך אני רק יודע שהיא חצי ממה שהייתה
יכול להיות שאכלת 600 גרם ליום ועכשיו אתה אוכל 300
בדוק את כמות הפחמימה שלך ותחזור עם מספר מדויק,כך אוכל לעזור לך יותר

גרעון קלורי לא מופרז + אימונים מתאימים יביאו אותך למצב בו תאבד פחות שריר לעומת מצב של שילוב של גרעון קלורי גדול מדי ו\או אימונים לא נכונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית