הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שירות צבאי [המשך דיון מאשכול בתמונות גולשי האתר שלא היה קשור לאשכול]

אזולאי

משתמש משקיע
3,342
7
נק' מוניטין:
5,308
3,342
7
אחח כמה שאתה צעיר ,איזה כיף לך שאין לך צבא על הראש.. תמשיך ככה ויהיה טוב 😃

רואים שיש מבנה טובה של הגב והכתפיים, צדקת ואמרת שהחזה קצת בפיגור אבל אנחנו סומכים עלייך שתשפר.

😵‍💫🥊
אתה בצבא?

אחח כמה שאתה צעיר ,איזה כיף לך שאין לך צבא על הראש.. תמשיך ככה ויהיה טוב 😃

רואים שיש מבנה טובה של הגב והכתפיים, צדקת ואמרת שהחזה קצת בפיגור אבל אנחנו סומכים עלייך שתשפר.

😵‍💫🥊

מי ישמע אתה בצבא...
חוץ מזה מי שאוהב את התחום בכל הלב ממשיך להתאמן.

מי שיומיות יכול להתאמן כרגיל
מי שקרבי יכול לשמור על מסה די טובה , הקרביים אוכלים הרבה וגם המסעות שלהם עוזרים לשמר מסת שריר ואף להשתפר.

מי ישמע אתה בצבא...

מי שקרבי יכול לשמור על מסה די טובה , הקרביים אוכלים הרבה וגם המסעות שלהם עוזרים לשמר מסת שריר ואף להשתפר.
המסעות לא כזה להיט מבחינת כוח ומאסה, אבל אפשר לקמבן כמה פעמים בשבוע אימונים דמויי קרוספיט כאלה, עם מתח שכיבות שמיכה ספרינטים וכו'

המסעות לא כזה להיט מבחינת כוח ומאסה, אבל אפשר לקמבן כמה פעמים בשבוע אימונים דמויי קרוספיט כאלה, עם מתח שכיבות שמיכה ספרינטים וכו'

כן.
אני אישית ראיתי הרבה חברים שלי שהלכו לצבא רזים וחזרו הרבה יותר מסיבים .
בינינו אפשר להתאמן בכל מקום ואין לזה שום תירוץ...
בטירונות שלי, הייתי עושה בשעות ט"ש ריצה של 3 ק"מ,מתח,שכיבות שמיכה,בטן ועם הרובה קצת הנפות לכתפיים ואללה ימים יפים היו בטירונות 😃

מי ישמע אתה בצבא...

איזה שטויות , שאתה תוך כדי מסלול אתה לא אוכל ולא ישן באופן סדיר .
שאתה מסיים מסלול אלא עם אתה ביחידה מיוחדת , אתה תופס קו ואז אתה בעיקר ישן או אוכל ,שאתה לא שומר, בסיור או מעצר .

איזה שטויות , שאתה תוך כדי מסלול אתה לא אוכל ולא ישן באופן סדיר .
שאתה מסיים מסלול אלא עם אתה ביחידה מיוחדת , אתה תופס קו ואז אתה בעיקר ישן או אוכל ,שאתה לא שומר, בסיור או מעצר .

שאתה בקו/קורס אתה יכול לגדול יופי.

שאתה בקו/קורס אתה יכול לגדול יופי.

איפה שירתת בצבא ?
זה פשוט לא נכון (יש יוצאים מהכלל , יחידות מיוחדות או סמר"ים ) אבל באופן כללי
אין לך זמן ללכת לחדר כושר( אם יש לך בכלל ביחידה) , ומלעשות שכיבות שמיכה מתח בטן וריצות לא תגיע רחוק .

חבר טוב שלי עכשיו סיים קורס צניחה ומכין בשייטת 13, והאימונים שהם עושים הם ממש קרוספיט בצורה מובהקת, למשל שחייה לX מרחק, 30 ניתורים, שוב שחייה, מתח בספירלה, שוב שחייה וכן הלאה. הם גם אוכלים כמו בהמות והחבר שלי העלה בעצמו 12 קילו, וכולם שם גדלו בכל מקרה

אתם חיים בסרט חבר'ה, אין אפשרות להתאמן בסדיר חוץ מיוצאי דופן, כמו שדאוס אמר.

חבר טוב שלי עכשיו סיים קורס צניחה ומכין בשייטת 13, והאימונים שהם עושים הם ממש קרוספיט בצורה מובהקת, למשל שחייה לX מרחק, 30 ניתורים, שוב שחייה, מתח בספירלה, שוב שחייה וכן הלאה. הם גם אוכלים כמו בהמות והחבר שלי העלה בעצמו 12 קילו, וכולם שם גדלו בכל מקרה

ענה לכם הבחור.

מי ישמע אתה בצבא...

חצי שנה לצבא.
ברור שאני אוהב את התחום בכל הלב ומשקיע חבל על הזמן, אבל אני יודע שאם אני לא אגיע לאחת היחידות שאני מכוון אליהם (אגוז, דובדבן, צנחנים, פלס"ר גולני), יהיה לי מאוד קשה לשמור על מסה. בגלל זה אם אני לא אקבל יחידה מובחרת, אוריד פרופיל בקלות.

בשייטת יש להם ארוחות בשריות באמצע הלילה בזמן שליחידות אחרות במקרה הטוב יש פריסה מסריחה עם ריבה...

וכל אלה שהולכים לצבא שחיפים וחוזרים סוסים זה קורה אך ורק בותיקה כשיושבים רגל על רגל ומרגבצים רוב היום.
במסלול קורעים תתחת ולא ישנים ואין מצב שמוסיפים מאסה בלי אוכל ושינה

לשייטת יש תנאים פי 300 יותר טובים משאר היחידות, אתם מוזמנים ללכת לטירונות יחידה בסיירות אחרות ולראות אותם אוכלים דשא במקרה הטוב.

חצי שנה לצבא.
ברור שאני אוהב את התחום בכל הלב ומשקיע חבל על הזמן, אבל אני יודע שאם אני לא אגיע לאחת היחידות שאני מכוון אליהם (אגוז, דובדבן, צנחנים, פלס"ר גולני), יהיה לי מאוד קשה לשמור על מסה. בגלל זה אם אני לא אקבל יחידה מובחרת, אוריד פרופיל בקלות.

למה להוריד פרופיל? אם תגיע ליחסר גבעתי זה לא טוב? אם תוריד פרופיל ולא תצליח להוריד ל-64 אתה רק תאכל זין ותתקע בשיריון ובמקרה היותר גרוע בתותחנים.

חצי שנה לצבא.

אם כזאת גישה לא תסיים מסלול אף פעם , אנשים שאומרים סיירת או ניירת תמיד גומרים עם הניירת .

דאוס אמר נכון

להתקבל זה לא קל, צריך גם קצת מזל לפעמים, היחידות האלה מחפשות אנשים מסוימים עם יכולות מסוימות.
דבר שני, לצאת מקרבי ליומיות זה דבר לא קל בכלל

חוץ מזה שבסיירות להגיע זה רבע מהדרך, המסלול שם כל כך קשה ותובעני ולהרבה נשבר הזין באמצע (לא כזה קל לנווט 200 שבועות ברצף) ויש כאלה שהיחידה מוצאת אותם לא מתאימים ומנפה אותם.
בדרך כלל הממוצע הוא על 50-60 אחוז מאלה שהתחילו שם את המסלול מסיימים.

נ.ב צנחנים זאת לא יחידה מובחרת, היא חטיבת חי"ר כמו כל השאר.

roei, נראה, עם הזמן יגיעו ההצעות.

Deus ex machina, ואתה מדבר ממש שטויות! אני מכיר המון אנשים מ"כושר קרבי" (הכנה לצבא) שהם אמרו אותו דבר כמוני, וקיבלו שייטת, אגוז, מטכ"ל.

reshos123, אתה לא יודע כבר כמה דיברתי עם בוגרי היחידות הללו, כמה שאלתי , כמה סיפרו לי.

חבר של אחי, שירת באגוז 4 שנים, סיפר לי על האוכל שהיה לו שם ועל החדר כושר (אתם לא יודעים איזה מסיבי הוא ניהיה).

עוד חצי שנה לכאסח, עד מתי נהיה במתח.

roei, נראה, עם הזמן יגיעו ההצעות.

Deus ex machina, ואתה מדבר ממש שטויות! אני מכיר המון אנשים מ"כושר קרבי" (הכנה לצבא) שהם אמרו אותו דבר כמוני, וקיבלו שייטת, אגוז, מטכ"ל.

reshos123, אתה לא יודע כבר כמה דיברתי עם בוגרי היחידות הללו, כמה שאלתי , כמה סיפרו לי.

חבר של אחי, שירת באגוז 4 שנים, סיפר לי על האוכל שהיה לו שם ועל החדר כושר (אתם לא יודעים איזה מסיבי הוא ניהיה).

עוד חצי שנה לכאסח, עד מתי נהיה במתח.

על זה הייתי אומר ששצצצ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית