אתה בצבא?אחח כמה שאתה צעיר ,איזה כיף לך שאין לך צבא על הראש.. תמשיך ככה ויהיה טוב 😃
רואים שיש מבנה טובה של הגב והכתפיים, צדקת ואמרת שהחזה קצת בפיגור אבל אנחנו סומכים עלייך שתשפר.
😵💫🥊
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה בצבא?אחח כמה שאתה צעיר ,איזה כיף לך שאין לך צבא על הראש.. תמשיך ככה ויהיה טוב 😃
רואים שיש מבנה טובה של הגב והכתפיים, צדקת ואמרת שהחזה קצת בפיגור אבל אנחנו סומכים עלייך שתשפר.
😵💫🥊
אחח כמה שאתה צעיר ,איזה כיף לך שאין לך צבא על הראש.. תמשיך ככה ויהיה טוב 😃
😵💫🥊
המסעות לא כזה להיט מבחינת כוח ומאסה, אבל אפשר לקמבן כמה פעמים בשבוע אימונים דמויי קרוספיט כאלה, עם מתח שכיבות שמיכה ספרינטים וכו'מי ישמע אתה בצבא...
חוץ מזה מי שאוהב את התחום בכל הלב ממשיך להתאמן.
מי שיומיות יכול להתאמן כרגיל
מי שקרבי יכול לשמור על מסה די טובה , הקרביים אוכלים הרבה וגם המסעות שלהם עוזרים לשמר מסת שריר ואף להשתפר.
המסעות לא כזה להיט מבחינת כוח ומאסה, אבל אפשר לקמבן כמה פעמים בשבוע אימונים דמויי קרוספיט כאלה, עם מתח שכיבות שמיכה ספרינטים וכו'
מי ישמע אתה בצבא...
מי שקרבי יכול לשמור על מסה די טובה , הקרביים אוכלים הרבה וגם המסעות שלהם עוזרים לשמר מסת שריר ואף להשתפר.
איזה שטויות , שאתה תוך כדי מסלול אתה לא אוכל ולא ישן באופן סדיר .
שאתה מסיים מסלול אלא עם אתה ביחידה מיוחדת , אתה תופס קו ואז אתה בעיקר ישן או אוכל ,שאתה לא שומר, בסיור או מעצר .
שאתה בקו/קורס אתה יכול לגדול יופי.
(יש יוצאים מהכלל , יחידות מיוחדות )
.
חבר טוב שלי עכשיו סיים קורס צניחה ומכין בשייטת 13, והאימונים שהם עושים הם ממש קרוספיט בצורה מובהקת, למשל שחייה לX מרחק, 30 ניתורים, שוב שחייה, מתח בספירלה, שוב שחייה וכן הלאה. הם גם אוכלים כמו בהמות והחבר שלי העלה בעצמו 12 קילו, וכולם שם גדלו בכל מקרה
תכל'ס אבל זה באמת יחידה מובחרת, בשאר אין פלטפורמה כזו לשיפור מרכיבי כושר כחלק משירות צבאיענה לכם הבחור.
תכל'ס אבל זה באמת יחידה מובחרת, בשאר אין פלטפורמה כזו לשיפור מרכיבי כושר כחלק משירות צבאי
חצי שנה לצבא.מי ישמע אתה בצבא...
חצי שנה לצבא.
ברור שאני אוהב את התחום בכל הלב ומשקיע חבל על הזמן, אבל אני יודע שאם אני לא אגיע לאחת היחידות שאני מכוון אליהם (אגוז, דובדבן, צנחנים, פלס"ר גולני), יהיה לי מאוד קשה לשמור על מסה. בגלל זה אם אני לא אקבל יחידה מובחרת, אוריד פרופיל בקלות.
חצי שנה לצבא.
ברור שאני אוהב את התחום בכל הלב ומשקיע חבל על הזמן, אבל אני יודע שאם אני לא אגיע לאחת היחידות שאני מכוון אליהם (אגוז, דובדבן, צנחנים, פלס"ר גולני), יהיה לי מאוד קשה לשמור על מסה. בגלל זה אם אני לא אקבל יחידה מובחרת, אוריד פרופיל בקלות.
roei, נראה, עם הזמן יגיעו ההצעות.
Deus ex machina, ואתה מדבר ממש שטויות! אני מכיר המון אנשים מ"כושר קרבי" (הכנה לצבא) שהם אמרו אותו דבר כמוני, וקיבלו שייטת, אגוז, מטכ"ל.
reshos123, אתה לא יודע כבר כמה דיברתי עם בוגרי היחידות הללו, כמה שאלתי , כמה סיפרו לי.
חבר של אחי, שירת באגוז 4 שנים, סיפר לי על האוכל שהיה לו שם ועל החדר כושר (אתם לא יודעים איזה מסיבי הוא ניהיה).
עוד חצי שנה לכאסח, עד מתי נהיה במתח.