הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תחליפים ל30 גרם חלבון

rednose

משתמש קבוע
1,021
390
נק' מוניטין:
726
1,021
390
התפריט שלי קבוע כל הזמן , אני מעוניין לגוון בעיקר בחלבונים שלי,זה מה שאני אוכל :
200 גרם חזה עוף , קוטג שלם , שתי ביצים בבוקר , טונה , גבינה צהובה ,

אילו מקורות עשירים בחלבון יש בנוסף לאלו ,אני רוצה להגיע למקסימום של ה30 גרם בכל ארוחה יש רעיונות ?

יש לך דגים שהם מעולים לחיטוב במיוחד הסלומון והעונה
אם אתה במסה אתה יכול לדחוף נקניקים וכאלה תאמת לא עולה הרבה מקורות חוץ מאלה שנתת

אל תשכח שיש לך בשר טחון גם,וכל מיני סוגים אחרים של בשר ואיזורים אחרים.
ביצים,גבינות כמובן.
דגים
לא חסר.

בקיצור בדיוק מה שכתבתי לא חידשתם חברים , יש למישהו חידושים ?
יש איזה גבינה שלא ראיתי אף אחד משתמש בה, קוראים לה טוב טעם זה אמור להיות לאפיה, יש בזה הרבה חלבונים.
פעם אכלתי אותה והיא הייתה נחמדה אבל אחר כך די מהר נימאס לי ממנה אבל תנסה אולי תאהב אותה.

האמת בזמן האחרון קניתי לחם עם ערכים ממש טובים שכל 100 גרם ממנו יוצא 2 פרוסות גדולות זה 13 וחצי גרם חלבון ככה שאני לוקח 3 פרוסות כאלה עם קצת גבינה ומגיע לערכים ממש טובים לארוחה

האמת בזמן האחרון קניתי לחם עם ערכים ממש טובים שכל 100 גרם ממנו יוצא 2 פרוסות גדולות זה 13 וחצי גרם חלבון ככה שאני לוקח 3 פרוסות כאלה עם קצת גבינה ומגיע לערכים ממש טובים לארוחה
ניראלי הוא מחפש דברים עם פחות פחמימה

עדיף שלא לחשב את החלבון ה-לא מלא בתפריט ..

אתה יכול לאכול 100 גרם חמאת בוטנים ,אם אני לא טועה יש בזה 29 גרם חלבון.
אם אתה במסה אני ממליץ לך לאכול חלה עם חמאת בוטנים וריבה,טעים רצח!

• פותח/ת השרשור
איזה לחם זה אחי ?

לגבי האבקות חלבון אני שותה פעמיים ביום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית