אחר מחירים מופקעים - רק בישראל

• פותח/ת השרשור dor_dru
  • פורסם בתאריך

dor_dru

משתמש פעיל
610
27
נק' מוניטין:
398
610
27
http://business.il.msn.com/opinions/article.aspx?cp-documentid=14683247
בכתבה כתוב שאיקאה גובה עד 50 אחוז רווח יותר מחנויות בשאר העולם

אני גוזר את המצב לתחום שלנו.
המחירים פה שערורתיים, אני אשמח לקבל תשובה לגבי הרציואנל של המחירים, אם אין רציאונל כזו מלבד רווח מוגזם, אולי צריך לעשות מרד צרכנים אמיתי - זה בעייתי אך מעניין אותי מה דעתכם בנושא?

כל הזמן מדברים על כך שאין מודעות לתחום (במיוחד בפורום של IB) האם מחירים נוחים לא יעזרו לעליית המודעות והתפתחות התחום בארץ?
מוזר שדווקא שמי שמתיימר לעודד את התחום בישראל הוא זה שמעכב אותו.

http://business.il.msn.com/opinions/article.aspx?cp-documentid=14683247
בכתבה כתוב שאיקאה גובה עד 50 אחוז רווח יותר מחנויות בשאר העולם

אני גוזר את המצב לתחום שלנו.
המחירים פה שערורתיים, אני אשמח לקבל תשובה לגבי הרציואנל של המחירים, אם אין רציאונל כזו מלבד רווח מוגזם, אולי צריך לעשות מרד צרכנים אמיתי - זה בעייתי אך מעניין אותי מה דעתכם בנושא?

כל הזמן מדברים על כך שאין מודעות לתחום (במיוחד בפורום של IB) האם מחירים נוחים לא יעזרו לעליית המודעות והתפתחות התחום בארץ?
מוזר שדווקא שמי שמתיימר לעודד את התחום בישראל הוא זה שמעכב אותו.

רק פראיירים קונים בIB.
פשוט גנבים

בונא אנשים בפורום שם חושבים שבאמת אין יותר זול בארץ מIB
וISS זה בגדר קללה שם.
בקשר למרד, מי שחכם ולא קורא רק בפורום שם כבר לא קונה שם.

נערך לאחרונה:
אני לא הצלחתי למצוא מקום באיזור המרכז שמוכר בזול ...
בגלל זה אני מתעכב עם הקנייה שאני מתכנן כבר הרבה זמן!
אם למישהו יש מושג אני אשמח לדעת...ועדיף חנויות אמיתיות ולא חנויות ווירטואליות

• פותח/ת השרשור
אם לא ניסת להזמין מBB אני ממליץ בחום
זה קל מאוד ויכול לצאת רווחי מאוד
הזמנתי נו אקספלוד הגיע תוך שבועיים 240 שקל במקום 520 בארץ
בנוסף גם קיבלתי את הטעם שאני רציתי ולא תפוז
אין לי דבר נגד IB הם חנות נוחה וטובה אבל חבל שהם מנסים להררוויח 100 אחוז על מוצרים
אולי מכה קטנה תגרום להם להבין שיש מקום להוריד מחירים
פורמולות מBB
גיינרים וחלבון IB
זה לא כזה משתלם ב BB

גם אני הזמנתי נו אקספלוד מקנדה 180 ש'
אבל עד שהבן אדם יחזור לארץ אני בינתיים בחודש ניקויי מקריאטין 😛

בib צודקים שם iss זה לא מפשרה !

זה הכי מצחיק שכותבים את המילה ISS בישראלבודי צינזרו את המילה ויוצאים שלושה חיוכים חח ,אחרי שהיו את הבדיקות מעבדה שעשה פה האתר כולם שאלו למה הם לא מוכרים ISS ורצו לקנות אז ישראלבודי נכנסו ללחץ שכולם מבקשים ISS אז הם צינזרו את זה חח איזה מצחיקים :nono:

לא יכול להזמין מחו"ל...בעייתי חוץ מזה הבנתי שהבלאגן שהמכס עושה זה חתיכת כאב ראש
מה בעייתי בזה? ותבוא פעם למכס ותראה לבד הכל זה שמועות, מתי אנשים יבינו ששיחרור מוצרים זה לא כמו פעם אין כבר את השליחת פקסים והאישורים לכל מוצר שמביאים, אתה סה"כ עומד בתור שדומה לתור של סניף דואר ליד הבית שלך (בממוצע 10 דקות אם תקח את כל התורים שיש [3 במספר] יקח לך סה"כ 20 דקות.
כמובן שאם תבוא אחרי חג שהמכס לא עבד (כמו סוכות לדוגמא) אז כן אפשר לשכוח מהחבילה אתה תיהיה במכס שעתיים עד שלוש (הייתי שם..) אז מומלץ לתזמן את ההזמנות ולעשות את זה בשכל.
אם 20 דקות של "עמידה בתור" + נסיעה לת"א (יש חנייה שם בחינם ובשפע) לא שווה את החיסכון של כמה מאות שקלים (בהזמנות של 250-300$ שזה מה שאני בד"כ עושה) אז שיהיה בהצלחה לקנות בארץ.
מה שכן גיינרים ואבקות חלבון באמת לא משתלם להזמין מחו"ל במיוחד עם הדולר של היום יוצא הפרש של 50 שקלים לכל היותר אבל כל דבר שהוא פורמולה או כדורים יהיה שווה להזמין מהם (כמובן לא דברים מפגרים כמו אומגה 3)

זה הכי מצחיק שכותבים את המילה ISS בישראלבודי צינזרו את המילה ויוצאים שלושה חיוכים חח ,אחרי שהיו את הבדיקות מעבדה שעשה פה האתר כולם שאלו למה הם לא מוכרים ISS ורצו לקנות אז ישראלבודי נכנסו ללחץ שכולם מבקשים ISS אז הם צינזרו את זה חח איזה מצחיקים :nono:

אתה מקבל תמלוגים על ההודעות שלך לפחות?

הבעיה שמרד צרכנים בלתי אפשרי לעשות עם גיל ממוצע של 14-16

מרד צרכנים? בישראל אף פעם לא היה מרד צרכנים, הישראלים תמיד בוכים ולא עושים כלום. 😣
אפילו פעם שרצו לעשות מרד על עליית התעריפים של הסלולרי, המרד היה כשלון כי אנשים פשוט לא שמו על המרד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית