נק' מוניטין:
-37
- 387
- 0
שוב, אתה סוטה מהנושא, אני לא דיברתי על ירידה באחוזי השומן ועליה במסת השריר, אני אמרתי שאין דבר כזה ירידה במסת השומן ובעליה במסת השריר.
אם נניח עלית 1 ק"ג שריר, 0.5 ק"ג שומן ו 0.5 ק"ג נוזלים, אז ברור שאתה ירד באחוזי השומן, אבל אתה עדיין עלית במסת השומן ומסת השריר. בזה יש מבין?
עכשיו לגבי הדבר השני, אתה טענת שכן זה אפשרי לרדת במסת השומן ובו זמנית לעלות במסת השריר, אם הטענה שלך נכונה, תציין כאן סימוכין מדעי שזה אפשרי, אחרת איך אתה רוצה שאני אתייחס ברצינות למה שאתה רושם לי? אתה מביא לי סימוכין את דקסטר, זה באמת היה בדיחה. לא העלתי על הדעת שאתה תרשום לי דבר כזה. וזה עוד במילים עדינות.
זה מדע מדויק, אם אתה טוען טענה מסוימת, אתה צריך להביא הוכחה שזה קיים, או להפריך את הטענה עם הפרכה אחת. ככה המדע היום עובד, במיוחד מתמטיקה ופיסיקה. וגוף האדם זה מדע מדויק.
ככה בדיוק המאמן שלי עובד, הוא טען שלתחרות מר ישראל הוא עבד בשיטה הזאת, אבל כל הקטע איך היא משפיע ביחס לבן אדם לא טבעי לבין אדם טבעי.
נ.ב
על כל מקרה שיטה זאת נראית לי דיי שטותית מהסיבה שאם נחשוב על כך בהגיון נבין שכל הפרוצדורה הזאת ארוכה על אחת כמה וכמה ביחס למתאמן שעובד על עלייה במאסה רגילה עם מאזן קלורי חיובי של כ-500-1000 קלוריות לדוגמא.
עוד נקודה למחשבה, עם הזמן אנו חשים בתקיעה ולכן מעלים קלוריות כן? אז אם אנחנו נעבוד בשיטה הזאת ואותו דבר ניהיה במצב שנצטרך לעלות קלוריות מה אז אנו עושים? 😃
נערך לאחרונה: