הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה בדופק באינטרולים

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
יש לי בעיה אומרים שאינטרולים זה צריך להיות 100-90% דופק מרבי אבל היום עשיתי אימון של חצי דקה ספרינט ודקה קצב איטי אבל הדופק בספרינט יצאה לי 80% מרבי בערך ואני לא יכול לעשות ספרינט של יותר מחצי דקה אז יוצאה לי בסוף שאני לא עושה בכלל אינטרוולים איך אני עושה שאני יגיע לדופק גבוה שכזה או מה שאני עושה זה בסדר ?😣

תתעלם מהדופק , אינטרוולים זה מקטעי ריצה עצימה שמשולבים בתוך מקטעים פחות עצימים(או מנוחה טוטאלית). אם אתה עושה את זה אז אתה עושה אינטרוולים.

• פותח/ת השרשור
על איזה מהירות אתה רץ ?

אני לא רץ בהליכון כי עד שאני מעלה את המהירות למהירות גבוה כבר עובר חצי דקה , אני עושה בסטפר בהיתנגדות של 12 ויוצאה לי 220 צעדים בדקה [בזמן הספרינט]

אני לא רץ בהליכון כי עד שאני מעלה את המהירות למהירות גבוה כבר עובר חצי דקה , אני עושה בסטפר בהיתנגדות של 12 ויוצאה לי 220 צעדים בדקה [בזמן הספרינט]

אני לא בטוח שאפשר להגיע לעצימות מספיק גבוהה עם סטפר, לפי דעתי כבר עדיף לך לרוץ מחוץ לחד"כ.

• פותח/ת השרשור
אני לא בטוח שאפשר להגיע לעצימות מספיק גבוהה עם סטפר, לפי דעתי כבר עדיף לך לרוץ מחוץ לחד"כ.

זה אפשרי בתכלס אני גר גם ליד פארק אבל חם לי נורא וגם בחדר כושר יש טלוויזיה וכל זה [שתכלס זה מה שעושה לי מוטיבציה 😃]

לא נראה לי שאתה אמור להיות מסוגל לראות טלוויזיה באימון אינטרוואלים, כשאני עושה אותם או שאני במאמץ מטורף או שאני נאבק לסדר את הנשימה.

• פותח/ת השרשור
לא נראה לי שאתה אמור להיות מסוגל לראות טלוויזיה באימון אינטרוואלים, כשאני עושה אותם או שאני במאמץ מטורף או שאני נאבק לסדר את הנשימה.

תאמת שיש לי קושר דיי טוב פעם הייתי רץ המון אז אני שם לי MTV למוזיקה ורואה כוסיות כאלה רוקדות חחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית