הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טקסס בלי דדליפט...

shanidaniel

משתמש פעיל
999
4
נק' מוניטין:
437
999
4
אני ישמח מאוד לשמוע דעות במיוחד לגבי הנפח בידיים והפרס ויש לי שאלה אחת...

על כמה קלוריות מעל הנייטרלי אני צריך לאכול בתוכנית הזאת?

A1
סומו סקוואט 5X5
בנץ' פרס 5X5
צ'ין אפס 5X5
ביספ עם דאמבלים על ספה בשיפוע חיובי 3X15-20
בטן 2 סטים

A2
סומו סקוואט 3X3 עם 90% ממה שעשיתה באימון A1
פרס 3X5 (מה כדי 3X5 או 1X5?)
חתירה במכונה 1X12 (לא יכול חתירה בהטייה בגלל אותה הסיבה שאני לא יכול דדליפט וגם במכונה אני משתמש בחגורה...)

A3
סומו סקוואט 1X1-5
בנץ' 1X1-5
צ'ין אפס 1X1-5
מקבילים 3X5-8
ביספ עם דאמבלים על ספה בשיפוע חיובי 3X8
לחיצה צרפתית 3X15-20

אני ינסה להתקדם בכל התרגילים 2.5 קילו בשבוע אני לא מאמין שתהיה בעייה ובסקוואט 5 קילו בשבוע נראה איך זה הולך.
נתחיל את התוכנית ככה שיכך לי חודש להגיע ל 100% ומשם נמשיך להתקדם...

נערך לאחרונה:
קודם כל, לזה קוראים ספליט סקוואט: http://www.exrx.net/WeightExercises/Quadriceps/BBSplitSquat.html

אם אתה מנסה לעשות סומו, למה? למה אתה מתעסק עם התכנית? תעקוב אחרי אחת מהתבניות הבסיסיות שקיימות כבר. וחגורה לא תעזור לך עם פריצת הדיסק שיש לך.

• פותח/ת השרשור
קודם כל, לזה קוראים ספליט סקוואט: http://www.exrx.net/WeightExercises/Quadriceps/BBSplitSquat.html

אם אתה מנסה לעשות סומו, למה? למה אתה מתעסק עם התכנית? תעקוב אחרי אחת מהתבניות הבסיסיות שקיימות כבר. וחגורה לא תעזור לך עם פריצת הדיסק שיש לך.

אוקי אז אני עושה סומו סקוואט ועם חגורה הדוקה מאוד ואני עושה את זה בגלל שהגב לא מתעקם הוא נשאר כמעט ישר לאורך כל התנועה ולא מורגש לחץ בגב ושאני עושה סקוואט לאובר רגיל אפילו עם מוט ריק אני מרגיש את הלחץ בגב זה דבר שאני יודע להרגיש ואני מתעסק עם התוכנית כי אין תבנית מוכנה בלי דדליפט ובנט אובר ראו עם אתה מכיר אני ישמח עם תשלח לי מה שאני עושה פה לא מושלם ואני יודע את זה... זה בסך הכל ניסיון להמשיך עם האימוני כוח

כנראה שניסיון כושל אבל לגבי זה כבר נראה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית