הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המשך תקופת חיטוב

• פותח/ת השרשור DanielC
  • פורסם בתאריך

DanielC

משתמש פעיל
312
1
נק' מוניטין:
2
312
1
קאנטרי מעלה אדומים
שלום,
בתקופה האחרונה (13 שבועות),עשיתי את הדיאטת "כאסח" של לייל מקדונלד שמוצגת בפורטל,ירדתי יפה מאוד (שקלתי 100 קילו,וכרגע 77)...
אך לצערי הפסקתי לרדת וכבר שבועיים אני עומד על 77,ולכן הבנתי שאני צריך שינוי על מנת להמשיך במומנטום ירידת המשקל...רציתי לשאול אותכם מה אתם חושבים לגביי ההמשך,איזה תפריט או תכנית להתחיל על מנת להגיע ליעדים שלי....
אגב היעד שלי הוא 70 קילוגרם עם בערך 12-14 אחוזי שומן,כמובן שעדיף כמה שפחות אבל אני ריאלי....

אתה עושה העמסות? אם אתה עושה העמסות ובכל זאת נתקעת אז יכול להיות שכדאי לצאת לניטרלי לשבועיים. זה יעזור אם תיתן עוד נתונים ותפרסם את התפריט שלך.

• פותח/ת השרשור
התפריט שלי לא כולל ארוחות מסודרות..אני מקפיד לצרוך כ150 גרם חלבון ביום ומשלים את הרעב בעיקר מירקות...1-2 ארוחות ביום...
נתונים:
משקל-77
גובה-1.70
א.ש-16.5 בערך
אני לא מאמן/מתאמן בחד״כ.

אז כדאי לך להתחיל לעשות אימוני התנגדות...סביר להניח שאיבדת הרבה שריר בחיטוב הזה שעשית...

• פותח/ת השרשור
כדיי לי קודם להזיז את הידיים כמו שצריך לפניי...אני בשיקום לאחר ניתוח....
אה ולא ציינתי את ההעמסות:
ההעמסות מבוצעות בקידוש בשישי ובשבת...
זה בעצם 2 ארוחות שבהן אני אוכל פחמימות...אני לא מודד אבל אני לא ממעיט בפחמימות אני מעריך שאני מכניס לגוף ביומיים האלה כ600 גרם פחמימה...

• פותח/ת השרשור
אני לא רוצה לצאת לנייטרלי זה יעצור את כל התנופה שיש לי עכשיו עם ההרזייה...אני קרוב מאוד ליעד...
אני יכול להתאמן ויש לי גם אינטרס לחזק את השרירים לצורך השיקום,הבעייה היא לא האימונים בחדר כושר הבעייה היא שאני חייל ואני לא רוצה להתחייב לחדר כושר כשבכל רגע נתון אני יכול לחזור לצבא....
חשבתי על להכין תפריט חיטוב לנתונים העדכניים שלי ולהתחיל להתאמן או בביית או בחדר כושר...תלוי....
זה בסדר?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית