הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט חיטוב דל פחמימות - דעתכם.

• פותח/ת השרשור GB165
  • פורסם בתאריך

GB165

משתמש מתחיל
134
17
נק' מוניטין:
119
134
17
73, 1.72, 12%, תחזוקה: 2131

בוקר:
קוטג' 3%
כף שמן זית

צהריים:
200 גרם חזה עוף
כף שמן זית

אחרי אימון:
200 גרם חזה עוף

לפני שינה:
טונה בשמן
2 ביצים קשות
1 חלבון של ביצה
כף שמן זית

סה"כ קלוריות:1548 קלוריות
סה"כ חלבון:192.5 גרם
סה"כ שומן:82.6 גרם
סה"כ פחמימות:8.8 גרם

יש לציין שאני עושה בשבוע 3 פרוטוקולים 4,4 ו-3 + קלן ואחת לשבוע העמסה

אשמח לשמוע ביקורות, הצעות וכו'.. 😃

ועוד שאלה, מה אני עושה עם הסיבים התזונתיים? אין לי בכלל סיבים בתפריט ויוצא שאני בשירותים לא יותר מפעמיים בשבוע בלחץ
אפשרי להשלים את זה בעמסה ולהעמיס ירקות כמו מטורף (אם זה בכלל יעזור להמשך השבוע) או לקחת אבקת סיבים?

נערך לאחרונה:
למה לא להוסיף ירקות ליום-יום? אתה יכול להוריד את השמן זית לפני השינה ככה שתישאר בערך על אותה כמות קלוריות. אני לא מכיר שום יתרון בלרדת מתחת ל30 גרם פחמימות ביום (אם הוא קיים אז אני אשמח אם מישהו יפרט).

30 גרם זה מספר אצבע שמוזכר בספרו של לייל (אתה מוזמן לקרוא את הספר). המטרה היא לצרוך מעט פחמימה ככל שאפשר בייחוד כשיש העמסות.

לגבי סיבים אתה יכול לצרוך ירקות ירוקים (חסה, פטרוזיליה וכו') או לתסף בסיבי פסיליום.

כמו כן לא הייתי משתמש בקלן במצבך - אולי יהימבין וגם זה לא חייב בגלל הדל פחמימה.

30 גרם זה מספר אצבע שמוזכר בספרו של לייל (אתה מוזמן לקרוא את הספר). המטרה היא לצרוך מעט פחמימה ככל שאפשר בייחוד כשיש העמסות.

לגבי סיבים אתה יכול לצרוך ירקות ירוקים (חסה, פטרוזיליה וכו') או לתסף בסיבי פסיליום.

קראתי אותו לפני כמה שנים אבל אני לא זוכר כלום (חוץ מהמספר 30), אז אם הבנתי אותך נכון זוהי כמות הפחמימות המומלצת?

3 פרוטוקולים בנוסף לאימונים באחוז שומן כזה זה דיי הרבה.
כמה זמן לוקח כל פרוטוקול?.
שים את הקלן בצד תעבור ליוהימבין..אתה כבר על אחוז שומן שאפשר להתחיל לקחת אותו

• פותח/ת השרשור
למה לא להוסיף ירקות ליום-יום? אתה יכול להוריד את השמן זית לפני השינה ככה שתישאר בערך על אותה כמות קלוריות. אני לא מכיר שום יתרון בלרדת מתחת ל30 גרם פחמימות ביום (אם הוא קיים אז אני אשמח אם מישהו יפרט).
כמה שפחות פחמימות יותר טוב.. ואני דווקא מרגיש עם זה סבבה

אני כנראה אתסף בסיבי פסיוליום כי ירקות לא יצא לי לאכול בזמן הקרוב (לא כולל העמסות)
ולגבי היהומבין, זה לא ממש מסתדר לי עם הסדר יום כי אני עובד בבוקר ובערב אני עושה אימוני כוח אבל כנראה שאני אקנה לי הליכון לבית ואקום שעה מוקדם יותר ואעשה פרוטוקולים עם יהומבין כי אין לי ברירה אחרת

3 פרוטוקולים בנוסף לאימונים באחוז שומן כזה זה דיי הרבה.
כמה זמן לוקח כל פרוטוקול?.
שים את הקלן בצד תעבור ליוהימבין..אתה כבר על אחוז שומן שאפשר להתחיל לקחת אותו
סביבות חצי שעה-25 דקות לא כולל מנוחה של 5 דקות אחרי האינטרוול הראשון

כמה שפחות פחמימות יותר טוב.. ואני דווקא מרגיש עם זה סבבה

אני כנראה אתסף בסיבי פסיוליום כי ירקות לא יצא לי לאכול בזמן הקרוב (לא כולל העמסות)
ולגבי היהומבין, זה לא ממש מסתדר לי עם הסדר יום כי אני עובד בבוקר ובערב אני עושה אימוני כוח אבל כנראה שאני אקנה לי הליכון לבית ואקום שעה מוקדם יותר ואעשה פרוטוקולים עם יהומבין כי אין לי ברירה אחרת

סביבות חצי שעה-25 דקות לא כולל מנוחה של 5 דקות אחרי האינטרוול הראשון
הבנתי,אולי היה כדאי לך לא לעשות 3 ובנתיים רק 2.הפחד עכשיו הוא שאתה בגרעון גדול מידי ואתה תתקע.
בכל מקרה ממליץ לך על שימוש ביוהימבין.

• פותח/ת השרשור
אני אסיים את הקלן ואתחיל עם יהומבין (עשיתי כמה בירורים ויש לי במשפחה מישהו עם הליכון שהוא לא משתמש בו)

ובקשר לגרעון, זה בסדר או שכדאי לי להוסיף קלוריות?

אפשר בבקשה רפרנס לעמוד בספר שבו הוא אומר שכמה שפחות פחמימות ככה יותר טוב?

An extremely low carbohydrate intake is relatively more important for those individuals
following the CKD, who only have five or six days to establish ketosis. In this case, carbohydrate
intake should be minimized as much as possible
(meaning that protein intake must be adequate)
during the first few days of each cycle so that ketosis will occur as quickly as possible.

בבקשה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית