הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חילוק האימון

regev19978

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
המאמן שלי בחד"כ הרכיב לי תוכנית ממש טובה, הבעיה היא שהיא ארוכה מדי- זה יוצא לי על שעתיים לפעמים.
שאלתי אותו איך לחלק אבל הוא אמר שהוא ירכיב לי חדשה, לא ניראה לי הוא הקשיב לי לגמרי facepalm
טוב קיצר, איך לחלק?

לא לחלק ולא לקחת תכניות אימונים מהמאמן בחד"כ. יש לך בפורטל תכניות אימונים מצויינות למטרות שונות, תקרא ובחר אחת מהן.

• פותח/ת השרשור
המאמן הכין לי תוכנית ממש טובה(ניראה לי). חשבתי על להכין לבד, הבעיה זה שאני לא מבין מספיק בשביל לדעת מה אני צריך, עכשיו קראתי על HST וזה ניראה לי אחלה.
מה ניראה לכם אני צריך? אני בן חמש עשרה, אני חושב על להוריד אחוז שומן, אני על 14% אבל אני לא רואה משהו. אלא אם אתם ממליצים אחרת כמובן.
הגובה שלי הוא 174 ס"מ ואני שוקל משהו כמו 54-55.

לפי הנתונים אתה צריך בדיוק ההיפך מחיטוב - לעשות SS, להרים כבד ולטחון מקרר בסוף כל אימון.

• פותח/ת השרשור
אין לי כ"כ מצלמה \: אבל יש לי היקיפים אם זה עוזר-היקף בטן (כשאני מוציא את הבטן) 77.5ס"מ וכשאני לא מוציא אז זה 75.5 חזה: 92ס"מ ויד 28.5 ס"מ

• פותח/ת השרשור
אתם אומרים שאם אני יתחיל לטחון הבטן שלי תהיה שטוחה? רואים אצלי ממש התקדמות מינואר בנפח של הגוף ואני אוכל טוב אז איך זה יכול להיות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית