הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון איך שחיף לוחץ כזה משקל??!!

מצב
השרשור נעול

shanidaniel

משתמש פעיל
999
4
נק' מוניטין:
437
999
4
חח בהתחלה אני רואה בן אדם שחיף שרשום לוחץ 185 קילו אני אומר איך???? ואז אני רואה את הנעליי פאוורליפטינג וזה ואני אומר לעצמי אולי הוא איזה פריק גנטי שמצליח להתחזק המון בלי לגדול אבל אחר כך הבנתי לבד... צפייה מהנה דרך אגב לחיצה כזאת לא מתקבלת בתחרות נכון?

https://www.facebook.com/daniel.yona.14/photos תכנסו ללינק הזה ואז לסרטון לאחד משני הסרטונים שיש למעטה

🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡

נערך לאחרונה:
לא מתקבל. הוא צריך להשהות את המוט על החזה ואסור לו להרים את התחת מהספה.

זה איתמר לוי, הוא הודף כדור ברזל. הוא שוקל 110 קילו על אחוז שומן לא גבוה ככה שהוא לא בדיוק שחיף. כבר היה פה דיון על הטכניקה שלו כשהוא פרסם את הוידיאו הזה בפורום.

• פותח/ת השרשור
זה איתמר לוי, הוא הודף כדור ברזל. הוא שוקל 110 קילו על אחוז שומן לא גבוה ככה שהוא לא בדיוק שחיף. כבר היה פה דיון על הטכניקה שלו כשהוא פרסם את הוידיאו הזה בפורום.
בסרטון הזה הוא נראה שחיף... אבל בכל מקרה חזק אני מאמין שאפילו עם כזאת טכניקה אני לא מרים יותר מ 130 קילו

אולי אפילו פחות אני יודע שהRM1 שלי בשיא לפני חודש ככה היה 115

התשובה לשאלה פשוטה מאוד - הוא לא שחיף, והוא לא לוחץ כזה משקל.

זה לחיצת חזה או לחיצת תחת?

אמממ... פרסמת הרגע את הפרופיל שלי.. זה איתמר לוי שתייג אותי בסרטון הפרופיל הוא שלי

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית